2024.07.23.

Angyalkártya szombatra: Rák újhold, a megújhodás jegyében!

Újholddal a tudatos út felé – 2024. július 6.

A mostani Újhold energiájával felébred a belső nemtudatos kormányos, aki befordítja a hajónkat az ösztönútról a tudatos út felé.

Ez az Újhold ugyanis az éjszaka közepén – 2024. július 6-án 00:57-kor – az IC-vel együtt állva születik a Sirius és a Canopus csillagok vezérletével. Az Újhold önmagában születés, az IC az isteni tervezés pontja, Sirius a tudatos út, Canopus a kormányos.
Ráállunk tehát a tudatos útra, de ez most még nem lesz tudatos, egyrészt mert az éjszaka közepén történik, amikor az elme alszik, az isteni dolgozik, másrészt a konkrét lépések sem ezzel az Újholddal indulnak, függetlenül attól, hogy az Ikrek csillagaiban születik az Újhold, ahol az első lépések indulnak, és lépünk is, de mégsem konkrétumokban, hiszen jelenleg áramlásban vagyunk életünk nagy tengerén, a halak jegyében Szaturnusz és Neptunusz által. Azonban ebben az áramlásban ezzel az Újholddal mégis valahogy pályára kerülünk, vagyis céltudatosan áramlunk tovább, de most még csak áramlunk. A konkrét lépést majd Mars hozza meg 2025. februárjában, amikor retrográd útjából ébredve pont ugyanezen a helyen fordul újra direktbe, ahol jelenleg az Újhold születik.
Mars a kitörő erő, ő szükséges ahhoz, hogy meg is történjen az átállás, főleg, hogy ezzel a szenvedés útjáról a tudatos útra állunk át, mely önmagában egy hatalmas lépés. A szenvedés útja a próbák útja, ahol újra és újra úgy szaladsz bele a tanulási helyzetekbe, hogy nem érted miért történik, ami történik, ezért éled meg ezeket a helyzeteket, magát az életet keménynek, nehéznek és érzed sokszor úgy, hogy minden ellened van. A tudatos úton már érted, hogy ez nem így van, kellenek a próbák, mert abban van a fejlődés, és szükség is van rájuk az előre haladáshoz.
A tudatos úton tehát a próbákat már másképp vesszük és hamarabb tanulunk belőlük, ezáltal az élet szintje, megélései is mások. Efelé haladunk és hamarosan át is lépünk.
Jelenleg az ebbe való megérkezésben vagyunk, amikor megértjük, hogy minden van, semmi sem egzakt, minden alakul, változik, ahogy az előző írásomban is írtam. Vagyis most valóban nem az a lényeg, hogy mindezt megértsük, most az a fontos, hogy ott belül tudjuk, érezzük, hogy jó az, ami van, úgy ahogy van, mert mindent mi terveztünk, minden értünk van. Most az a fontos, hogy ebbe engedd bele magad a következő hónapokban, és csak figyeld, hol van még feszültség, azt sem most kell megoldani, de mégis jó, ha tudod, hogy van, mert az is érted van. És közben tudd, hogy a hajód orra beállt az irányba, és nemsokára meg is látod merre visz és milyen más lesz az az út.
Erről szól ez az Újhold, egy csodálatos ébredés, felismerés lehetőségét adja ott belül. És most ennyi elég is.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!