2024.07.15.

Heti Angyaltarot (június 3-9.): Radikális változások, sorsfordító események hete indul!

A hét elején a tüzes Kos jelében halad a lélekjelölője. A Mars uralma alatt áll, ami egy ‘hadistent’ takar, tehát a cselekvés, a tetterő, a férfi kiáradó energia lesz jelen életünkben.

Pozitív, jó cselekedetekben sem lesz hiány. Kedvez adományoknak, adakozásnak, másik elesett ember segítésének, növeli az együttérzés hatásfokát.

Szenvedélyes tüzet izzító események hada lesz fellelhető – főként a hét első felében. Így minden el lesz intézve, senki és semmi nem marad adósa, mert hirtelen megoldásoké most a főszerep. Végre pontot tehetünk sok kétes ügy végére, megoldásra jutunk, és elhozza a lelki békességet. Földi áldás kíséretében.

Kedden már a lehiggadt, lelassult, és különösképpen megfontolt, kényelmet szerető Bika jegye veszi át az uralkodást.

A Bikát a Vénusz bolygó uralja, Ő felel minden földi jóért, akár életöröm, szerelem, klasszikus párkapcsolat (férfi – női szerepek), gyerekekkel kapcsolatos pozitív történések, utazások, új dolgok/emberek/helyzetek/helyek megismerése – mind-mind idesorolható.

Ezért a hét elején különleges energiákban bővelkedő napok lesznek jelen, ami életörömet, és sok-sok pozitív töltetű események eljövetelét is jelenti.

Szerdán a szellemi erő kerül előtérbe, Szűz hold reményében, ami azt jelenti: tudatossági szinten (szellemileg) tudod megoldásra a vinni a problémádat, legyen az anyagi, munkahelyi vagy párkapcsolati, szerelmi történet. Merkúr uralkodása alatt áll, ami azt jelenti, most minden kedvező, ha szellemileg akarod átlátni, megpróbálni, meglépni, és akadályokat elvonni.
Csütörtökön, június 6-án, nagyon szépséges újholddal lesz teljes a nap, ami azt jelenti, radikális változás-átalakulásban lesz részünk, amely kihat a párkapcsolati kérdésekre is. Röviden: szellemi erő bevetésével tudsz teremteni, meg tudod oldani a problémákat, és át tudod alakítani a negatív élethelyzetet pozitívvá. A gondolkodásmódon rengeteg minden múlik, egy szemlélet, egy pozitív történés mind át tudja írni a sorsodat, és kiváló energetikai szempontból.
.
Ez a Szűz Újhold rendszerezhet, rendezhet, simogatja a lelkedet mert felelősségvállalást kölcsönöz sokunknak, amely felemelkedést eredményezhet… Érdemes tehát kihasználni az újhold energiáját, aki megteheti (bár hétköznap) foglalkozzon kicsit magával, önmagával, egy tükörbenézés, sokunk gátlását le fogja dönteni.
A hétvégén jegyet vált a hold jelölő, amely a nőiségért felelős, a nyíltság, és tiszta tudatos gondolkodásmód.
A Rák jegyében halad a hold, ahol nagyon jól érzi magát, a családi összetartás, a gyermek-szülői kapcsolódás sok-sok tanítást fog hordozni, ahol tanulásé lesz a főszerep. Valamit a családi energiák által megtanulunk, sőt egy karmikus leckét el is tudunk végezni kellő komolyság mellett.

Összességében: a Szűz Újholddal valami megváltozik az életünkben. Azon területen ahol a radikális változásra, átalakulásra vágyunk.

Megerősítés a múlt fájdalmához: Engedd el volt partneredet!

Eljött az ideje, hogy felszabadítsd az energiádat.

Azért húztad ezt a lapot, mert a szerelmi életed javulni fog, amint érzelmileg és energetikailag elengeded a volt szerelmedet. E lépés előnyei közé tartozik, hogy boldogabb leszel, átérzed a szabadságot, és képes leszel egy új szerelmet vonzani (aki egyébként érzékelné aurádban a volt párod jelenlétét).

A múlt elengedése abban a pillanatban bekövetkezik, amint eldöntöd, hogy megteszed. Ez időnként olyasmi, mint a hagyma rétegeinek lehántása. Tehát mindig folytasd az esed elengedését, amikor régi, ismerős érzések merülnek fel; vagy amikor azon kapod magad, hogy rá emlékeztető embereket vonzol.

Amint a lapon látható kép ábrázolja, szertartásosan elégethetsz egy levelet, hogy felszabadítsd a régi kapcsolat energiáját, és szimbolikusan elengedd a régi érzéseket. Azt is megteheted, hogy segítségül hívod a szerelem angyalait, hogy eltüntessék a volt párodhoz fűződő, még érezhető ragaszkodást.

Megerősítés a jövőképedhez: Hagyd, hogy a barátaid segítsenek!

Kérd és fogadd el mások támogatását!

A szerelem angyalai más embereken keresztül segítenek neked, amennyire ezt megengeded. Ez a lap azt jelzi, hogy készségesebben kell útmutatást kérned, különösen a szerelmi életeddel összefüggésben. Például beszélj az érzéseidről, a reményeidről és az álmaidról, majd hagyd, hogy mások segítsenek. Talán támogatást ajánlanak, de az is lehet, hogy ismernek maguk körül valakit, aki ideális lehet számodra.
Ez a lap azt jelzi, hogy javadra válna, ha minőségi időt töltenél a barátaiddal. Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, megújítja az életerődet, ha rendszeresen kirándulsz jó barátaiddal. Amennyiben pedig egyedülálló vagy, akkor viszont kimozdít és friss energiával tölt föl, ha időt töltesz ezekkel a különleges emberekkel.

Az is lehetséges, hogy a barátaid bemutatnak egy csodálatos embernek.

error: Content is protected !!