2024.07.15.

Misztikus Tündérek jóslata Nyári napokra! Húzz egy lapot és kiderül, mit hoz a Június?

 

Válassz egy lapot, és megkapod az igazi ajándékot.

Első lap: Megbocsátás!

Ideje felhagyni a haraggal és a vádaskodással

Haragszol valakire? Másokat hibáztatsz? Ez a kártyalap arra int, hogy a harag és a vádaskodás visszahúz, mert elszívja, és másnak adja az erődet. Pedig igenis erős vagy, és ennek egyik jele, ha nem adod át magad neheztelésednek. Nem muszáj feloldozni a másikat vétkei alól, ha azok komolyan megsebeztek, mégse az ellenséget lásd benne, mert a harag megmérgezi testedet-lelkedet.
Tudnod kell, hogy a boldog gondolatok felderítik életedet, míg a haragosak elveszik nyugalmadat. Az egyszarvúak tudják, hogy te sem akarhatod ezt, ezért arra kérnek, hogy add át nekik vagy angyalaidnak a haragodat. Ettől és a vádaskodástól megszabadulva eltelsz majd életerővel és derűvel.

Haragszol magadra valamiért? Ha igen, ez a kártyalap arra kér, bocsáss meg magadnak. Tanulj a múltadból, vess véget az önostorozásnak, s meglásd, sokkalta erősebb leszel. Ehhez persze meg kell értened tetteid indítékait, melyek a maguk idejében bizonyára megalapozottak voltak. Így visszagondolva mégis azt kívánhatod, bárcsak másként cselekedtél volna. A megbánás azonban csak akkor segít, ha tanulsz belőle.
Mindenki tanul az életúton, még a felnőttek is. Tedd magadévá ezt a felismerést, aminek birtokában felhagyhatsz a mások és az önmagad iránt táplált haraggal. Nem más ez, mint a megbocsátás.

Második lap: Le a stresszel!

Ne vedd át mások indulatait! Lélegezd ki magadból!

Minden porcikád csupa feszültség, amelyet környezetedtől vettél át. Tévesen azt hiszed, hogy te vagy ideges, mikor valójában ék azok. A stressz rossz hatással van rád, feldühít vagy elszomorít. Talán alvási nehézségeid is vannak. Ideje tenni valamit ellenük.
A stressz csak ront a dolgokon, ezért fontos, hogy száműzd az életedből. Szívd be mélyen a levegőt, és gondold végig, mi minden tett feszültté.

Aztán fújd ki magadból mindezt. Az angyalok és az egyszarvúak elviszik majd a mennybe, ahol minden elrendeződik. Nyújtóztasd ki végtagjaidat, hadd távozzon testedből is a feszültség.

Harmadik lap: Nyugalom, minden a legnagyobb rendben!

Ne aggódj… minden elrendeződik.

Bármilyen reménytelennek tűnik is e pillanatban a helyzeted, ez a kártyalap arra kér, hogy hagyd abba az aggodalmaskodást, és lazulj el, mert minden jóra fordul.

Láttál már olyan filmet, ahol mindenki veszélyben forog, vagy ilyen-olyan bajba kerül? Egy ilyen mozidarab nézése közben az embernek azon jár az esze, ugyan, hogyan fognak ezek kikeveredni a slamasztikából? Pedig a film végéra minden a helyére kerül, és mindenki elégedett.

Ne félj, a te filmed is boldogan végződik majd. Nincs miért aggódnod. Élvezd inkább, hogyan bonyolódik előtted az élet a maga bámulatos módján! Mert hiszen mindig megoldja magát, néha olyan hihetetlenül, ahogy álmunkban sem gondoltuk.

Te is hamar túljutsz a mostani szorult helyzeten, az élet leckéi meg hasznodra válnak a jövőben. Használd fel tehát a jelenlegi alkalmat, hogy megerősödj.

Lélegezz mélyeket, legyél azon, hogy megőrizd a derűlátásodat, mindenek előtt pedig legyél laza, nyugodt és oldott, mert minden elrendeződik.

error: Content is protected !!