2024.07.15.

Misztikus Tündérek üzenetei 10 M teremtő napra: Mihály Arkangyal védelme alatt állsz!

Médiumi közvetítés.

Természetes képességed van ahhoz, hogy kapcsolatba lépj elhunyt szeretteinkkel.

Ez a kártya azt jelzi, hogy kapcsolatban állsz az Égben élő szeretteid közül valakivel (vagy valakikkel). az angyalok arra kérnek, bízz az érzéseidben, gondolataidban és látomásaidban e spirituális kapcsolatok tekintetében, mert azok valóságosak.

Mihály arkangyal áldása.

Szorosan együttműködsz ezzel a nagy hatalmú arkangyallal, aki oltalmaz és vezet téged ebben a helyzetben.

Ezt a kártyát azért húztad, hogy megerősítse azt, amit már eddig is tudtál vagy sejtettél: Mihály arkangyal veled van.

Az arkangyalok nagy és erős, felekezettől független angyalok, akik felügyelik az őrangyalokat és a föld lakóit. Mihály (nevének jelentése: „ő, aki istenhez hasonlatos”) az az angyal, aki megsemmisíti a félelem hatásait, oltalmat nyújt számodra és szeretteid számára, és bátorságot és határozottságot kölcsönöz, amikor valamilyen félelmetes tett végrehajtása előtt állsz.

Ha azt fontolgatod, hogy valamit megváltoztatsz az életedben, például kilépsz egy munkahelyről vagy egy kapcsolatból, kérj útmutatást Mihály arkangyaltól, és segítséget, hogy félelem nélkül haladj tovább. Mihály abban is segíthet, hogy megtaláld az életcélodat, és meg tudja mondani, melyek legyenek a következő lépéseid a spirituális utadon és a hivatásodban. Ez rendkívüli gyógyító erővel bír számodra és mások számára is, mivel békés és szeretetteljes üzeneteket közvetít az Égből. Talán érzel vagy hallasz majd egy üzenetet, amely így szól: „Szeretlek”, „Jól vagyok”, „Büszke vagyok rád” vagy „Bocsánatot kérek”.

Az üzenet szólhat hozzád vagy valaki máshoz, akinek jót tesz, ha meghallgatja ezeket a részvétteljes szavakat.

Lehetséges, hogy hozzád fordulnak, hogy végezz médiumi közvetítést mások számára, akár zárt körben, akár nyilvánosan. Bízz ebben a hívásban, mivel ez egy nemes küldetés, amely több ezer embernek segít a szellemfátyol mindkét oldalán. Az angyalok tudják, ki dolgozik tisztességesen, tiszta motivációkkal, és az ilyen médiumokat szolgálatra hívják… és közben támogatást és útmutatást adnak, és oltalmaznak.

Megerősítés: Szívcsakra jelentősége.

A válasz, amit keresel, most is a szívedben rejlik. Légy nyitott arra, hogy szeretet adj és kapj.

Az angyalok azt akarják, hogy bízz az érzéseidben. A szíved bölcs, és arra szólít, hogy fontos változásokat vigyél végbe. Bízz ebben a bölcsességben, és nem fog cserbenhagyni. Minden alkalommal, amikor dacolsz a belső érzéseiddel, megszakad egy kicsit a szíved. Hozd rendbe a szívedet és az önmagaddal való kapcsolatodat azáltal, hogy tiszteletben tartod az érzelmeidet. Ha például elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz, és cselekedni kell. Kérd az angyalokat, hogy adjanak neked bátorságot és támogatást ahhoz, hogy egészséges változásokat vigyél végbe otthon és a munkahelyeden.

Ez a kártya arra is felszólít, hogy nyisd meg a szívedet a szeretet előtt. Lehetséges, hogy korábbi kapcsolatokban megsérültél, és most védekezel a további fájdalmakkal szemben.

Az angyalok biztosítanak arról, hogy oltalmazni fognak téged és a szívedet, tehát biztonságos dolog számodra szeretetet és más érzelmeket érezni.

 

 

 

error: Content is protected !!