2024.07.15.

Univerzum üzenete nyár elejére: Flört és Kalandok emelnek fel az égig, meghozzák a szerencsédet!

 

Terjeszd ki másokra is pezsdítő energiádat!

Szerelem Angyalainak jóslata.

A szerelem angyalai azt az útmutatást adják, hogy flörtöléssel kezdeményezz szerelmet. Ez együtt jár azzal, hogy mosolyog a szemed, amint kapcsolatban kerülsz másokkal.

Nem feltétlenül foglalja magában a szexualitást, bár előfordulhat az is. A flört játékos természetű dolog, és a játékosság a szerelem lényege. Ha kapcsolatban élsz, a partnereddel folytatott flörtölés felélesztheti a szenvedélyt. Ha egyedülálló vagy, ezek a lépések új barátságokat vonzhatnak, valamint akár egy szerelmi kapcsolatot is.

Ha ezt a lapot húztad, az egyszerűen azt is jelentheti, hogy ha többször nézel mélyen mások szemébe, az segíteni fog kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ez különösen igaz akkor, ha gyakrabban köszönsz mosolyogva. Mindenki, akivel találkozol, barát lehet, és a kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb ember közös ismerősökön keresztül ismerkedik meg élete párjával. Tehát köss új barátságokat, hogy találkozhass egy új társsal, és fokozhasd az örömöket az életedben.

Engedd el az irányítási problémákat!

Hagyd, hogy ez a helyzet természetes módon bontakozzon ki!

A szerelem angyalai meghallották a szerelmi életeddel kapcsolatos imáidat. Most rajtad a sor, hogy hagyd megnyilvánulni a segítségüket: ne állj az útjukba! Mások vagy a külső körülmények irányításának megkísérlésével csak frusztrált leszel, és lassítod meghallgatásra talált imád eredményét. Sokszor előfordul az életben, hogy át kell venned az irányítást, de most nem ez a helyzet.
Természetesen rendjén van, ha tudod, mi az, amit jobban szeretnél, vizualizálsz, és vannak céljaid. Határozottan kérd az angyaloktól azt, amire vágysz! Ez a lap azonban arra emlékeztet, hogy imádra esetleg más válasz érkezik, mint amire számítasz.

Légy nyitott minden lehetőségre, és bízz Isten végtelen bölcsességében és könyörületes szeretetében.

Az irányítási problémák azokon a félelmeken alapulnak, hogy mások (Istent is beleértve) nem felelnek majd meg az elvárásaidnak. Ezt „vázlatírásnak” is nevezik, amikor átadsz az univerzumnak egy forgatókönyvet, hogy hogyan történjenek a dolgok, és hogyan viselkedjenek az emberek.

A vázlatírás miatt esetleg elkerüli a figyelmedet, hogy imáidra máshogy, akár megfelelőbb módon is érkezhetnek válaszok.
Tehát kérlek, hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy erősítsék a bizalmadat, s így kiélvezhesd azokat a kreatív módokat, ahogyan az igaz szerelem elérkezik hozzád.

Megerősítés: Jupiter az ikrek jegyébe lépett!

Ezzel elindul egy szellemi szintlépés életünkben. Már azzal, hogy a magas tudás bolygója belép a hétköznapi logika birodalmába, segít meglátni látható, érzékelhető világunkat egy másik szemszögből. Általa lehetőséget kapunk arra, hogy megértsük az összefüggéseket napi folyamatainkban, hogy miért úgy történnek a dolgok ahogy, hova vezetnek az egyes lépések, melyeket talán nem mindig értünk miért fontosak, vagy az apró megélések hogyan illenek a rendszerbe, hova vezetnek az egyes döntések, miért fontos a kapcsolattartás a hétköznapokban, azoknak milyen szerepe van életünk egészét nézve, miért kéri a főnök azt a semmiségnek tűnő feladat elvégzését, ami feleslegesnek tűnik, de a vállalat egészét nézve igenis létfontosságú, vagy mi lehet a szerepe közösségeknek a nagy egészben, az egyes napok folyamatának életünk egészét nézve, és lehetne még példák sokaságát említeni.

Jupiter az ikrek jegyében önmagában egy nagyon meghatározója életünknek, mert csupán 12 évenként kerül sor erre, de most még kiemeltebb, mert ez csak az első lépése egy szellemi szintlépésnek, ugyanis ahogy Jupiter kilép az ikrek jegyéből egy év múlva, 2025. júniusában, akkor érkezik meg Uránusz az ikrek kapujához 2025. júliusában, aki egy éves táncát követően 2026. áprilisban lép át végleg az ikrek jegyébe, ahol következő 8 éves ciklusát tölti. Ezzel ő még magasabb szintre viszi majd hétköznapi gondolkodásunkat, a látható világunk értelmezését, hiszen Uránusz a kozmikus tudás bolygója, aki még Jupiter tudatszintjénél is magasabb intelligenciát képvisel. Ez viszont egyszer adatik meg életünkben, mert ő 85 év múlva ér vissza ugyanoda.

A jelenben azáltal, hogy ez a két magas szintet képviselő tudásbolygó egymás után sétál át a hétköznapi gondolkodás energiájában, megadja számunkra a vissza nem térő lehetőséget, hogy megnyissuk tudatunkat a magasabb szférák felé, ahol már nincs negativitás, nincs félelem, nincs szenvedés. Óriási lehetőség ez. És csak halkan jegyzem meg, Szaturnusz is megérkezik 2030. júniusában az ikrek jegyébe, és együttállásuk Uránusszal is még az ikrekben lesz, ami megint valami nagyon kiemelt energia lesz és megkoronázza mindezt.
Ehhez a kulcs Merkúr, aki szép lassan átveszi a stafétát Vénusztól. Eddig, és még mindig Vénusz volt a kulcs, hiszen Uránusz a bika jegyében dolgozott (dolgozik, mert még mindig a bikában van), de már belép Merkúr fontossága is, hiszen kezd átterelődni rá a fókusz azáltal, hogy Jupiter már jegyet váltott. Ezzel valahogy minden megváltozik, egyrészt felgyorsulunk, mert Merkúr a leggyorsabb bolygónk (Holdat nem számítva, akit kicsit másképp kell értelmezni), másrészt innentől majd a teremtésről (Vénusz) átkerül a figyelem a szellemiségre (Merkúr). Vagyis mostantól ahhoz, hogy az ikrekségben lévő lehetőségeket ki tudjuk maxolni Jupiter és majd Uránusz, valamint Szaturnusz segítségével, Merkúrra és az általa képviselt hétköznapi szellemiségre kell terelnünk a hangsúlyt.

Ebben azonban hatalmas lehetőségek vannak, hiszen Merkúrban minden megvan ehhez, mert ő a beavató, ráadásul a teljesség tudatával is rendelkezik, annak ellenére, hogy „csak” a hétköznapi logika bolygója. Egy dolog a fontos, és ha erre odafigyelsz, minden szinte magától történik. Ez nem más, mint a gondolataid, szavaid, tudatod tudatos működtetése, főleg azok, melyek a tudatalattiban futnak.

Vagyis most már végleg eljött az ideje a gondolat-nagytakarításnak, és annak, hogy tudatosan odafigyelj milyen szavakat használsz az agyad működtetésére, akár a kimondott, leírt, vagy csak a gondolt kommunikációdban. Ez mindig, minden pillanatban fontos, de most az előttünk álló években kiemelten, főleg míg Jupiter halad az ikrek jegyében, hiszen ő itt poláris, nehezebb az útja, de ő adja meg a hétköznapi világunk létének teljes megértését, és ő vezeti fel Uránusz és majd Szaturnusz munkáját is. Vagyis mostantól valóban figyelj arra mit mondasz, mit gondolsz, mert ha változást szeretnél közvetlen környezetedben, illetve magában a földi világban, minden innen indul.

Ennyi a dolgod, de ez is most a legfontosabb, főleg, mert ne feledd, Jupiter és Uránusz dolgoznak Plútó, Neptunusz és Szaturnusz alá is, tehát minden Merkúr kezében van, illetve hamarosan teljesen átkerül, mert most még pillanatnyilag mindketten kulcsfigurák Vénusszal, vagyis jelenleg egyformán nagyon fontosak a megélések, a teremtés, és a gondolkodás minősége.
Tóth Gabriella Csillagtenger

error: Content is protected !!