2024.07.23.

Angyalkártya: Munka vagy párkapcsolat? Döntéseink tükrében.

Most eldöntendő kérdéssel találkozol, ami azt jelenti, válassz belátásod szerint, hogy melyik életterületnek adsz előnyt, és nagyobb figyelmet?

A munkahelyednek, a karrierednek, vagy a magánéletednek, azaz a szerelmednek. Vagy akár leendő párkeresési projektben vagy, ami szintén megnehezíti az életedet, ha kommunikációra vagy a nyers időre gondolunk.

Az ember életében nagyon fontosak a sorsfeladatok amikor azt csinálhatjuk amit szeretünk, égi segítséget is kapunk hozzá, mert támogatott, szerencsénk van, akár sok-sok anyagi bőséget is hozhat.

A másik kérdés, a magánélet, amikor a helyünkön vagyunk, vagy a megfelelő társ van mellettünk, akkor ragyogunk, a kisugárzásunk, az egészségi és az erőnléti állapotunk megnövekedik, és a lehúzó élethelyzetek felszámolás alá kerülnek. Mert csak a pozitívra fókuszálunk, és jó dolgok kerülnek előtérbe. Ezalatt a jót is vonzzuk be. Ez ennyire egyszerű képlet, csak épp be kell tartani, hogy a megérzéseinkre hallgatunk, és tiszta, világos, energetikailag a pozitív életérzésre figyelünk, annak adunk teret.

Ha a magánélet 100% hőfokon akarjuk megélni, átélni a másikkal ehhez idő és pénz is szükséges, ha a munkánk nincs rendben, úgy elhallnak a próbálkozások és a nagyszerű programok helyett jön az otthonülés és a másik fél hibáinak a felhánytorgatása, csak lazán, és okosan. Mert a bizalom elég nehezen érkezik meg sokunknál ezért nehezen is hiszünk a másiknak, akinek jelentősen lecsökkentek az anyagi bevételeit, és akár párkapcsolata sincs, ami állandó, vagy stabil lehetne! Ezért valaki mindent elkövet, hogy ne így legyen, és ismerkedés elindul a téli éjszakában?

Ez ha online térben történik (ismerkedés), akkor megvan az esélye annak, hogy az ember elvárásai során teljesen mást kap, mint amit elképzelt, ez hatalmas lelki csalódást indít be, ami egyik kapcsolódást sem segíti sokkal inkább gátolja.

Megerősítés: Az adósságok eltörlése.

A bőség angyalainak áldása.

Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől. Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.

A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidat. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.

Engedd el a bűntudatot!

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz.

Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.
Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.

Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet. Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.
Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak. A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van. Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását.

Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged. Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.

 

 

error: Content is protected !!