2024.07.23.

Gyógyító Angyalok jóskártyái vasárnap estére: Pozitív gondolkodás hozza el a Boldogságot.

Szünidő és pihenés.

Gyógyítás tündérekkel jóslata.

Szükséged van arra, hogy szünetet tarts, és kikerülj a rutinokból és a stresszes helyzetekből. Ez a kártya arra sürget, hogy szánj időt magadra, hogy pihenhess és megújulhass.

A tündérek rendszeresen nyaralnak, a távoli tündérvölgyekbe utazva. Ismerik és méltányolják, hogy milyen értéke van a levegőváltozásnak. Ha ezt a kártyát húztad, akkor erősen azt tanácsolják, hogy te is tedd ugyanezt. Egy nyaralásnak nem kell sok időbe vagy pénzbe kerülnie. Inkább azt jelenti, hogy megszabadulunk a világi gondoktól és szükségletektől. Ha otthon hagyjuk a mobiltelefonunkat, és csupán egyetlen éjszakát töltünk a helyi szállodában, már az is gyógyító hatású lehet.

Gondolj úgy egy nyaralásra, mint egy önmagadba és a jövődbe történő befektetésre. Minden élőlénynek szüksége van a pihenésre annak érdekében, hogy maximális hatékonysággal működjön. A nyaralás, pihenés után a hangulatod és az energiaszinted megújul majd. Jobban hozzá fogsz férni a kreatív ötletekhez, és pozitív viselkedésed csodálatos új embereket és lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ne halogasd, ha eljön az ideje, hogy nyaralni menj – már ma készíts határozott terveket.

Megerősítés: Megengedem magamnak, hogy rendszeresen pihenjek és ellazuljak, mert tudom, hogy ha felfrissülök, akkor boldogabb és eredményesebb vagyok.

Most a pozitív cselekvéssel, gondolkodásmóddal tudsz emelkedni, és felülemelkedni a problémákon, megoldásra váró feladatokon. Hinned kell benne (körülményeidben), és önmagadban is.

Megerősítés: Testmozgás!

A tested mozgáson keresztül akarja kifejezni magát. Hallgass a testedre, és el fogja mondani, milyen típusú mozgásra vágyik.

Fizikai testünknek saját életereje és intelligenciája van, és ugyanahhoz az elemi birodalomhoz tartozik, mint a tündérek. Gyermeki és követelőző, de ugyanakkor érett és megértő is. Ez a kártya a tested bölcsességére utal, és arra kér, hogy tartsd tiszteletben tested edzéssel és mozgással kapcsolatos igényeit.

Szánj egy percet arra, hogy megkérdezd a testedtől, milyen típusú mozgásra vágyik. Kardiovaszkuláris edzést szeretne, mint például kocogást, Egy nyugodt sétát a természetben? Nyújtást és meditációs gyakorlatokat egy jógaórán? Zenét és táncot? Figyelj a tested válaszára, és cselekedj annak megfelelően.

Szeretettel gondot fordítok a testem igényeire.

Szórakozz!

A lelked ünneplésre és szórakozásra vágyik. A tündérek arra buzdítanak, hogy hívd meg a barátaidat egy összejövetelre vagy egy vacsorára.

Mindig van mit ünnepelnünk, és ez a kártya arra kér, hogy most ünnepelj. A lelked egy izgalmas kalandra vágyik, például egy kirándulásra, egy vendégség megrendezésére vagy szórakozásra és táncolásra. Időnként halogatjuk a pihenést, mert azt hisszük, hogy az ilyesmihez sok idő és pénz kell. Mégis, az ünneplésnek sok haszna van: a szórakozás puszta öröme mellett új nézőpontból látjuk a dolgokat és új ötleteket kapunk, továbbá felélednek a régi barátságok.
A tündérek rendszeresen ünnepelnek, időnként minden este ünnepet tartanak. Tudják, hogy milyen fontos az éneklés és a tánc, a közösségi szellem erősítésének részeként. Bár talán azt kívánod, hogy bárcsak valaki más kezdeményezne és javasolná, hogy menjetek el szórakozni, talán itt az ideje, hogy te vedd át a vezetést és megtervezz egy különleges eseményt.

Megerősítés: Szellemes, játékos és szórakoztató társaság vagyok. Módot teremtek rá, hogy ünnepeljek a barátaimmal.

 

error: Content is protected !!