2024.07.23.

Június 6. csütörtök, Ikrek Újhold reménye elhozza a radikális átalakulást!

Döntések és választások előtt állsz, valami felé el kell indulni, és valami el kell hagynod. Ez döntés helyzetet szül az életedben.

Rajtad áll vagy bukik a történet, és kizárólag rajtad is áll sok minden.

Nézz szembe a félelmeiddel!

A bőség angyalainak áldása.

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted. Szabadulj meg a rejtett félelmeidtől, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájössz majd, hogy nincs mitől félned. A sikeres emberek is küzdenek kétségekkel, de legyőzik őket.

Ez a lap azért érkezett, mert az angyalok látják, hogy tudat alatti félelmeid taszítják a bőséget. A lelked mélyén kételkedsz benne, hogy megérdemled-e a jóléted. Ezenfelül félelemmel is küzdesz – félsz a kudarctól, de a sikertől is -, s emiatt döntésképtelen és passzív vagy.

Szerencsére amint felismered ezeket a félelmeket, elveszítik az erejűket, s már nem tudnak tudat alatt irányítani téged. Lehet, hogy segít, ha rájössz, hogy minden ember kételkedik magában. Az emberi egót arra tervezték, hogy félelemben tartson minket, és megakadályozza, hogy beteljesítsük isteni sorsunkat.

szerencsére te rendelkezel a tudatosság adományával. Őszintén nyomon tudod követni gondolati folyamataidat, és képes vagy bevallani, ha időnként szabotálod a saját sikereidet. Ezek a felismerések biztosítják, hogy nem hagyod magad elbátortalanítani. Döntéseidet a szeretet vezérli.

A nők ahogyan idősödnek, nem kevesebbek, mint egyre szebbek lesznek.

A női fiatalságot csak azért becsülik a modern kultúrában, mert spirituálisan nem jelent akkora fenyegetést mindazoknak, akik félnek az isteni női erőtől.

Ahogy a nők növekednek és érnek, erősebb erőket hívnak be a szent női bölcsességből. Történeteik teremtő erejével vibrálnak.
Nagyobb erőt képviselnek, amivel számolni kell.
Többet látnak, többet tudnak, többet éreznek.
Eljön egy nap, valahol minden nő életének közepén, amikor maga az Anyatermészet áll mögöttünk, átkarolja a vállukat, és azt suttogja, hogy:

“Itt az idő. Most már eleget vettél magadhoz. Itt az ideje, hogy abbahagyd a felnőtté válást, abbahagyd az öregedést, és elkezdj bölcsebbé – és vadabbá – válni.
Még mindig várnak rád kalandok, és ezúttal a bölcsesség látásával és az utólagos ismeretek társaságával fogod élvezni őket, és tényleg elengeded magad.
Itt az ideje, hogy felhagyj az összehasonlítás őrületével, a menetrend és a megfelelés nevetségessé tételével, és elkezdd megtapasztalni azokat az örömöket, amelyeket a korlátoktól és bűntudattól mentes élet hozhat.”

Gyengéden megrázza a válladat, és emlékeztet, hogy megtetted a magadét. Túl sokat adtál, túl sokat törődtél, túl sokat szenvedtél.
Megvetted a könyvet, úgymond, és viselted a pólót.
Ami még rosszabb, viselted a láncokat, és egy olyan teher súlyát cipelted, amely túlságosan is nehéz volt a válladnak.

“Itt az idő – fogja mondani – Engedd el, igazán engedd el, és érezd a friss, tiszta terek szabadságát magadban. Töltsd meg őket felfedezéssel, szeretettel és nevetéssel. Töltsd meg magad annyira, hogy többé ne félj attól, ami előtted áll, és helyette egy gyermek izgalmával fogsz üdvözölni minden napot.”

Emlékeztetni fog arra, hogy ha úgy döntesz, hogy nem törődsz többé azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, és helyette azzal törődsz, hogy mit gondolsz magadról, akkor olyan új korszakát fogod megtapasztalni az életednek, amiről nem is álmodtál, hogy lehetséges.

“Itt az idő – fogja mondani – hogy új kezdetet írj, a saját történetednek.”

A nők ahogyan idősödnek, nem kevesebbek, mint egyre szebbek lesznek.
~Mike Harrigan.~

error: Content is protected !!