2024.07.23.

Heti Holdnaptár (június 17-23.): Skorpióban járó hold mutatja: a mély érzelmek intenzitását!

Skorpióban járó holdat a Mars bolygó uralja, ami azt jelenti, érzelmeknek most helye van az életünkben, érdemes ki is nyilvánítani, nem elfojtani.

Mars mindig tetterőt és akaratot, cselekvést mutat, tükröz sokunk életében.

Most helye van a lelkiségnek és azoknak az érzelmi gyógyító erőknek, amelyek segítik a múlt sebeinek begyógyulását. A hegek most beforrnak, és mély gyógyulásba kezd mindaz, aki eggyé tud válni a természettel. Ez az égiek üzenete a hétre!

A természet kitárja szívét – lelkét, légy vidám, és rád talál a szerencse.

Szerdáig skorpióban járó hold, mély érzelmességnek helyt adhat, ami: az emberi kapcsolatainknak kölcsönöz egyfajta lelkiséget. A
szeretet mindent legyőz, ha kellő tenni akarás társul mellé.

Csütörtökön már a Nyilas mutatja magát, amit a Jupiter ural. Szerencse, kalandok, utazás, kisebb nagyobb szerelmi ügyek kerülnek előtérbe. A nyilas tüzes jegy, ami segíti az utazási kalandokat, a túrázást, és magát új emberek, tájak megismerését. Valamint idetartozik a sport, akár legyen az magányos vagy csapatsport!

Pénteken egésznap még nyilas hold lesz, vidámság, boldogság és sok örömet hozhat érzelmi szinten.

Szombaton már a nagyon szép telihold lesz teljes az égen. Bak jegyében lesz teljes a Telihold, ami azt jelenti, anyagi bőség és jólét érkezik sokunk életébe. Nyomatékosítani lehet üzletet, akár munkahelyi ügyleteket, amelyek segítik a kapcsolati építést.

A telihold a Bakban, mindig utalhat karmikus kör lezárásra, egy olyan sorsfeladat beteljesülésére, ami segíti a karrier és a pénzügyi helyzet stabilitását. Tehát most tudsz teremteni, megteremteni mindazt, amit munkahelyeden, és a pénzügyi területen el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani.

Megerősítés: Sikeres finanszírozás!

A bőség angyalainak áldása.

Elképzelésedet ugyanaz a végtelen isteni bölcsesség támogatja, amely az ötletet adta neked. Ne engedd, hogy anyagi problémák akadályozzák a megvalósulását.

 

A közösségi finanszírozás, a társulás vagy más befektetési formák segítséget jelenthetnek számodra.
Ez a lap azt jelzi, hogy lesz pénz a terved megvalósítására, és értékelik a kemény munkádat. Ha ezt a lapot húztad, az annak a jele, hogy az ötleted isteni ihletettségű. Ha egyszer formát ölt és megvalósul, sok embernek segít majd, és az angyalok minden lépésednél veled lesznek.

A lap sok esetben azt üzeni, hogy kapcsolódnod kéne egy közösségi finanszírozással foglalkozó weboldalhoz, hogy anyagi támogatáshoz juthass, kapcsolatokat építhess, megerősödjék az önbizalmad, és megvalósíthasd ötleteidet, találmányaidat.

 

error: Content is protected !!