2024.07.15.

Május 21. kedd: Kommunikációs felemelkedések, Csoda érkezik az életedbe!

Most egy őszinte és nyílt beszélgetés csodákat tehet.

Megerősítés: Női Gyakorlat!

Ez az írás be van programozva, így arra kérlek hogy
a lenti ima elolvasása után, adj magadnak legalább 5 percet, hogy végig fusson rajtad a gyógyító energia

Nőként felvállalni legbelső sérüléseinket nagyon nehéz feladatnak bizonyul, ugyanakkor most nagyon időszerű hogy foglalkozzunk ezen minőségeink sötétségbe zárt és letagadott részeivel.

Minden megalázottság, szégyenérzet és mindennemű bántalmazás melyek életek óta gúzsba kötötte szent nőiségünk és tisztaságunk létét, elszakítva minket az élet örömeitől és a teremtés isteni minőségétől a létezésünk valamennyi szintjén, készen áll a teljes megváltásra.

Minden csillag erre búzdít minket és a legapróbb lépéseinket is megsokszorozzák,hogy legmagasztosabb-legszebb Női szent és ősi minőségűek újra felragyogjon és életté váljon bennünk,ahogy az jelen volt Lemúria idején.

Ahhoz,hogy meggyógyítsd ezen életed fájdalmait meg kell tanulnod emlékezni. Emlékezni arra a gyönyörű és tiszta papnőre aki valaha voltál,mert csak az a magas tudatosságú szív tudja oldani benned, ezen földi életed tapasztalatait es ezzel egyidőben minden előző élet nehéz és fájdalmas emlékeit.

Kellő őszinteséggel és alázattal meglátni azt hogy hol borult ránk a köd, hol és mikor hagyott alább bennünk a szív hangja. Mikor távolodtál el a belső Istennőtől. Milyen döntések és választások vezettek oda ahol most vagy, és ezen döntések milyen élményeket teremtettek számodra.

Készen állsz arra, hogy meglátva saját árnyék minőségeidet, és szeretettel gyógyítva azokat végre olyan embereket, helyzeteket és valóságot teremts magadnak, melyek együtt rezegnek az Te Isteni-Istennői utaddal, a Te legbelsőbb és legtisztább fényeddel?

Itt az idő.

Egy ima amely segít neked ebben a folyamatban:

A bántalmazottak imája!

Bocsásd meg magadnak, hogy ott, és akkor, nem tudtál mást tenni!
Hogy nem tudtál korábban kiszabadulni, hogy nem vetted észre korábban az intő jeleket, hogy nem volt erőd és eszközöd ahhoz, hogy cselekedj.

Bocsásd meg magadnak, hogy elhitted mindazt, amit rólad, neked mondtak. Hogy értéktelen vagy, hogy miattad történt, hogy te tehetsz róla, hogy minden a te hibád, hogy nem vagy elég jó.

Bocsásd meg magadnak, hogy felelősséget vállaltál egy bántalmazóért, egy másik, felnőtt emberért, mert elhitette veled, hogy az ő élete a te kereszted.

Bocsásd meg magadnak az anyagi veszteségeidet, ott, és akkor, nem tehettél mást, és ez nem veszteség volt, hanem a szabadságod ára.

Bocsásd meg magadnak, hogy évek, évtizedek mentek el, hogy sok volt a borús nap, a sötét éjjel, az álmatlanság, az étvágytalanság, a reménytelenség.

Bocsásd meg magadnak, hogy nem tudtál szólni, segítséget kérni, kiáltani, üvölteni, mert nem láttál, és nem érzékeltél tisztán.

Bocsásd meg magadnak, hogy elhagytad a mérgező embereket, akiknek mást kellett keresniük helyetted, mert olyanok, mint a paraziták, mindig kell nekik egy vagy több gazdatest, aki szívható-bántható.

Bocsásd meg magadnak, hogy a manipulációt összetévesztetted a szeretettel.

Bocsásd meg magadnak, hogy meg akartad menteni a menthetetlent, hogy odaadtad az összes külső és belső erőforrásodat valakinek, aki ezeket ellopta, és eltemette.
Nem szegényebb lettél, csak bölcsebb, és tapasztaltabb.

Bocsásd meg magadnak, hogy köd volt a gondolkodásodon, fátyol volt a szemeden, béklyó volt a lábadon, és bilincs a kezeden!

Adj hálát, amiért még élsz, amiért ki tudtál szabadulni, amiért újra megtanultál járni, beszélni, érezni, látni, repülni.

Adj hálát, mert észrevetted, mert ugrottál, mert megcsináltad, mert megtanultad, mert megszabadultál.

Olyan tudás birtokában vagy, melyet soha, senki el nem vehet már tőled!

Légy büszke magadra, mert van miért.

Megjártad a poklot, megküzdöttél a gonosszal, a sötét erőkkel, a démonokkal, és Te nyertél!

Legyen áldott minden perc, amit méreg, bántás, kihasználás, megalázás, és gyalázás nélkül töltesz.

Bocsáss meg a bántalmazónak/bántalmazóknak is, hiszen a Te beleegyezésed nélkül, mindez nem mehetett volna végbe.
Bocsáss meg magadnak minden káros döntésedért,és lépj be a fényszövetség mindent átható szeretet hálójába, ahol felemelkedett lelki segítőid, a plejádok szerető papnői meggyógyítják ezen fájdalmaidat és sérüléseidet, átölelő szerető fényükkel🤍

Ez már történik

Isten-Istennő éltessen az új életedben drága lélek

Mantra: Határaid.

Amikor felállítod a határaid, akkor kezdődik az igazi szabadság! Amikor elhatározod, hogy többé nem hagyod magad. Mert végre megérted mennyit érsz, mekkora kincs vagy és sejtszinten lüktet majd benned a tudat: nem vagy véletlen ezen a világon.
Lesznek, akik nem értenek, akiknek fogalmuk sem lesz arról mi változott meg benned és mást sem tesznek, mint a határaid sértik majd. Hallani fogod, hogy sokat képzelsz magadról, hogy elment az eszed, hogy mennyit változtál és, hogy már nem az vagy, mint aki voltál.
És Te abban a pillanatban már semmit nem szólsz majd, csak halkan elmosolyodsz és mész tovább az utadon.

Mert tudod, Tiéd az Élet és benne minden nehézség, Tiéd az akarat, az erő, a hit és az elszántság, ami azzá tett, aki lettél és akivé holnap válhatsz. 

 

error: Content is protected !!