2024.07.15.

Misztikus Angyali üzenetek: A Jólét és a Bőség elérkezik!

Légy nyitott a feléd áramló jólét befogadására.

Az Angyali jóskártyák ma jóléttel ajándékoznak meg téged. Kérik, hogy fogadd mindezt örömmel és hálával, hogy még nagyobb bőséget hozhassanak életedbe.

Megerősítés: Örömmel és hálával fogadom a felém áradó bőséget.

Ismerjük meg az Országok, városok minőségét a csillagjegyek alapján! Ez segítséget nyújthat egy-egy ország vagy város szimpátiájához, megértéséhez. Valóban miért van az, ha egy helyhez, adott földrajzi területhez vonzódunk, vagy csak jól esik ott tölteni az időnket, sokkal jobban mint másutt!

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk.

Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy

Kos (03.21.-04.20.):

A tüzes jegyben született Kosokat a forró, napos vidékek vonzzák. A szervezett társasutazások kötöttségeihez azonban túlságosan önfejű és szabadságvágyó, így nekik elsősorban az egyéni utakat javasoljuk, de természetesen nem egyedül, hanem maga választotta társasággal. Úttörő hajlamait akár egy hátizsákos túrán is kiélheti. Egy vérbeli Kos a szabadsága alatt is mindig “akcióban” van. Energikus alkat, nem képes nyugton maradni. Minden alkalmat megragad a mozgásra, legyen az gyalogtúra, hegymászás, vagy bármiféle sportolás. Ritkán marad egy helyben hosszabb ideig, mindig új úti célok bűvöletében él. Ha útitársad Kos, jobb ha felkészülsz arra, hogy néhány nap alatt éveket kell fiatalodnod, hogy felvedd az ő tempóját. Szereti diktálni az iramot és az irányt is, ráadásul megerőltető lehet igazodni hirtelen ötleteihez. Erőssége a lazaság, a spontaneitás, a határozottság és a vakmerőség. Arra is mérget vehetsz, hogy mellette nem lesz unalmas a nyaralás. A Kos jegyhez tartozó országok: Németország, Anglia, Dánia, Franciaország, Szíria, Palesztina, Japán, Jordánia, Bali, Mexikó, Hongkong A Kos jegyhez tartozó városok: Nápoly, Verona, Firenze, Velence, Padova, Marseille, Krakkó, Utrecht, Birmingham, Amszterdam, Rio de Janeiro Idei úti célod: Mexikó.

Bika (04.21.-05.20.):

A kényelemszerető Bikák nem tartoznak a szenvedélyes utazók közé. Vadkempingezésre, autóstoppos túrákra, kalandos kirándulásokra senki ne számítson a Bika társaságában. Azért egy festői környezetben fekvő igényes szálloda és a helyi ételspecialitások elegendő csáberőt jelenthetnek számukra, hogy kimozduljanak megszokott otthonukból. Számukra az jelenti a legnagyobb elégedettséget, ha jóbarátok meghitt társasságában ehet-ihat és élvezheti a pihenés örömeit. Gondosan és komótosan készül a szabadságra. Általában közelebbi úti célt választ, s azt még aznap szeretné is elérni. A földhözragadt Bika repülőgép helyett inkább saját kocsijával indul útnak, s ha egyszer megkedvel egy helyet, akkor oda többnyire vissza is tér. A Bika jegyhez tartozó országok: Svédország, Írország, Törökország, Görögország, görög szigetek, Capri, Ciprus, Lengyelország, Perzsia, Mauritius, Franciaország, Svájc, Mallorca A Bika jegyhez tartozó városok: Lipcse, Luzern, Zürich, Palermo, St. Louis, Dublin, Mantova, Verona Idei úti célod: Törökország.

Ikrek (05.21.-06.21.):

Az Ikrek-szülöttekkel a nyaralás csupa változatosság, mellette nem lehet unatkozni. Szereti kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázik a vakáció alatt, szórakozik és szórakoztat, tapasztalatokat gyűjt. Nyugtalan természet, legszívesebben naponta más helységgel ismerkedne meg. Veleszületett kíváncsisága ösztönzi arra, hogy gyakran utazzon, lehetőleg külföldre. A városlátogató túrákat neki találták ki, miként a tengeri hajóutakat is. Van érzéke az idegen nyelvekhez, rövid idÕ alatt elsajátítja a legszükségesebb kifejezéseket, amelyekkel remekül boldogul bárhol. Az Ikrek nem tartja fontosnak a kényelmet, ahogy a pihenést sem. Kiváló kommunikációs készségének köszönhetően mindenhol könnyen szerez új barátokat, ezért az sem okoz gondot neki, ha egyedül kel útra. A szervezett utazásokat azonban nem neki találták ki. Az Ikrek jegyhez tartozó országok: Belgium, USA, Észak-Olaszország, Nyugat-India, Wales, Szardínia, Alsó-Egyiptom, Palesztina részben, Örményország, Tunézia, Norvégia, Izrael Az Ikrek jegyhez tartozó városok: Nürnberg, Mainz, London, New York, Versailles, San Francisco, Cordoba, Melbourne, Plymouth, Cardiff, Bruges, Róma Idei úti célod: Tunézia.

Rák (06.22.-07.22.):

A Rákkal leginkább édes kettesben érdemes nyaralni valami meghitt helyen. A kellemes kikapcsolódáshoz vízre és nyugalomra van szüksége, a csoportos utakat nem szereti. Elsősorban a tengerhez, nagy tavak partjára megy nyaralni. Előszeretettel bérel kis házat, ahol családias környezetben pihenhet. Számára akkor tökéletes az üdülés, ha az új környezetben képes otthonosan érezni magát. Született romantikus, ezért imádja a történelmet és a régi időkből fennmaradt műemlékeket. A hajókázást és a horgászást is a Ráknak találták ki, mert delejesen vonzza a víz, és különösen jól érzi magát ott, ahol béke és csend honol. Szeret visszatérni korábbi, emlékezetes utazásai színhelyére is, különösen ha az gyermekkori élményekhez kapcsolódik. A Rák jegyhez tartozó országok: Hollandia, Skócia, Új-Zéland, Paraguay, Észak- és Nyugat-Afrika, Algéria, Izland, Peru, Olaszország A Rák jegyhez tartozó városok: Amszterdam, Milánó, Tunisz, New York, Stockholm, Manchester, Genova, Tokió, Isztambul, Velence, Cádiz, Magdeburg, Bern, Algír, Párizs Idei úti célod: Peru.

Oroszlán (07.23.-08.22.):

Egy igazi Oroszlánnak akkor is szüksége van közönségre és hódolókra, amikor nyaral. Tüzes jegy lévén a meleg, napos tájak a kedvencei. Imád strandolni és napozni, esténként pedig szívesen keresi fel azokat az éttermeket vagy szórakozóhelyeket, ahol hírességekkel találkozhat. Szeret mindent, ami szép, drága. Nagyvonalúságának köszönhetően élményeit szereti megosztani azokkal, akik közel állnak hozzá. Álmai netovábbja lehet egy kastélyban, vagy ötcsillagos hotelban eltöltött szabadság. Szeret kiöltözni, csillogni-villogni, tündökölni. Imádja a szórakozás minden formáját, a sportokat és a játékot. A bárok és a kaszinók gyakori vendége.

A borravalóval akkor sem fukarkodik, ha nem kimondottan tehetős. Mindig tájékozódik az adott vidék nevezetességeiről, műemlékeiről. Az Oroszlán jegyhez tartozó országok: Észak-Franciaország, Olaszország, Szicília, Románia, Szlovákia, Csehország, USA, Libanon, Karib-szigetek Az Oroszlán jegyhez tartozó városok: Róma, Prága, Linz, Bristol, Philadelphia, Damaszkusz, Chicago, Bombay, Madrid, Los Angeles, New York, Petra, Bangkok, Portsmouth, Siracusa, St. Tropez Idei úti célod: Szicília.

Szűz (08.23.-09.23.):

A Szüzek nagyon igényesek, körültekintőek és kritikusak. Útjukat mindig alaposan megtervezik. Nem nevezhetőek fanatikus napimádóknak, racionalitásukat ilyenkor sem vetkőzik le. Úgy vélik, hogy a nyaralásnak is értelmes célt kell szolgálnia, például a kultúrára is időt kell szakítani. Nem szereti szórni a pénzt, ezért inkább egy olcsó utat választ elő- vagy utószezonban, mégpedig olyan helyszínen, amely bővelkedik kulturális és történelmi nevezetességekben. Nem szeret egyedül utazni, inkább kisebb baráti társasággal vagy családja körében. Néha nem árt hozzá egy kis türelem, mert hajlamos az aggodalmaskodásra és a körülményességre, semmi sem elég jó neki. Nehéz rávenni, hogy lazítson és hagyja abba a gondokon való rágódást. A Szűz jegyhez tartozó országok: Horvátország, Törökország, Svájc, Nyugat-India, Irak, Kréta, Brazília, Antillák, Mezopotámia, Norvégia A Szűz jegyhez tartozó városok: Párizs, Basel, Heidelberg, Riga, Strassbourg, Lyon, Toulouse, Boston, Jeruzsálem, Bagdad, Berlin, Lisszabon, Athén, Korinthosz, a fürdővárosok többsége Idei úti célod: Horvátország.

Mérleg (09.24.-10.23.):

A társaságkedvelő Mérlegnek nyaralása idején is szüksége van arra, hogy emberek vegyék körül. Fontosak számára a vidám, szórakoztató útitársak. Nem kedveli a túlzottan zajos helyeket, ugyanakkor imádja az éjszakai életet.

Jelszavai: társaság, harmónia, nyugalom, kényelem, szépség. Mindenütt otthon érzi magát, ahol harmóniát tapasztal. A társasági eseményeken, összejöveteleken nyitottságával és kedvességével könnyen teremt új kapcsolatokat. Szereti csevegni, kedveli a zenét, a művészeteket, a kávéházakat. Szeret flörtölni, divatosan öltözködni, és mindig ügyel rá, hogy megjelenése a nyaralás alatt is ideális legyen. A strapás gyalogtúrákat nem neki találták ki, jobban élvez egy kellemes tengerparti sétát. Levegő-jegy lévén szeret minél több időt a szabadban, friss levegőn tölteni. A Mérleg jegyhez tartozó országok: Ausztria, Kína, Japán, Tibet, Argentína, Litvánia, Felső-Egyiptom, Burma, Kanada, Indokína, Kenya, Mexikó, Franciaország A Mérleg jegyhez tartozó városok: Bécs, Graz, Frankfurt, Antwerpen, Lisszabon, Johannesburg, Koppenhága, Freiburg, Leeds, Nottingham, Velence, Casablanca, Graz, Párizs, Salzburg Idei úti célod: Kína.

Skorpió (10.24.-11.22.):

A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni. Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália A Skorpió jegyhez tartozó városok: München, Genf, Davos, Baltimore, Messina, Tokió, Nottingham, Danzig, New Orleans, Washington, Cincinnati, Milwaukee, Valencia, Liverpool, Halifax, Barcelona, Sydney Idei úti célod: Portugália.

Nyilas (11.23.-12.21.):

A Nyilas az állatöv első számú utazója, vándora. Sokat és örömmel utazik, lételeme a világjárás, a felfedezés. Egyszerűen csak az utazás kedvéért utazik. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa látókörét, bővítse ismereteit. Vonzzák a távoli tájak, az ősi civilizációk nyomai. Kedveli a baráti és családi összejöveteleket, kirándulásokat, az esti tábortüzeket, kártyapartikat, a vidámságot és a sportot. Energiája és töretlen optimizmusa társaira is átragad, akiknek azonban fel kell készülniük arra, hogy a Nyilas mellett nehéz pihenni. Igényes utazó, a nomád körülményeket nem kedveli, szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyvidékeken, vadregényes tájakon tölti. Ennek érdekében képes akár több ezer kilométert is megtenni. A Nyilas jegyhez tartozó országok: Magyarország, Spanyolország, Ausztrália, Arábia, Madagaszkár, Dél-Afrika, Horvátország, USA A Nyilas jegyhez tartozó városok: Budapest, Kassa, Köln, Toledo, Stuttgart, Avignon, Sheffield, Prága, Helsinki, Koppenhága, Barcelona, Toronto, Nápoly, Chicago, Rio de Janeiro Idei úti célod: Spanyolország.

Bak (12.22.-01.20.):

A Bak szabadságát pontosan, előre megtervezi, egész nyaralását a szervezettség jellemzi. Nem szeret improvizálni, és viszolyog a meglepetésektől. Ha keresztülhúzzák számításait, bizonytalanná válik. Az utazásnak csak akkor vág neki, ha munkahelyén már mindent elrendezett, bár ekkor is nehezére esik a teljes kikapcsolódás, a lazítás. Számára egy csendes szálláshely a legmegfelelőbb, és inkább egy helyben marad, nem kedveli a hurcolkodós körutazásokat. Igényei nem irányulnak luxus-körülményekre, az igazi Bak alacsony komfortfokozat mellett, akár egy sivatagban is jól érzi magát. Föld-jegyként a szabadságát elsősorban energiagyűjtésre használja fel, előnyben részesíti a gyalogtúrákat, a hegymászást. Élvezetes kikapcsolódást jelent számára a nevezetes történelmi emlékek megtekintése is. A Bak kiváló útitárs, a laza természetesség ugyan nem jellemző rá, viszont megbízható partner, akire mindenben számítani lehet. A Bak jegyhez tartozó országok: Afganisztán, Macedónia, Albánia, Bulgária, Mexikó, Izland, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Franciaország, Dél-Afrika, India, Litvánia, Németország, India, Ausztria, Svájc A Bak jegyhez tartozó városok: Brüsszel, Oxford, Ulm, Port Said, Moszkva, Zürich, Genf, Taormina, Alanya, Hurghada, Delhi, Mexico City, Gent, Mecklenburg, Varsó, Szentpétervár, Róma Idei úti célod: India.

Vízöntő (01.21.-02.19.):

E jegy képviselőire jellemző a különcség. Sokszor olyan helyeket keresnek fel, amelyek nem divatosak, vagy nem ismertek. A Vízöntő olyan közeget keres, ahol a saját elképzelései szerint vakációzhat, a szokatlan, a különleges vonzza. Számára elsősorban nem is a helyszín, hanem annak lakói érdekesek. Nehezére esik sokáig egy helyben maradni, szereti a változatosságot. Kíváncsisága kizárja, hogy minden évben ugyanott töltse el szabadságát. Nem törekszik a luxusra, de kifogása sincs ellene. Útitársként nagyon szórakoztató, de néha kissé idegesítő is, mert túlságosan független és kiszámíthatatlan. Ötletgazdagsága ugyanakkor erőssége is, aki pedig kedveli a meglepetéseket, az jól fogja magát érezni egy Vízöntővel. A Vízöntő jegyhez tartozó országok: Oroszország, Románia, Moldva, Baltikum, Olaszország, Maldív-szigetek, Svédország, Lengyelország, Abesszínia, Etiópia, Izrael, Irán, Ibiza, Dél-Afrika, USA A Vízöntő jegyhez tartozó városok: Berlin, Hamburg, Bréma, Salzburg, Pisa, Los Angeles, Brighton, London, Moszkva, Szentpétervár, Amszterdam, San Francisco Idei úti célod: Olaszország.

Halak (02.20.-03.20.):

A Halak vizes jegy, ezért nagyon igényli a víz általi energia-utánpótlást, s így számára az egyik legjobb kikapcsolódás, ha a vízparton vakációzhat, úszkálhat, horgászhat, álmodozhat. Szeret elmélkedni, visszahúzódva gondolkodni az életéről, problémáiról.
A Halaknak az utazás tulajdonképpen menekülést jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Egy a világ zajától távol fekvő, vízparti házikó kitűnő alkalmat nyújt erre. A tengerparti nyaralásokat, a többhetes hajóutakat kifejezetten a Halaknak találták ki. E jegy szülötte vágyik arra is, hogy valami szokatlan, spontán dolgot műveljen. Érzékenysége fogékonnyá teszi a művészetekre, így előszeretettel látogatja a galériákat, múzeumokat. A víz iránti ellenállhatatlan vonzalma azonban képessé teszi arra is, hogy csak bámulja a tenger hullámait órákon át. A Halak jegyhez tartozó országok: Portugália, Brazília, Ceylon, Málta, a Szahara, Sri Lanka, Skandinávia, Észak-Franciaország, Új-Zéland, Kanári-szigetek A Halak jegyhez tartozó városok: Sevilla, Isztambul, Alexandria, Lancaster, Oxford, Jeruzsálem, Varsó, Santiago de Compostela, Regensburg, Velence Idei úti célod: Málta

Megerősítés: Az országok és városok az asztrológiában

A kos országai és városai:
– Németország
– Anglia
– Dánia
– Palesztina
– Júdea
– Berlin
– Braunschweig
– Nápoly
– Firenze
– Marseille
– Utrecht
– Zaragoza
– Verona

A bika országai és városai:
– Lotaringia
– Lengyelország
– Svédország
– Ciprus
– Frankfold
– Georgia
– Írország
– Kaukázus
– Perzsia
– Svájc
– Fehér-Oroszország
– Dublin
– Lipcse
– Luzern
– Nantes
– Párma
– Zürich
– Würzburg

Az ikrek országai és városai:
– Amerikai Egyesült Államok
– Örményország
– Belgium
– Flandria
– Brabant
– Alsó-Egyiptom
– Kanada
– Wales
– Új-Zéland
– Lombardia
– London
– Metz
– Versailles
– Nürnberg
– Mainz
– San Francisco

A rák országai és városai:
– Anatólia
– Hollandia
– Skócia
– Észak- és Nyugat-Afrika
– Mauritius
– Paraguay
– Amszterdam
– Bern
– Isztambul
– Milánó
– New York
– Tunisz
– Genova
– Velence
– Stockholm
– Lübeck

Az oroszlán országai és városai:
– Alpok
– Baden
– Csehország
– Káldea
– Franciaország
– Olaszország (Rák is)
– Kalifornia
– Románia
– Francia-Svájc
– Bombay
– Bristol
– Philadelphia
– Chicago
– Prága
– Róma
– Damaszkusz
– Portsmouth
– Ulm
– Koblenz
– Linz
– Baden-Baden

A szűz országai és városai:
– Asszíria
– Törökország
– Dél-Görögország
– Kréta
– Mezopotámia
– Közép-Svájc
– Horvátország
– Kurdisztán
– Elzász
– Bázel
– Boston
– Pozsony
– Heidelberg
– Erfurt
– Jeruzsálem
– Párizs
– Lyon
– Strasburg
– Toulouse
– Los Angeles

A mérleg országai és városai:
– Ausztria
– Felső-Egyiptom
– Argentína
– Tibet
– Kína
– Líbia
– Litvánia
– Antwerpen
– Frankfurt am Main
– Wiesbaden
– Freiburg
– Heilbronn
– Bécs
– Lisszabon
– Koppenhága

A skorpió országai és városai:
– Algéria
– Bajorország
– Berber birodalom
– Katalónia
– Kappadókia
– Marokkó
– Norvégia
– Japán
– Szíria
– Transvaal
– Jütland Lappföld
– München
– Liverpool
– Messina
– Pompeji
– Tokió
– Algír
– Washington
– Dover
– Gdansk
– Frankfurt an der Oder

A nyilas országai és városai:
– Ausztrália
– Arábia
– Dalmácia
– Magyarország
– Spanyolország
– Toszkána
– Provence
– Madagaszkár
– Isztria
– Alsó-Olaszország
– Szászország (Ikrek is)
– Avignon
– Narbonne
– Toledo
– Kalkutta
– Köln
– Peking
– Nottingham
– Stuttgart
– Sheffield

A bak országai és városai:
– Brandenburg
– Schleswig
– Türingia
– Bosznia
– Észak-Görögország
– India
– Izland
– Makedónia
– Stájerország
– Romagnola
– Bulgária
– Mexikó
– Brüsszel
– Konstanz
– Oxford
– Augsburg
– Moszkva
– Varsó
– Port Said
– Mechelen

A Vízöntő országai és városai:
– Finnország
– Litvánia
– Havasalföld
– Vesztfália
– Oroszország
– az arab sivatag
– Bréma
– Hamburg
– Ingolstadt
– Salzburg
– Trieszt
– Brighton
– Sydney
– Salisbury

A halak országai és városai:
– Portugália
– Galícia
– Perzsia
– Batávia
– Ceylon
– Jóreménység foka
– Szent Heléna
– Szahara
– Normandia;
– Regensburg
– Worms
– Sevilla
– Alexandria
– Lancaster
– Rouen

error: Content is protected !!