2024.07.23.

Felismerések és újító erő

Merkúr-Uránusz együttállás – 2024. május 31.

 

… ami meghozta az Algol csillag erejének valódi megértését.

 

Ez a felismerés, hogy mit is jelent az Algol csillag valójában, villámszerűen csapott le és nagyon sok mindent helyre tett, ezért biztos vagyok benne, hogy ez valóban így is van.

 

Az Algol a mindig újjá születő életerő, hiszen kővé dermeszt és pont ez benne az újjászületés ereje. Mert mikor dermedsz kővé? Ha megijedsz, mert valami olyat csinálsz, mely belül tudod, hogy nem helyes, de még nem akarod vagy tudod máshogy tenni. Tehát még nem az életnek, az isteninek megfelelően működsz, nem belülről, magadból dolgozol, hanem külső erővel próbálod legyőzni és megoldani a dolgokat, ahelyett, hogy igyekeznél rájönni a megfigyelések, megélések, korábbi tapasztalásaid által hogyan győzhetnéd le. Ebben a kővé válásban tehát egyszerre van benne az új és a régi éned, amivel egyidőben pusztul el a dölyfös, a régi én (kővé dermed=meghal) és születik az új, ahogy kőből született az élet, hiszen maga Földanya kőzetbolygó, aki az élet szimbóluma, ahogy valami részeként (Naprendszer), de közben mégis önálló létformaként (Földbolygó) él és működik, hiszen ő adja az életet, de közben mégis rajta és benne zajlik az élet. Az Algol tehát a mindig újjá születő életerő. Gondolkodj most el ezen egy kicsit.

 

Mindez azt jelenti, hogy akkor tudsz igazán újra és újra megújulni, ha felismered, hogy valóban te magad vagy az egész és az egész része egyszerre, és megvan benned minden ahhoz, hogy kialakítsd, változtasd, megéld életed. Ahogy letérsz erről az útról, és csak fizikai éned erejével és tudatos elméd tudatával próbálod megoldani az előtted álló feladatokat, kővé dermedsz, kvázi „elpusztulsz”, hogy újra kezdhesd. Ha ezt megérted, mindent értesz.

 

Merkúr-Uránusz együttállás van (2024. május 31.), úgy, hogy Merkúr közben megérkezett már az Algol csillaghoz (egzakt 2024. június 1.), akinek a kapujában ténfereg már Uránusz is, ezzel tulajdonképpen ő is megérkezett ide, hogy ezt a felismerést segítse a felszínre hozni. Jupiter már megpiszkálta ezt, de most jött meg a valódi megértés a földi tudat szintjén (Merkúr), hogy Uránusz tudatosságával ezt más szintre emelhessük. Ez most, ezzel a felismeréssel indul és majdnem egy évet kapunk rá, hogy valóban megértsük, mert Uránusz 2024. június 6-2025. március 26. között végig az Algol csillag körül sétálgat. Ezzel ő valami olyat ad, melyre egy emberöltő alatt egyszer van lehetőséged. De mire ő innen tovább halad, már érteni fogod, hogy mint kozmikus létező hogyan is működsz és alakítod életed emberi formában. Akinek ez megvan, számára nincs lehetetlen többé, hiszen az egész univerzum erejével és tudatosságával rendelkezik.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

error: Content is protected !!