2024.07.19.

Angyali útmutatás: Mars-Plútó kvadrát, Kozmikus erő kitörése!

Elképzelhetetlenül nagy erők teremtő kapcsolódása.

Ebben a hatásban bármi benne lehet, ahogy például az elmúlt napok hatalmas viharai is megmutatták, melyekben megélhettük, hogy a természetnek mekkora ereje van, fölénk állít egy felhőt, mely egy szuszra kiadja magát, teljesen elsötétül a világ, nem látni a szemben lévő házakat!

S, elkezd ömleni az eső, mely víz mennyiség egy idejű lezúdulása aztán elúsztat egy várost, kiáraszt folyókat, megbénítja a közlekedést, az életet, mindenkit beszorít, lehetetlenné tesz mindent, kvázi elpusztít. Vagy mégsem.

Hanem inkább megmutatja, hogy az emberi erő mennyire kicsi ehhez a kozmikus energiához képest, mert emberileg ilyet nem tudnánk megalkotni, de mégis, mire vagyunk képesek a földi erőnkkel, amivel emberként megoldunk, helyreteszünk, elkezdünk, kialakítunk dolgokat, dolgozunk, városokat, az életünket építjük, áttörjük a nehézségeket, tulajdonképpen fizikai létünkben mindent megoldunk vele. Ez a fizikai testünk ereje, melyet gépeinkbe ültetve a földi létezésben bármire képesek vagyunk. De mégis, ez az erő szinte semmi a kozmikus erőnkhöz képest, mellyel még többet tudunk emberként, de mégis kozmikus létezőként. Vele tudunk igazán szintet lépni, kitörni, egyik helyzetből a másikba, vagy még tágabban nézve egyik leszületésünkből a másikba áttörni, más szintre érkezni, hogy abban a következő helyzetben vagy életben más minőségben folytassuk utunkat.

Ez a két erő találkozik a mostani energiában, a fizikai erő a kozmikus erővel, melyek így egy teremtő kapcsolódásban a minden megvalósításának az ereje. A mai nap tehát lehetőséget ad arra, hogy bármit megoldj, és mindezt saját belső erődből, a végtelen kozmikus erőből, mely túlmutat a fizikai világ erején, tehát ma ráérezhetsz arra, hogy valóban nincs akadály előtted, bármikor bármi megoldására képes vagy, ha akarod, és te irányítod ezen erődet.

Mert ez az erő van, de mennyire vagy tudatában? A fizikai erőt mindenki ismeri, de a belső kozmikus erőt, mellyel a valódi varázslatra vagy képes, már kevesebben. Az elmúlt napok eseményei és ahogy azokra reagáltál megmutatták mennyire vagy tudatában ezen erődnek, vagyis hogyan reagáltál, mennyire a düh, indulat, tehetetlenség érzése hatotta át cselekedeteidet, értek-e károk, mindent úgy éltél-e meg, hogy ellened van, esetleg te generáltál helyzeteket, hogy úgyis legyőződ, de mégis alul maradtál. Vagy csak benne voltál, hagytad, hogy történjenek a dolgok, de közben csodáltad az élet hatalmas erejét, élvezted ahogy ezek az erők megmozdultak, megmutatták magukat, és te a részese voltál, függetlenül attól milyen “szörnyeteg” csapott le rád és környezetedre, mert valahol belül tudtad, hogy nem árthat neked.

Az elmúlt napok történései szerintem tesztek voltak mindannyiunk számára, kinek-kinek milyen formában, de a lényegük az volt, hogy a rajtunk kívül eső “külvilág” generálta őket, hogy leteszteljen, hogyan reagálunk, hogyan éljük meg, nekifeszülünk, ezáltal romboltunk, vagy csak hagyjuk, hogy történjen, ami által megoldotta magát a számunkra legjobb módon.

És amennyire paradoxon – mert két erőbolygó kvadrát kapcsolatáról van szó –, hogy minél inkább csak áramoltál ezekben az eseményekben, annál biztosabb lehetsz benne, hogy az utadon vagy, mert a két bolygó szellemi vezérlete a Kos feje és Bak feje csillagai, vagyis az új irány és a már megtett út tudatossága, amiben egyszerre jelenik meg az új felé lépés a már meglévő útban lévő összes bölcsesség támogatásával, illetve magának ennek a bölcsességnek a felismerése egyidőben. Vagyis ez a hatás a fizikai történések által megmutatta, hogy mint kozmikus létező mennyire tudatosan te építed életed saját erődből, mely által legyőzhetetlen vagy, vagy hagyod, hogy az események elsodorjanak és ezáltal “elpusztítsd” életed.

Amit ez a kvadrát tehát leginkább tanít, hogy erőddel vagy pusztítasz, vagy építesz, amire aztán minden épül és ez csak rajtad függ hogyan indítod. Ha viszont saját belső erőd ura vagy, elpusztíthatatlan vagy. Ezt ismerhetted fel az elmúlt napok eseményeiben.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Álmok a bőségről.

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.

Ez a lap azt jelzi, hogy a bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.

Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket, kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra. A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

error: Content is protected !!