2024.07.15.

Mihály Arkangyal jóskártyájának üzenete nyári hajnalokra: Húzz és válassz egy lapot a háromból!

 

S, kiderül mit hoz el tavasz utolsó része számodra!

Első lap: Romantikus partner!

Egy új szerelem közeledik feléd! Most vagy a közeli jövőben örömet szerez majd neked egy új társ, vagy a szenvedély feléledése egy meglévő kapcsolaton belül.

Ha ezt a kártyát húztad, akkor a tündérek birodalma azt akarja tudatni veled, hogy egy új szerelem közeledik feléd.

A szerelem számos elbűvölő formában megnyilvánulhat, például találkozhatsz egy új társsal, akinek hatására a szíved izgatottságtól és szenvedélytől zeng, vagy megújulhat egy hervadó kapcsolat a jelenlegi szerelmeddel. Az új szerelem talán egy izgalmas kiruccanás során jelenik meg, például egy trópusi vakáción, egy hangulatos panzióban töltött éjszakán vagy egy táncos vacsorán.

A tündérek szeretik a romantikát, és tudják, hogy milyen fontos szenvedélyt érezni egy kapcsolatban. Kérd őket, hogy segítsenek fantáziadús ötletekkel abban, hogy több romantikát csempéssz az életedbe. A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a romantika egy lelkiállapot, amely játékosságot és kreativitást foglal magában. Időnként akkor vágyunk a leginkább romantikára, amikor feszültek vagyunk, de talán nem tudjuk, hogyan tapasztaljuk meg azt. Engedd, hogy a tündérek segítsenek ellazulni, amivel lehetővé teszed, hogy a romantikus ötletek könnyedén beáramoljanak a lelkedbe, és ahhoz is energiát kapsz, hogy megvalósítsd és a lehető legnagyobb mértékben élvezd az ötleteket.

Romantikus vagyok. Minden esetleges félelmemet elengedem a szerelem adásával és kapásával kapcsolatban.

Második lap: Szórakozz!

A lelked ünneplésre és szórakozásra vágyik. A tündérek arra buzdítanak, hogy hívd meg a barátaidat egy összejövetelre vagy egy vacsorára.

Mindig van mit ünnepelnünk, és ez a kártya arra kér, hogy most ünnepelj. A lelked egy izgalmas kalandra vágyik, például egy kirándulásra, egy vendégség megrendezésére vagy szórakozásra és táncolásra. Időnként halogatjuk a pihenést, mert azt hisszük, hogy az ilyesmihez sok idő és pénz kell. Mégis, az ünneplésnek sok haszna van: a szórakozás puszta öröme mellett új nézőpontból látjuk a dolgokat és új ötleteket kapunk, továbbá felélednek a régi barátságok.
A tündérek rendszeresen ünnepelnek, időnként minden este ünnepet tartanak. Tudják, hogy milyen fontos az éneklés és a tánc, a közösségi szellem erősítésének részeként. Bár talán azt kívánod, hogy bárcsak valaki más kezdeményezne és javasolná, hogy menjetek el szórakozni, talán itt az ideje, hogy te vedd át a vezetést és megtervezz egy különleges eseményt.

Megerősítés: Szellemes, játékos és szórakoztató társaság vagyok. Módot teremtek rá, hogy ünnepeljek a barátaimmal.

Harmadik lap: Szabadulás és Felszabadulás érzése!

Van olyan területe az életednek, ahol úgy érzed, hogy csapdába estél? Ez a kártya arra kér, hogy tedd meg az első lépést a kényszerű korlátozások alól történő kiszabaduláshoz.

Időnként úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt hisszük, hogy a pénzügyi vagy a családi kötelezettségek egy rossz állás elfogadására kényszerítenek bennünket. Vagy félünk megszakítani vagy rendbe hozni egy egészségtelen kapcsolatot. Talán úgy érezzük, hogy a családunk vagy a házastársunk nem fogja “megengedni”, hogy az életünket jobbító tevékenységeket folytassunk. például főiskolára vagy edzésre járjunk. Az is lehetséges, hogy a saját függőségeink irányítanak bennünket.

A tündérek azt mondják, hogy ha felelősek vagyunk önmagunkért, akkor több felelősséget érzünk másokért. Vagyis ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk, a barátaink, a gyerekeink és a házastársunk szívesen van velünk, és ösztönzőleg hat rájuk az erőnk és az önbizalmunk. Imádkozz segítségért ahhoz, hogy el tudd engedni a félelmeidet, és támogatást kapj a szabadulásodhoz.

 

Isten úgy tervezte, hogy felelős légy, de ugyanakkor olyan szabadnak érezd magad, mint a madarak, az angyalok és a tündérek.

Megerősítés: Szabad vagyok és erős. Most megengedem magamnak, hogy élvezzem ezt a szabadságot és erőt.

+ 1 bölcselet:

Zenélj és élj, szórakozz! A hit és a Remény, e kettő nélkül nem érdemes élni, és létezni!

Fejezd ki magad a zene segítségével. A tündérek arra buzdítanak, hogy énekelj, játssz valamilyen hangszeren, dobolj az ujjaiddal vagy kapcsold be a magnót.

A zene új magasságokba emeli a lelket. Megváltoztatja a hangulatodat és a szemléletmódodat.

A tündérek zenélnek az ünnepeinken, mert tudják, hogy a zene gyógyító hatású. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra vezetnek, hogy vedd magad körül zenével. Bármilyen típusú zene megfelel, amely megmozdítja a lelkedet.

A tündérek különösen kedvelik a vidám, gyors zenéket, mert ezek fokozzák az ünnepi hangulatot.

Zenélj te magad, vagy hallgass zenét a következő néhány napban, és figyeld meg, hogyan lesz derűsebb a hangulatod és emelkedik az energiaszinted. Talán azt tapasztalod, hogy újfajta zenék vonzanak, vagy valami olyan műfaj, amelyet régen szerettél. Figyelj meg minden dalt, amelyet rendszeresen hallasz a rádióban, vagy ami újra meg újra eszedbe jut.

A szöveg vagy a dal által felidézett emlékek olyan üzenetet hordozhatnak magukban, amelyek választ adnak egy esetlegesen téged foglalkoztató konkrét kérdésre.

Megerősítés: A lelkem mélyén most elfogadom és megtapasztalom a zene gyógyító erejét.

error: Content is protected !!