2024.07.23.

Angyali útmutatás nyári reggelekre: Illúziók falai leomlanak, hogy áldás kísérje minden vágyadat!

A Nap és a Vénusz a Szaturnusszal alkot teremtő fényszög kapcsolatot.

A Szaturnusz nem annyira népszerű az égi vándorok között, mert megmutatja a tér idő valóságát illúziók nélkül. A valóságot, ami kijózanító. Nem akar bántani, csupán azt akarja, hogy lásd azt, ami van, itt és most.

Ne mesélj be magadnak olyan történeteket, amelyek beleringatnak az önáltatásba.

Amelyekkel megkísérled megmenteni magad a lényegi feladataidtól, amelyekkel eltéríted magad az igaz értékektől, hamis impulzusok után rohanva.
Beállítja az irányt. Sorompót állít oda, ahol most nincs dolgod és “belekényszerít” abba, amin önmagadtól átrohannál, bár fontos számodra.

Mesterré akar tenni abban, amiben még gyenge vagy. Ott, ahol még nem hiszel magadban eléggé.
Látja benned a gyémántot, és addig csiszol, amíg ragyogni kezd általad, akkor is, ha mérhetetlenül vastag falakat építettél köré.
Ha már te magad is elfeledted a benned rejlő értéket.
Néha szigorú, sőt kíméletlen veled, próbatételei megoldhatatlannak tűnő teherként nehezednek rád. De tudja, hogy a benned lévő tudásmagok ezek által a tapasztalatok által tudnak valódi bölcsességgé érlelődni benned.

A képességeid így tudnak mesteri szintre emelődni, értékeid így tudnak kikristályosodni, az alázat kincse így tud benned megszületni.
Tudja, hogy a lelkedből áradó Szentség, így tud átragyogni a kondicionáltság és az illúziók falain.
Botos Orsolya

Megerősítés: Bőkezű természet

A természetben töltött idő magasabb rezgésszintre juttat, és Isten végtelen bőségére emlékeztet. Menj ki a szabadba, sétálj egy jót, túrázz a kutyáddal, meditálj egy fa alatt, kertészkedj, üldögélj a csillagos ég alatt, vagy végezz valami más olyan tevékenységet, amely révén kapcsolatba kerülhetsz a végtelenséggel.

Ez a lap azért talált meg téged, hogy emlékeztessen a természetben töltött idő fontosságára. Természeti lények vagyunk, s a környezetünkkel összhangban változunk, amely feltölti fizikai testünket, és segít összekapcsolódnunk minden más lénnyel, akivel osztozzunk a bolygón.

A természettel való kapcsolat megnyugtatja zaklatott elménket, s így már erőteljesebben fókuszálhatunk a bőségre.
Menj piknikezni egy verőfényes napon, és figyeld meg: attól az egyszerű cselekedettől, hogy a szabadban falatozol, a természet részének érzed magad.

A modern élet számottevő része monitorok és gépek köré rendeződik, olyannyira, hogy szinte elveszítjük a kapcsolatunkat az emberekkel és a természettel. Ha több időt töltünk a szabadban, kapcsolatot teremthetünk a szomszédjainkkal, és figyelmesebbek leszünk a környezetünkben élőkkel.

error: Content is protected !!