2024.07.15.

Angyali útmutatás nyári estékre: Jó útra térünk, másoknak megbocsátva.

Gondolatébresztő.

Magunkban ritkán látunk tökéletlenséget, másokban viszont mindig.

Amikor felfedezzük, hogy tökéletlenek vagyunk, vagy valami rosszat csináltunk, akkor mit teszünk? Azonnal megbocsátunk magunknak, vagy szándékosan figyelmen kívül hagyjuk azt a tényt, hogy rosszat tettünk, vagy úgy határozunk, hogy jó útra térünk, és soha nem tesszük meg azt a dolgot még egyszer.

Azért tesszük ezeket a dolgokat, hogy megnyugodjunk. Ha mások tesznek valami rosszat, és mi nem bocsátunk meg nekik, istentelen gondolatokat táplálunk velük szemben, vagy meg akarjuk őket büntetni, akkor soha nem lelünk igazi megnyugvásra. Ahhoz, hogy elégedetté tegyük magunkat, a mi valóságunkat, meg kell bocsátanunk másoknak is. A megbocsátás megvilágosodás. Azt kell éreznünk, hogy másoknak megbocsátva magunkat, a saját megnagyobbított, kiterjedt énünket világosítjuk meg.
Sri Chinmoy: Életem Lélek utazása

Nyári napforduló csillagüzenetei (június 20.).

Amikor rápillantottam a nyári napforduló időpillanatára, az volt az első gondolatom, hogy húúúú ez igen!

Hamarosan elérkezünk ehhez a fordulati ponthoz és beköszönt a csillagászati nyár, mely bizony továbbra is hatalmas ÁTALAKULÁSOKAT tartogat.

Három lassú mozgású bolygó is ún. sarkalatos pontra esik, ami egyértelműen mutatja, hogy KARDINÁLIS lehetőségek várnak ránk.
A képlet kezdeti pontja a Vízöntő jegyében, a Bak csillagképben a radikális átalakulás minőségével, Plútóval áll együtt, ami egyértelműen mutatja, hogy SZEMÉLYISÉGÜNK – ÖNVALÓNK tud ezen a nyáron hatalmasat változni, ami persze nagy hatással lehet a Kapcsolatainkra is.
Illetve egyfajta RADIKÁLIS ELINDULÁS – ÚJ ÚTRA LÉPÉS hozhatja meg a várva várt eredményeket.
Merjünk BOLONDOK lenni, kilógni a sorból, a járható út helyett a járatlant választani, ez hozza meg a SORSFORDÍTÁS lehetőségét.
Ezen a nyáron meg tudjuk gyógyítani, el tudjuk engedni mindazt, ami teherként nehezedett ránk, hogy egy SZABADABB létezésben folytassuk utunkat. Kapcsolataink világítanak rá, mivel korlátozzuk magunkat és ha el merjük engedni, le merjük vágni a régi ÉN-részeinket, régi önazonosságokat, Kapcsolatainkban nagy HAZATALÁLÁST élhetünk meg (Desc a Jászol csillagaiban és Hold a X. életházban). ⯑
A képlet IC-tengelyével együttáll az időpillanat uralkodó bolygója, az Uránusz és a Jupiter is, ezért akik az otthon – család – gyökerek – ingatlanok stb. területén szeretnének változást, szerencsés és váratlan fordulatokra számíthatnak.
Engedd, hogy még az elképzelésednél is jobb rád találjon.

Nap – Vénusz – Merkúr együttállás a Tejúton, a képlet 5. életházában az ÉLETÖRÖMÖK Isteni szintű megélését segíti. A Nap – Neptunusz kvadrát garantálja a lelki elmélyülés lehetőségét, a felszínes szórakozási lehetőségek helyett érdemes azt választani, ami valóban jól esik a lelkünknek, keresni a természet, a víz, a tenger, az óceán nyugtató közelségét.
A nyári időpillanat vezérlőelve a Skorpió csillagkép ollója, tehát bármiben is legyünk, minden helyzetben a NAGY ELENGEDÉS, a NAGY LEVÁGÁS visz bennünket előre.

 

Az idei nyári időszak kifejezetten alkalmas arra, hogy megtörjük a karmánkat, kikeveredjünk a hozott mintáinkból, sémáinkból, lejárt idejű hitrendszereinkből, meggyógyuljunk gyermekkori traumáinkból stb. és ezzel együtt megemeljük a rezgésünket.
SzB

 

error: Content is protected !!