2024.07.15.

Angyali hangok üzenetei szerda hajnalra: Légy hálás az életedért!

S, annak minden részéért, még a szívbe markoló traumatikus pillanatokért is!

Nélkülük nem értékelnéd a csodálatos, lelket lélekben lábujjhegyre állító pillanatokat.

Ne becsméreld magad! Csodálatos ember vagy, csodálatos képességekkel megáldott. Mindannyiunknak megvan a maga tehetsége és adottsága. A tiéd hihetetlen – ismerd fel ezt!

Legyél kedves önmagadhoz és másokhoz (barátokhoz, családtagokhoz éppúgy, mint a teljesen idegenekhez)! Két dolog van, amiből minél többet használsz, annál több van: a szeretet és a kreativitás.

Mosolyogj többet! Feldobja a napodat, mások napját, és persze az arcodat is. Örömre lettél teremtve. Tegyél örömteli cselekedeteket naponta! A kreatív cselekvés egyenlő az öröm vonzásával. Az öröm az igazi célodhoz vezető út.

Hagyd abba a felesleges aggódást! Az aggodalom nem oldja meg a holnap gondjait, de elrabolja

Indiában négy spirituális szabályt követnek.

Az első azt mondja:

Aki az életedbe jön, az a megfelelő ember. Senki sem jön véletlenül az életünkbe, a körülöttünk lévő emberek, akik velünk érintkeznek, hogy találkozunk, okkal vannak ott.

A második azt mondja:

Ami velünk történik, annak pontosan meg kell történnie. Semmi, abszolút nincs abban ami az életünkben történik, nem történhetett volna másképp. Még a legjelentéktelenebb részlet is. Nincs az: Ha másképp csináltam volna… Minden másképp történik. Nem. Pontosan az történt, aminek történnie kellett, és így kellett lennie, hogy megtanuljuk a szükséges leckéket és továbblépjünk.

A harmadik azt mondja:

Bármikor elkezded, az a megfelelő idő. Minden a legjobbkor kezdődik, nem előtte, nem utána. Amikor készen állunk valami új kezdetére az életünkben, akkor kezdődik.

A negyedik és végső szabály azt mondja:

Ha valami véget ér, akkor véget ér.

Csak úgy. Ha valami véget ért az életünkben, az a saját érdekünk volt, így jobb, ha otthagyjuk és továbblépünk, már gazdagodva azzal a tapasztalattal.

Azt hiszem, nem véletlen olvasod ezt, és ha ez a szöveg ma eléri az életed … ez azért van, mert hajlandó vagy megérteni, hogy egy hópehely sem esik rossz helyre!

error: Content is protected !!