2024.07.19.

Angyalkártya tavasz végére: Kommunikációs csatornák megnyitása.

Most olyan kommunikációs csatornák nyílnak meg előtted, amelyek kitágítják a teredet és a kapcsolati rendszeredet is.

Ezzel a szembenézéssel meg tudjuk erősíteni a párkapcsolatunkat, és a anyagi helyzetünket is.

Természet varázsereje.

A természetben egyedül lenni – ez a fontos most számodra. Talán még az is elég, ha öt percet a kertben töltesz.

Az angyalok azt szeretnék kérni, hogy lépj gyakrabban kapcsolatba a természettel, lehetőleg minden nap. Azt is jelentheti a kártya, hogy a vidéki élet kedvező lenne most számodra. Ha töprengtél már erről mostanában, vedd megerősítésnek ezt a kártyát.

A lap arra is bátoríthat, hogy egyszerűen legyen melletted valamilyen állat vagy növény. Akár úgy, hogy kertészkedsz, akár úgy, hogy egy állatmenhelyen segítesz, vagy egy díszállat-kereskedésben vállalsz munkát. Kommunikálj az állatokkal!
Az angyalaid és a természetangyalok segítenek képességeid felfedezésében, és abban is, hogy meg tudd osztani azokat a világgal.

Segítsd őket azzal, hogy többet vagy a természetben.

Összességében, a legfontosabb dolog így év vége felé, hogy erősítsd magadban azokat életterületeket amiben leginkább szeretnél boldogulni, és boldog lenni.

Most őszinte, nyílt beszélgetéssel meglépheted a korlátjaidat, amik eddig gátat szabtak neked.
Most legyőzheted önmagadat. Önmagad lehetsz!

Két területet tudsz energetikai szinten tisztítani, egyik a munkahely (pénzügyi dolgok), a másik a magánélet, párkapcsolat érzelmi területe. Most nagyon figyelj mindkét dologra, mert a torokcsakrádon által tudsz ebben nagyot emelkedni, s, fejlődni.

error: Content is protected !!