2024.07.23.

Gabriel Arkangyal jóskártyája: Válassz a mágikus lapok közül, és megkapod a Boldogság kulcsát!

 

Válassz és dönts szíved szerint, Téged melyik lap szólít meg, mit ígérnek a Csillagok!?

Első lap: Világ lapja.

Mihály arkangyal jóslata érkezett.

Jól végzett munka. Öröm, elégedettség, hála. Út a megvilágosodás felé.

Az angyalok azért küldik ezt a kártyát, mivel szerencsésen teljesítettél valami fontos dolgot.

Gratulálnak neked a jól végzett munkáért. Kész vagy arra, hogy valami új felé haladj. Élvezd a beteljesülést, és veregesd meg a válladat a bámulatos teljesítményedért. Spirituálisan növekedtél, és az Univerzum megértésének egy magasabb szintjére kerültél. Jelentős megvilágosodást tapasztalsz, és növelted az öröm érzetének tudatosságát. Csodálatos hálát érzel.

Egyéb jelentések: tökéletesség. következő szintre jutás. Jutalmat kapni. Új ház, vagy munka. Kozmikus éberség. Tehetségek használatának felismerése. Szabadság.

Mihály arkangyal átnézi isteni életcélodat, hogy mi az a szerep, melynek betöltésére lelked megszületett.

Hívd őt, hogy mutasson utat a következő lépéshez, és adjon bátorságot, erőt, hogy megtedd azt.

Második lap: Remete lapja.

Raziel arkangyal jóslata érkezett.

Tölts időt csendes meditációval. Spirituális tanítás. Önfelfedezés.

Ez a kártya jelzi, hogy hasznodra vált az egyedül töltött idő, a belső hangod meghallgatása. Szükséges meditálnod, mivel az a megvilágosodáshoz vezető belső utazás. Légy csendben, és tapasztald meg azt az örömet, ami a saját szívedbe való lemerülésed okoz. Tanuld meg otthonosan érezni magad önmagad társaságában.

Ez a kártya spirituális tanítást is jelent, azt, hogy megvan a bölcsességed mások vezetéséhez, vagy talán itt az ideje, hogy spirituális tanítót keress. A bölcsesség megosztása része spirituális utadnak, főleg most.

Egyéb jelentések: Találni, vagy mentorrá válni. Spirituális elvonulásra menni.

Raziel a spirituális keresőknek pontos útmutatásokat ad, akár az ezoterikus tervekhez, vagy az álmokhoz, vagy az előző életekre való visszaemlékezéshez. Hívd Razielt, hogy segítsen a szemlélődéssel töltött egyedüllét, ill. a meditációból felbukkanó gazdagság megtalálásában.

Harmadik lap: Uralkodó lapja.

Mihály arkangyal jóslata.

Szervezés és logika. Struktúra és fegyelem. Vezetőképesség.

Fontos, hogy figyelj a rendre, logikára, fegyelemre. Ez a kártya jelzi, hogy bár az álmaid valóságosak, de ahhoz, hogy tisztán manifesztálódjanak, útmutatásra és szervezésre van szükség. Alkoss részletes tervet a kivitelezésére, és használj kedves, de határozott kontrollt afelett, ahogy a terved növekszik. Érezd, hogy képes vagy a karrieredben, vagy egyéb tervekben a vezető szerepre.

Higgy abban a képességedben, hogy pozitív és diplomatikus vezető vagy. Szervezd meg, hogy hatékonyabb legyél.

Egyéb jelentések: Vágy a sikerre. Stabilitás. Bölcs döntés. Titok. Törvényhozatal. Mások tisztelete. Apaság.

Mihály arkangyal az erő, és támogatás angyala mindenkinek az életcéljában. Hívd őt, ha bátorságra, és erőre van szükséged, amikor fontos változások vannak az életedben. Abban is segít, hogy a logikus elmédre, vagy a bal agyféltekédre támaszkodj a terved kivitelezésében.

 

Megerősítő +1 áldás: Ártatlanság!

Szeretett Gyermek, mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem tudja megváltoztatni Isten tökéletes keze munkáját. Add át nekünk az összes rád nehezedő érzést, hogy könnyíteni tudjunk terheiden. Adj át nekünk minden olyan bűnt, haragot vagy szégyenérzetet, amely burkot vont szeretetteljes önmagad köré. Élvezd ki újfent a szívedben lakozó békességet.

Ez a kártya bizonyosságként szolgál arra nézve, hogy ez a helyzet és annak minden szereplője vétlen. Ha bűntudatot halmoztál fel magadban, engedd át az angyaloknak. Minden érzés között a bűntudat rendelkezik a legalacsonyabb rezgéssel, ekképpen vonzza a negativitást. Ha bírálod mások bűneit, ez a kártya emlékeztetőül szolgál arra, hogy lásd meg bennük az isteni jámborságot ahhoz, hogy orvosolni tudd a helyzetet (nem kell mindenképpen fenntartanod egy kapcsolatot valakivel, akiben nem bízol meg; de saját jólléted érdekében fontos, hogy megtisztítsd magad a mérgező gondolatoktól és érzésektől).

Az angyalok arra kémek, hogy vedd figyelembe, minden félreértés ártatlan tévedés volt csupán.

A lap további jelentései: Vedd figyelembe a másik nézőpontját is. Bocsáss meg magadnak, és hagyj fel a sajnálkozással. Az egyik vitád feltehetőleg egy félreértésen alapul. Becsüld meg a benned és a másokban lakozó gyermeket.

 

Nézz a felületes illúziók mögé, és lásd meg a mögöttük rejlő tökéletesség és isteni rend spirituális igazságát.

 

error: Content is protected !!