2024.07.15.

Március 22. szerda: Plútói változás hozza el a valódi gyógyulást!

Most hatalmas energiák szállnak a levegőben, mutatják azt, hogy kitartással és odaadással tudsz nagyot emelkedni.

A 22-es mindig egy változást, átalakulást jelöl, amihez szorosan kapcsolódik a párkapcsolati (szerelmi) és a munkahelyi (pénzügyi) helyzet. Ez mindig hatalmas változásokat generálhat, fenekestől felforgatja a világot.

Mindig pozitívan ha a szemléletünk, szellemiségünk is pozitív lesz.

Valami döntés is születik, ami érinti a családi összetartást és családi kérdéseket is.
Ez azt jelenti, hogy érdemes most magunkba nézni és családi problémákat felszínre hozni, foglalkozni vele. Mert most valóban el tudjuk simítani a kérdéses területet, ahol esetleg lelki seb tátong. Most be tudjuk gyógyítani azt.

Ez a Telihold előnapja, előestéje, ami felkészít egyfajta elengedésre, lezárásra.

Egy olyasvalamitől ami már nem szolgál minket, a családunkat, és lelkünknek sem jó, esetleg érzelmileg negatív rezgésű, és ezáltal nem tudunk szintet lépni és emelkedni sem.

Megerősítő áldás: Gábriel arkangyal.

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.
Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled.

Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet.

Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

 

 

 

error: Content is protected !!