2024.07.15.

Június 9. vasárnap: Lezárást és elengedést hozhat a hétvége, cserébe megtisztulás várható!

Most megújulhatsz de csakis akkor, ha előtte elfogadod a helyzetet, amin már nem tudsz segíteni, nem tudsz általa emelkedni sem.

Az elfogadást mindig lezárás követi, egy olyan szintű elengedés, ami már nem tűr további halasztást. S, nem tudsz tanulni fejlődni általa, s, egy kapcsolatban emelkedni örömökben gazdagon sem.

Ez, egyhelyben való toporgást eredményezhet, minden szinten!

Ezért nagyon fontos el merjük engedni mindazt ami már nem szolgálja a fejlődésünket, az örömeinket sem adja meg. Ezt végképp el kell engednünk mert egészségtelen élethelyzetet szül a megléte, nem enged szabadon áramoltatni.

Megerősítés: Mozgással növeld az energiaszinted.

A bőség angyalainak áldása.

A gyors manifesztáció titka a magas energiaszint, amit legegyszerűbben a mozgás révén érhetsz el. Válassz valamilyen szórakoztató és értelmes mozgásformát, amit szívesen végzel, és a tevékenység öröme lesz a jutalmad.

A bőség angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek egy fontos igazságra: minél magasabb az energiaszinted, annál gyorsabban tudod megteremteni magadnak a vágyott dolgokat. Energiád növelésének az egyik legjobb módja az egészséges mozgás.

A mozgás és a meditáció lehetővé teszi, hogy tisztábban hallhasd a bőség angyalainak üzeneteit és útmutatásait. Azok az emberek, akik beépítik a mozgást a mindennapjaikba, általában sokkal több pozitív gondolattal rendelkeznek, és sokkal több pozitív tettet hajtanak végre.

A pozitivitás aztán tovább gyűrűzik az életük minden területére.

Ne panaszkodj!

Ha panaszkodsz, beleragasz az áldozat szerepébe, ami gátol a valódi spiritualitás elérésében. Istentől kapott erődet visszaszerezheted, ha tudatosítod magadban, hogy bővelkedsz a lehetőségekben, szabadságod pedig végtelen. Ettől megnő az önbizalmad, fejlődik az önérvényesítő képességed és a pozitív megerősítések hatására csodás lesz az életed.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy az anyagiakkal kapcsolatos panaszkodás biztos módja az anyagi problémák előidézésének.

A panaszkodás megerősít bennünket az áldozat-szerepben, hiszen azt sugallja, hogy valaki másnál van a hatalom és az irányítás. Ahhoz, hogy visszaszerezd az életed feletti hatalmat, abba kell hagynod a panaszkodást és mások hibáztatását. Ez nem azt jelenti, hogy el kéne fojtanod az anyagiakkal kapcsolatos félelmeidet, vagy úgy kéne tenned, mintha minden rendben lenne.

Az angyalok megmutatják majd az utat, amit követned kell, hogy javuljon a hangulatod, a gondolataid derűsek legyenek, és megkapd a támogatást, amelyre szükséged van.

Repülés meghozza a céljaink elérését. Beteljesülését.

Engedd szárnyalni alkotó képzeletedet.

Fantáziád segítségével tervezz merészen, majd kérd meg az unikornisokat, hogy segítsen megvalósítani az elképzeléseidet.
Az ő támogatásával sokkal többre lehetsz képes, mint gondolnád.

Megerősítés: Képzelőerőm segítségével gazdagítom, kiterjesztem elképzeléseimet.

error: Content is protected !!