2024.07.23.

Szerelem Angyalainak áldása nyári hajnalokra: Szerelmi élet.

Kérdésed alapja a szerelmi életedet érinti, amely épp javulóban van.

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed valamilyen módon érinti a szerelmi életedet, és a tündérek segíthetnek neked megérteni ezt a kapcsolatot, ha nem nyilvánvaló számodra azonnal.

Ez a lap azt jelzi, hogy szerelmi életed valamilyen javulás előtt áll.

A lappal kapcsolatos további jelentések: Szeresd az életedet. Ez az egyik módja annak, hogy gyógyító energiát hozz ebben a helyzetbe

Egy új szerelmedről kiderül, hogy fontos szereplő az életedben Készen állsz arra, hogy találkozz a lelki társaddal.

Küszöbön áll egy szakítás, vagy éppen most következett be. Szeretnél megházasodni. Kommunikálj a társaddal egy olyan témáról, amely jelenleg aggaszt téged!

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek kapcsolatba lépni a lelki társaddal!

Tökéletes időzítés a kulcs.

Ez a megfelelő pillanat az előrelépéshez.

Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra.

A válasz: most. Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódtak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz. Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj. Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít. Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!

Megerősítő áldás: Tél.

Imáidra és megerősítéseidre a válaszok a téli hónapokban válnak nyilvánvalóvá.

A tél a befejezés időszaka, és ez a lap azt jelzi, hogy vágyaid ezekben a hónapokban válnak valóra. Addig is dolgozz tovább a céljaid elérése érdekében, a megérzéseidet és intuitív útmutatásodat követve, éppen úgy, ahogyan az állatok és a madarak is terveket készítenek erre az időszakra.

error: Content is protected !!