2024.07.15.

Május 23. csütörtök: Felszabadulás és Szabadság érzése hozza el pozitív áramlatot az életedben!

Most minden a pozitív erőről és aktív erőről kell, szóljon. Ami azt jelenti, hogy tárd ki a szívedet és légy őszinte magadhoz is, ne csak várd a szerencsédet, hanem tegyél is érte.

A mai napon kettős pozitív energia lesz uralom alatt, az egyik a 10 M teremtő erő, ami 100x teremtő erővel nyomatékosít most minden jókívánságot, de vigyázz mert a negatív gondolatok is rosszul sülhetnek el.

A másik Nyilas Telihold a Jupiter bolygó uralma alatt, pedig felelős a jókedvért, az utazásért, a vidámságért, és az örömökért is.

Érdemes tehát megvizsgálni mindazt ami pozitív energiát áraszt ki magából és segítségedre lesz, ilyen lehet a párkapcsolat pozitív oldala, és munkába vetett bizalom ami bőséget és jólétet teremt.

Megerősítő áldás: Megtévesztés!

Valaki nem az igazi arcát mutatja ebben a kapcsolatban.

Ez a lap kedvesen azt sugallja számodra, hogy óvakodj a megtévesztéstől egy kapcsolatban. Ez lehet valamilyen ártatlan dolog, mint például szokványos udvariaskodás, amikor a párod attól tart, hogy megbántana, ha megosztaná veled őszinte érzéseit. Talán te viselsz álarcot, mert nem árulsz el valamit a partnerednek. Valahol mélyen tudod, hogy mire vonatkozik ez a lap.

A szerelem angyalai próbálják védelmezni a szívedet. Kérlek mondd el a következő könyörgést magadban vagy fennhangon.
“Szerelem angyalai, arra kérlek benneteket, hogy adjatok nagyon világos útmutatást, amelyet könnyen észlelhetek és megérthetek, hogy feltárjátok az igazságot ezzel a helyzettel kapcsolatban a tudatosságom számára.” Ezután vedd észre a megmutatkozó jeleket, és bízz bennük.

Ez a lap arra is emlékeztet, hogy fontos a pároddal szembeni őszinteség. Noha a valódi éréseid megbeszélése kellemetlen lehet, sok szinten javítani fogja a kapcsolatotokat.

Lelki társ is megjelenhet az életedben!
Igen, ő a lelki társad.

Azért választottad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, hogy egy bizonyos személy a lelki társad-e.

A válasz: igen! Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol. A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerősség-érzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.

Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel: “Mikor találkozom a lelki társammal?” A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni. Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz. Bár eleinte nem pattantak ki szerelmi szikrák a találkozások során, lesz újabb lehetőségetek arra, hogy együtt fedezzétek fel a szenvedélyt.

 

 

error: Content is protected !!