2024.07.23.

Angyali üdvözlet hétfőre: Az újraindulás – és újrakezdés jegyében!

Újult energiák köszöntenek ránk, friss, változatos, újdonság erejével robban be a nyár, minden melegével.

Amikor is kedvez minden új dolgoknak, energikus és pozitív életérzéssel megteremtett célok, tervek lépnek életbe, új utat törve számodra: a fény és a megvilágosult élet felé.

Kiváló alkalom ez, hogy egy új-boldog életet kezdj és belefogj egy teljesen új munkaterület megismerésébe, megvalósításába is.
Ez egy átalakulás is lesz, ami segíti az utadat, és azt, hogy magadra találj, magadra lelj ebben a káoszos világban!

Ami legfontosabb, hogy “légy mindig önmagad, mert mindenki más foglalt” – tartja a mondás, de ez a mondás a 2024-es évre is nagyon igaz lesz!

Ami kimagasló teljesítmény lehet a nyárra nézve, a sportok, a fizikai és a lelki teljesítmények, a külföldi, nagy hosszú utazások, élmények, kalandozások idegen földeken. Az érzelmi felismerések, a karmikus leckék, és törvények, szabályok és határok átlépése, betartása, stb.kimagasló jelentőséggel bír az újévben!

2024-es év amúgy kedvező: újrakezdésnek, új dolgokba való belevágásnak, és kifejezetten kedvező lehet, minden földi jónak, amihez szorosan összefügg a pénzzel, a hatalommal, az anyagi javakkal, tehát a bőség klasszikus fogalmával.

Ezért sok-sok ember életében szerepet fog játszani, a pénzzel kapcsolatos dolgok, de fontos lehet, hogy ezek mind-mind törvényesen, azaz törvényes keretek között működjenek, valamint szabályok betartása mellett.

Learathatjuk a gyümölcsöt, amit sok-sok éven keresztül felépítettünk, dolgoztunk és agyaltunk érte, hogy meglegyen. Ezért most léphetünk, leszedhetjük azt a bizonyos gyümölcsöt, ami megérett számunkra, elhozza az igazi kánaánt.  Pont ezért is kedvező a hosszabb, távoli utazásoknak is, a nyolcas szám alapvetően az érzelmi oldalon van, de alapvetően földel, mivel anyagiak is idetartoznak, a pénz, a jólét, a biztonság, stb.

Most valóban meg tudjuk teremteni azt az újfajta szemléletet, ami megteremti a jólétünket, és anyagi sikert is elhozza számunkra!
Megadja a biztonságot amit oly régóta keresünk, és végül ebben, az új évben, ha kitartóak vagyunk hozzá meg is teremtjük magunk és családunk számára is.

Megerősítő áldás: Császár lapja.

Az irányítás mindent megváltoztat. Ez a kártya azt is jelentheti, hogy elérkezett az ideje, hogy a körülötted élők vezetője légy. Vagy arra is utalhat, hogy komoly hasznod származna abból, ha kikérnéd egy szakképzett mentor véleményét, aki értékes tanácsokkal láthat el. Uriel arkangyal zseniális új ötleteket kínál neked azzal kapcsolatban, hogyan érheted el a legnagyobb sikert.

A kreativitás csodálatos dolog, ám logika nélkül káoszba is fulladhat. Amire most szükséged van, az egy kis szervezettség és rend. méghozzá a leghatékonyabb és legelegánsabb módon. Nem az a cél, hogy korlátozva légy, hanem az, hogy ettől úgy érezd, nálad az irányítás a terveid alakulását illetően.

A kártya további jelentései: Bátorító és diplomatikus vezető. Ambiciózus tervek. Stabilitás. Előreléptetés. Védelem. Tekintélyes személyek. Atyai példaképek.

 

error: Content is protected !!