2024.07.15.

Angyali üdvözlet szerda hajnalra: Bölcsesség és tudás angyala elküldte az üzenetét hozzád!

Koronacsakra fontossága.

Figyelj oda az ötleteidre, mivel azok a valódi isteni útmutatás üzenetei, amelyek imáidra válaszul érkeztek.

Az angyalok arra kérnek, bízz a nemrégiben kapott ötletekben, és kövesd azokat, mivel ezek azok a válaszok, amelyeket a jelenlegi helyzetedre kerestél. Már tudod az igazságot, és tudod, melyik a legjobb cselekvési terv, amelyet követned kell. Bízz ebben a tudásban, és cselekedj helyesen. Ha tiszteled az ötleteidet, az univerzum ezt azza viszonozza, hogy további támogatást küld neked, miközben egészséges változásokat viszel végbe az életedben.

Ez a kártya azt is üzeni, hogy tisztítsd meg a fejtetődön lévő energiaközpontodat (vagy koronacsakrádat), amely azt a képességet irányítja, hgoy meríteni tudj az univerzum kollektív bölcsességétől. Koronacsakrád elzáródhat, ha elhessegeted a gondolataidat, mert vágyálmoknak tekinted azokat, vagy úgy gondolod, hogy mindenki tudja, amit kitaláltál. Tartsd észben, hogy minden eredeti ötlet álmodozásként kezdődik, amely csodálatos találmányokká alakul.
Teendők:

Uriel arkangyal, az isteni bölcsesség és tudás angyala. Csendesen ülj le, és mondd a következőt:

Uriel arkangyal, most hozzád fordulok, hogy tisztítsd meg és hozd egyensúlyba a koronacsakrámat. A segítségedet kérem, hogy erősítsd meg bizalmamat és hitemet a hozzám érkező ötletekben. Segíts, hogy felelősségteljesen végig vigyem az isteni útmutatás útján kapott ötleteimet.

Megerősítés: Lassan megtanulod, hogy nem kell reagálni mindenre, ami zavar.

Lassan megtanulod, hogy az energia, ami ahhoz kell, hogy minden nehéz dologra reagálj, valójában kimerít, és megakadályozza, hogy megláss jó dolgokat az életben.

Lassan megtanulod, ha megpróbálsz “megnyerni” bárkit, az csak idő és energiapazarlás, és csak ürességgel tölt el.
Lassan megtanulsz nem reagálni, nem azt jelenti, hogy rendben vagyok azokkal a dolgokkal, hanem azt, hogy fölé emelkedek.
Úgy döntök, hogy megtanulom belőle a leckét.

A békémet választom, mert erre van szükségem. Nincs már arra sem szükségem, hogy a környezetem mutassa nem vagyok elég jó.
Nincs szükségem veszekedésekre, vitákra hamis kapcsolatokra.

Nem irányíthatod mások cselekedeteit, de azt szabályozhatod, hogyan reagálsz, hogyan kezeled, és mennyit veszel magadra.
Lassan megtanulod, hogy ezek a csalódások és leckék, talán csak arra tanítanak, hogyan szeressük magunkat jobban.
Ezekből lesz az az erő, mely megvéd minket, mikor mások azt akarják éreztetni, hogy nem vagyunk elég jók, vagy hogy értéktelenek vagyunk.
Lassan megtanulod, hogyha reagálsz is, az nem változtat semmin, nem fognak jobban szeretni, vagy nem fog megváltozni a véleményük.
Néha jobb ha csak hagyod a dolgokat, elengeded az embereket, nem harcolsz, nem kérsz válaszokat, és nem várod el, hogy az emberek megértsék honnan jössz.

Lassan megtanulod, hogy az életet, jobb élni ha nem a körülötted lévő eseményekre összpontosítasz, hanem arra ami benned zajlik.
Dolgozz magadon, és a belső békéden, és rájössz, hogy a boldog és egészséges élet első fontos pontja, ha nem reagálsz mindenre, ami zavar.” – Mike Harrigan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!