2024.07.15.

Angyali útmutatás kedd éjszakára: Tegyél erőfeszítéseket! A csoda rád talál!

A nagyszerű szerelemért érdemes megtenni az éppen aktuális lépéseket.

Azért kaptad ezt a lapot, mert meg kell tenned bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatos imáid meghallgatást nyerjenek.

Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy belépj. Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban. Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod.

Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik, ami ismétlődő érzésekből és gondolatokból áll. Olyan érzésed támad, hogy bizonyos dolgokat meg “kell” tenned. Ezt a lapot ösztönzésként kaptad, hogy valóban megtedd azt a lépést. Ezután megkapod majd a kirakós játék következő darabkáját, ami egy újabb intuitív üzenet arról, amit tenned kell.

Ha úgy tetszik, megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked az e lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát. Tudd, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a nagyszerű szerelemhez.

Megerősítés: Nap-Vénusz és Merkúr-Jupiter együttállások – 2024. június 4.

Folyamatosan nagyon erősek az energiák, minden nap kivételes hatású, de a mai nap talán megint kiemelkedik egy kicsit, hiszen egyszerre teremtő és szellemi energiák egységében fürdünk.

A Nap áll együtt Vénusszal, ami egy önmagában kiemelkedő hatás és Merkúr Jupiterrel, ami szintén egy önmagában nagyon erős energia.

Az együttállás az Egy energiája, amikor két erő teljesen átadja magát a másiknak, a teljesség jelenik meg bennük, az a végtelen ölelés, amikor összeforrnak a szerelmesek vagy a világmindenség teljességgel ráborul Földanyára. Nap és Vénusz két nagyon különböző energia, a Nap tüzes és férfias minőség, a Vénusz nőies és földes, a Nap a király, a Vénusz a szerelem ereje, a kacér nő. Ők ketten ég és föld, de közben a Nap a fény, mely által élet van, fénye nélkül ugyanis nem lenne semmi, a Vénusz pedig a teremtés, aki megszépít, felépít, szerelemmel, örömmel, tánccal tölti meg a létezést. Mikor ők ketten kapcsolódnak, és összeforrnak, az a varázslat, az élet olyankor valóban él, ilyenkor él igazán.

Merkúr és Jupiter kapcsolata pedig a földi és isteni szellemiség összefonódása, amikor a hétköznapi világ megnyílik, összeállnak a dolgok, minden értelmét nyeri, hiszen meglátod benne az összefüggéseket, jobban megérted a másik motivációját, nézőpontját, hiszen ilyenkor valahogy egyszerre vagy ő is, mert megnyílik a világ. Ezáltal jobban is érted a nagy egészet, a rendszert, hogy van az a másik oldal, és valóban mindennek értelme és helye van, mert anélkül nem lenne egész az egész.

Vagyis egyszerre egy szemléletváltás és a csodák megélésének lehetősége a mai nap. És mivel mindez az ikrek jegyében zajlik, az egésznek Merkúr adja az energiát, aki most Jupiterrel együtt állva egy teljesen más Merkúr, nemcsak a beavató, aki mindent tud és mindent ért, aki az üzeneteket szállítja a világok között, hanem ez most maga a legfőbb isten szellemisége.

A mai nap tehát lehetőséget ad arra, hogy ha kinyitod a tudatod, vagyis úgy közlekedsz, beszélgetsz, kommunikálsz, kapcsolódsz, hogy nem „csak” beszélgetsz, hanem tudatosan odafigyelsz, akkor észreveheted, hogy ott van a szavak mögött egy másik világ, azok valódi értelme, üzenete. Érdemes ma nagyon odafigyelni a veled beszélgetők mimikájára, testbeszédére, a szembe hömpölygő tömegben sétáló emberek viselkedésére, a hanglejtésekre, hangszínekre, a szemek villanására, a karok mozdulására. Ezek mindig kommunikálnak, de mennyire szoktad észrevenni, vagy csak a berögzött, már rutinná vált komminkációs formákban kapcsolódsz, ami beszűkít a testiségbe, főleg, hogy manapság már nem is beszélgetünk, mert a kütyüt nyomkodjuk egyfolytában. Észre sem vesszük, milyen csapdába szaladunk. Ma valahogy erre nyílik a szem, és ahogy észreveszed a látható világ mögötti világot, azonnal tudsz is vele teremteni, hiszen feltárul az a szellemiség, mely magát ezt a látható világot teremtette. Főleg, hogy a Merkúr-Jupiter együttállás mögött még mindig a Plejádok teremtő világa a szellemi vezérlet. És ezt a Nap-Vénusz együttállással ma az anyagba ültetheted, főleg, hogy mögöttük a Bika csillagai ragyognak, vagyis felfényezheted a benned lévő szerelem teremtő erejét, amivel megérezheted, hogy olyan teremtő erőd van, mellyel olyan csodavilágot teremthetsz, mely az istenek sajátja. A Plejádok erejét tudod lehozni a kétkezi világba, vagyis ahogy felismered azokat a rejtett üzeneteket, rögtön meglátod azt is, hogy valóban mennyire csodálatos világban élsz. És ha ezt meglátod, onnantól teremteni is tudod, hiszen ráérzel arra, hogy itt valóban minden önmagában csodálatos, csak az elme van arra kódolva, hogy a „szörnyűségeket” lásd meg, ezzel irányíthatóvá válj. Ezt tudod ma feloldani és más minőségben folytatni földi utad.

A mai nap az ébredés napja, amikor meglátod a valóságot, hogy mennyire apró dolgokon múlik a valódi boldogság.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!