2024.07.15.

Május 29. szerda: Hirtelen, váratlan módon jön el a Sorsfordulat az életedben!

Sorsfordulattal eljövő változások és átalakulások jönnek. Sorsfeladat felvállalása mellett most megkapod az áldást az életedben!

Lelki szinten és párkapcsolati vonatkozásban jöhetnek váratlan fordulatok-átalakulások!

Astara csillaga ragyog az égen megadva számodra az irányt.

A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg.

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed.

A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hgoy nem érdemled meg aj ót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket.

Valld be magadnak a valódi érzéseidet!

Légy őszinte magadhoz! Csak te tudod, mire vágysz igazán.

Ez a lap azt jelzi, hogy eddig lepleztél valamit önmagad előtt. Mi volt az? Az érzéseid megbízhatók és pontosak, és próbálják magukra irányítani a figyelmedet. Most valld be magadnak a legmélyebb érzéseidet. Tudd, hogy biztonságos dolog számodra, ha őszinte vagy magadhoz. Valódi érzéseid képezik azt az iránytűt, amely megmutatja neked a legjobb irányt, és elvezet a keresett válaszokhoz.

Bízz benne, hogy minden változás, amelyet előidézel, harmonikus módon fog bekövetkezni. Boldog leszel, hogy bevallottad magadnak a valódi érzéseidet!

Vegetáriánus életmód hozza el az egészséget.

Egy új étkezési módtól több energiát, jobb egészséget, tisztánlátást és erősebb manifesztációs képességeket kapsz.

A tündérek tudják, hogy a friss kerti élelmiszer a legegészségesebb, és ezek fogyasztása jelenti a legtermészetesebb életmódot. Arra vezetnek téged, hogy kövesd a tündérek bölcsességét, és fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyest és olajos magvakat … különösen azok biováltozatát.

Ez a lap megerősíti azt az érzésedet, hogy vegetáriánus (vagy akár vegán) étrendet kellene követned. Ha ilyen módon változtatsz étkezési mintáidon, az pozitív változásokat fog eredményezni, például tisztább gondolkodást, fokozott pszichikus képességeket és több energiát. Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ebben a változásban, és örömmel megteszik majd (beleértve a saját kertedben a gazdag terméseredmény elősegítését is!)

 

 

error: Content is protected !!