2024.07.23.

Mihály Arkangyal jóslata egy bónusz idézettel – 10 M teremtő nap erejével!

Húzz és válassz a lapok közül egyet és kiderül mit hozott el számodra Mihály Arkangyal üdvözlete?

Gondolj egy megoldásra váró feladatodra, előbb szűkítsd le a kört, témakörökre, utána válassz, dönts belátásod szerint, ahogy a legjobban ítéled meg…!

Húsvét előtt mindig kapunk egyfajta feladatot, kinek mit, akár lehet munkaügyi és pénzügyi helyzet, szerelmi és kapcsolati rendszer vagy akár családi – rokoni, szülő-gyerek kérdéskör? Ezen témák valamelyikére gondolván válassz a lapok közül, megkapod a választ, remélhetőleg a gyümölcsöző megoldást is. Ezek mindig arra irányulnak hogy tisztuljunk meg, és megújhodás felé terel az élet, sokan gátnak, negatív tényezőként ítélnek meg egy-egy próbatételt, feladatot, csalódást, vagy épp rossz, negatív élethelyzetet. De ha pozitívan látjuk az élet buktatóit, mindig fel tudunk állni – bármilyen rosszból – csak hinni kell benne! A hit akaratot szül, az akarat pedig tenni akarással párosul, ez pedig a siker, és a szerencse alapja.

Válassz!

Első lap: A kegyelem angyalának, Ananhelnek égi üzenete, kegyelem fénykapuját megnyitom számodra!

Szeretett emberi szívek, a kegyelem isteni áldásával érkeztem hozzátok, mert Isten irgalma végtelen és kiemel benneteket a szükség óráiban.

Ha a fájdalom a szívedben szüntelen és elhagyott a remény, hívj és én megnyitom előtted az isteni kegyelem fénykapuját, hogy meg merítkezz tiszta energiáiban.

Ha elfáradtál és elcsüggedtél az élet küzdelmében, hívj és én megvilágítom előtted az utat, hogy meglásd a fénybe vezető ösvényt.

Isten soha nem hagy el téged, mert szeretett gyermeke vagy s Ő mindig gondoskodik rólad. Ne csüggedj, nyisd meg a szíved és kérd az isteni kegyelem áldását. A kegyelem isteni ereje kiemel a nehéz élethelyzetekből, felemeli tekinteted az ég felé és megérezheted Isten segítségét, amely hozzád érkezik.

Ha úgy érzed erőd elhagyott, töltődj fel a végtelen isteni erőforrásból, mely körülvesz téged.

 

Az utad még nem ért véget, a boldogabb és teljesebb élet lehetősége ott kopogtat az ajtódon, s várja, hogy befogad a szívedbe.
A kegyelem sugara most kiáradt a Földre, mert Isten szeretete végtelen és túlcsorduló, az Őt keresők és lélekben hűségesek felé.

Ez most a kegyelem időszaka, amikor sok bűn eltörlődig, sors utak emelkednek a fénybe, isteni közbeavatkozással felülíródik a múlt és helyreigazítás történik az élet számos területén.

A hibák, tévedések és rossz döntések a tanulás részei, szükségszerű, hogy a megértés magasabb szintjére juss.

Bármi is az, ami nyomja a szívedet, a múltban elkövetet bűnök miatt, ha őszintén megbánod és alázattal a szívedben megnyílsz Isten felé, eltöröltetik és lelked felszabadul.

Én Ananhel közvetítem feléd e kegyelmet, melyet a Legfelsőbb Teremtő küld hozzád, nyílj meg a befogadására és lépj be az új lehetőségek kapujába, ahol minden megszépül s a múlt terhei feloldódnak.

Ananhel

 

Második lap: Uriel arkangyal üzenete, Igaz valótok a felszínre emelkedik!

A világotokba az elmúlt időszakban nagyon sok felemelő erő érkezett, hogy magasabb szintre emelkedjetek.
Ezen folyamatok magasabbra tették a mércét.
Rezgésszint emelés és új energiák integrálása zajlik, aminek hatására magasabb léttudatossági szintre tudtatok emelkedni.

 

Minél nagyobb a fény, annál jobban válik láthatóvá az árnyék. Azon aspektusok, amelyek már nem tarthatóak kiemelkedtek és láthatóvá váltak .

Egyéni és kollektív szinten változások időszakába léptetek és eljött az ideje az átalakulásnak és a továbblépésnek.
Sok negatív minta került a felszínre és ezek most ki fognak oldódni, ha tudatosan is erre törekedtek

 

A hozzátok már méltatlan szerepek, helyzetek és kapcsolatok, most lehasadnak és letisztulnak rólatok.
Ne ragaszkodjatok ideje múlt dolgokhoz, engedjétek eltávozni mindazt, ami teherré vált, vagy megköt benneteket.
Csak az válik szabaddá, aki ráeszmél, hogy isteni ereje a tisztaságban és az egyszerűségben rejlik.

 

Az ego álarca és védelmi álcája lemállik.

Igaz valótok a felszínre emelkedik.

 

Ne felejtsétek el, csak az válik valósággá, ami magasabb szintekről engedélyezett, és minden ami van, a javatokat és a fejlődéseteket szolgálja, míg ha emberi szintekről sokszor ez nem látható. A változások eme időszakában a segítségetekre leszek.

 

Harmadik lap: A REMÉNY üzenete, a negatív erőktől és energiáktól való megtisztulás, megszabadulás!

 

A REMÉNY üzenetét szeretném átadni nektek, továbbá egy kis bepillantást szeretnék nyújtani a jövőbe.

Azzal fogom kezdeni, hogy elmondom nektek: sokatok számára úgy fog majd tűnni, mintha a lélek sötét éjszakáját tapasztalnátok meg, nemcsak ti személyesen, hanem a körülöttetek lévők is, a városotokban és az országotokban élők, és persze a világ is. Ez ugye nem úgy hangzik, mint a remény üzenete? De ez az, mivel amit személyes szinten – és az egész világra kiterjedő szinten is – megtapasztaltok, az valójában a negatív erőktől és energiáktól való megtisztulás.

 

Valamennyi olyan területnek, ami nem tartozik a Fényhez, vagy ami a Földeteket és a Naprendszereteket átjáró elektromágneses energia magasabb frekvenciáján rezeg, át kell majd esnie ezen a megtisztulási folyamaton.

 

Azok közületek – és ti – akik tudják, hogy kicsodák ők maguk, akik olyan szorgalmasan, hűségesen és szeretően dolgoztak, akik tudják magukról, hogy a Fény munkásai közé tartoznak, azon tűnődnek, hogy miért? Miért én? Miért most? Úgy gondoltam, hogy minden negatív befolyást megszüntettem az életemben.

Úgy gondoltam, hogy már túljutottam a harmadik dimenzió minden zűrzavarán. És mégis, most fizikai fájdalmat vagy kellemetlenséget éltek meg, vagy az is lehet, hogy valamilyen szörnyû betegségben szenvedtek, vagy konfliktusaitok vannak a kapcsolataitokban, nehézségek a munkahelyeteken, vagy akár fenyegetésben érzitek a biztonságotokat vagy a jóléteteket. Miért?

Ez a remény üzenete, amit el szeretnénk hozni nektek.

Mondtuk nektek, hogy a csodák már igen közel vannak, és ez így igaz. Mondtuk nektek, hogy a Fény ragyogni fog minden sötét sarokban, minden hasadékban.

 

Azért, hogy a Fény át tudja alakítani a sötétséget, kell lennie egy megtisztulási folyamatnak.

Könnyű azt mondani, hogy: „Odaadom magam a Fénynek. Odaadom mindenem, ami vagyok, és mindenem, amim van a magasabb oknak.” De mi történik, mikor biztonságotok fenyegetésbe kerül? Siránkoztok és jajveszékeltek, hogy: „Ez nem fair! Mit tettem, hogy ezt érdemeltem?”.Mikor ti vagy egy szerettetek megbetegszik, akkor kétségbeestek és elfeledkeztek a magasabb forrásotokról és a gyógyítás csodálatos ajándékáról, amit ti és a többiek kaptatok? Vagy a vigasztaló Szentlélekhez, a Hatalmas ÉN VAGYOK Jelenlétetek ajándékához és az Ibolyaszínű Átalakuló Lánghoz fordultok?

Kérlek, cselekedjetek az utóbbi szerint, kedveseim. Mivel akkor mögöttetek áll majd az Ég Minden Seregeinek ereje és segítsége.

 

Közületek sokan tapasztalják meg az utolsó, még hátralévő tisztulást vagy diszharmóniát vagy – engedjétek meg, hogy így mondjuk: megtapasztalják a végső próbát, mielőtt engedélyt kapnak arra, hogy megkezdjék felemelkedésüket az ötödik dimenzióbeli valóságba. Óh, kedveseim, annyira csodálatos ajándékok várnak rátok. Úgy gondoltátok, hogy nem részesültök majd jutalomban? Azt gondoltátok: nem kérünk meg titeket arra, hogy mutassátok meg hiteteken és elszántságotokon keresztül azt, hogy készen álltok a hatalom ajándékára?

A Fény erői elkezdték legyőzni és túlragyogni a sötétség és a negativitás erőit. De nem lehet ezt bevégezni harc nélkül, fájdalom nélkül, zűrzavar nélkül, áldozat nélkül, igyekezet nélkül, állhatatosság és elhivatottság nélkül.

Ne futamodjatok meg a vége felé, szeretett harcosaim… ne most, mikor már oly közel vagytok ahhoz, hogy megvalósítsátok és elérjétek mindazt, amiért már hosszú korok vagy elmúlt eónok óta küzdötök.

Olyan közel vagytok, szinte karnyújtásnyira ahhoz, hogy elérjétek célotokat… olyan közel ahhoz, hogy győzelmet arassatok.

 

Fogadjátok el örömmel a végső kihívást vagy kihívásokat. Nézzetek szembe velük tiszta fejjel és szívvel, a körülöttetek ragyogó és erõs spirituális páncélotokban. Tudjátok, hogy rendelkezésetekre áll minden segítség, útmutatás és támogatás, amit csak engedélyeztek.

Ezalatt azt értjük: ne hagyjátok, hogy félelmetek hatalmukba kerítsen és korlátozzon titeket; ne hagyjátok, hogy érzelmi testetek ámokfutásba kezdjen, negatív energiamezőt hozzon létre körülöttetek, ami megakadályoz minket abban, hogy áthatoljunk rajta és gyógyító energiát adjunk át nektek, hogy megtisztítsuk az életerőt, és hogy átalakítsuk, egyensúlyba hozzuk, harmonizáljuk a rezgéseket azért, hogy befejezhessétek a megpróbáltatásaitokat.

Mindaddig van remény, míg vannak hozzátok hasonlók, akik készek hűnek maradni elhivatottságukhoz, hogy továbbra is a céljukra összpontosítsanak, arra a célra, hogy rezgő energiamezőt teremtsenek, ami körbeveszi, beburkolja és átjárja a Földeteket.

A hatalmas Angyali Erők, a Fény összes Ura és a Mesterek szeretete és védelme alatt álltok.

+1 bónusz idézet tavaszra:

Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.

Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is.
Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.
Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted.

Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet.
Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.

Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, hanem azt jelenti, hogy el kell engedned azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy elkísérjenek.

Ha kizárnak, sértegetnek, elfelejtenek vagy figyelmen kívül hagynak azok, akiknek az idődet adod, nem teszel magadnak szívességet azzal, hogy tovább kínálod az energiádat és az életed.
Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki!
Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet.
Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az.

Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes viszont szeretni, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj.
Több milliárd ember van ezen a bolygón, és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség, és elkötelezettség szintjén.
Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.
Lehet, hogy ha nem jelentkezel, nem fognak keresni.

Talán, ha abbahagyod a próbálkozást, a kapcsolat véget ér.
Talán ha nem írsz tovább, a telefonodon nem lesznek üzenetek hetekig.
Ez nem azt jelenti, hogy tönkretetted a kapcsolatot, hanem azt jelenti, hogy mindaz, ami fenntartotta ezt, az az energia volt, amit csak te adtál a megtartásához.
Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás.

Esélyt akar adni azoknak, akik nem érdemlik meg!
Sokat érdemelsz, ám vannak emberek, akiknek nem kellene ott lenniük az életedben, és ezt észre fogod venni.
A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott.
Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet.
Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy ennyire ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyeken vagy helyzetekben, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak.
Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat.
Tedd az életed biztonságos menedékké, ahol csak ′′kompatibilis ′′ emberek lehetnek veled.
Senkiért sem vagy felelős.
Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről.
Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik!
Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapsz viszonzást az általad nyújtott szívességekért.
Az egyetlen kötelességed, hogy rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura, és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.
Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel.

Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg is fog minden változni, ez biztos.
Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időd olyanokra, akik nem értik meg a változást, a szeretetet, az értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz.”

Sir Anthony Hopkins

error: Content is protected !!