2024.07.15.

Heti Arkangyali áldás (május 19-23.-ig): A csodák útján érkezik a Szerencséd!

A Nap minden évben mikor eljut a Bika utolsó fokaira, majd belép az Ikrekbe egyvonalba kerül a Pleiádok csillagaival, a 2 szülővel, Atlas, Pleione és a 7 nővérrel (Caleano, Electra, Taygeta, Maia, Sterope, Merope, Alcyone).

A Pleiádok az ezoterikus hagyományok szerint a Naprendszer őrzői, az Oroszlán korszak végén a mi Naprendszerünk, s vele értelemszerűen a Föld is elhagyta a foton övet, ahova most térünk vissza.

A Pleiádok csillagai közül az Alcyone az egyetlen, aki soha nem hagyja el a foton övet, mindig a fény útján jár.

Az Alcyon egy női beavató iskola, Isis papnőinek égi, magasabb dimenziójú helye, s ezáltal az elkötelezettség, a fegyelem, a belső látás, a galaktikus médiumi képességek kapcsolódnak hozzá. Az igazi beavatás nem egy hétvégi tanfolyam végén történik, nem a pénztárcánk függvénye, hanem komoly tanulási folyamat és valós erőpróbák után lehet csak megkapni, annak, aki átmegy a vizsgákon. Magas szintű beavatói vizsgán való elbukás, akár a halálunkat is eredményezheti.

A Pleiádok magas frekvenciás feminin teremtő energiája emberi síkon a szív megnyugvását, a lélek elcsendesedését, a szellem harmóniáját, vagyis multidimenziónális gyógyulást hozhat mindazoknak, akik képesek befogadni majd áramoltatni.
A csillagok a fény különböző megnyilvánulásai, kérdés mit tudok kezdeni a fénnyel? Ha lerángatom a Föld 3D-és realitásába, pont a fény tulajdonságait veszíti el. Addig azonban, amíg én magam a 3D-és valóságban élek, és a DNS kapuim árnyék frekvencián működnek, az energiát fény formájában nem tudom befogadni.

Az erős feminin energia nem harcol, nem akar minden percben legyőzni valakit.

A lélek egyik legfontosabb döntése a leszületés előtt, hogy náként vagy férfiként akarja megtapasztalni az inkarnációt. A születési képletelemzés elején szoktam elmondani, hogy a szülöttnek dominánsan férfi vagy női életei voltak az előző életei során. Sokszor tapasztalom, hogy jelenlegi életben nőként itt lévők is kevesebbre tartják a feminin energiát.

A magas frekvenciás feminin energia befogadó, elfogadó, gondoskodó és átölelő.

A saját fénye által megtart és emel.
Tudom, hogy különleges vagyok, nem azért mert egy férfi valamikor feleségül vett, hanem önmagamért. S ez az egyéni zsenialítás mágnesként vonzza az embereket, az eseményeket, a történéseket.
A Plejádok fénye vezessen az utadon

Megerősítő áldás: Ne keresd!

Ne keresd a luxust az órákban vagy a karkötőkben, ne keress luxust villákban vagy vitorlásokban. A luxus a nevetés és a barátok, a luxus az eső az arcodon, a luxus az ölelés és a csók.
Ne keresd a luxust a boltokban, ne keresd az ajándékokban, ne keresd a bulikban, ne keresd az eseményekben.

A luxus az, ha az emberek szeretnek, a luxus ha tisztelnek, a luxus az, ha a szüleid élnek, a luxus az, hogy játszhatsz az unokáiddal, a luxus az, amit pénzért nem lehet megvenni.

 

error: Content is protected !!