2024.07.15.

Angyali üdvözlet Pünkösd hétvégéjére: Érzelmeink hullámhosszán!

Ma sok minden az érzelmekről szól és lelkiségről egy olyan világról amit Isten célul tűzött ki maga elé.

Ami maga a megváltás és lelki élet magasabb foka, szintje.

Most valóban meg tudsz nyílni egy olyan kapcsolatot tudsz teremteni az embertársaiddal ami csak álomban létezik. Ahol van bizalom, ahol van hit és egyetértés, megértés, ez a kulcsa az emberi kapcsolatainknak.

Legyen az baráti, munkatársi, párkapcsolati, rokoni, családi viszony. Mindegyikben fontos lenne alkalmazni lelki kötődést, hovatartozást, kinél erősebben, kinél gyengébben, de a szívből jövő kapcsolatok az életrevalóak, és mondjuk ki tartósak. Akiket csak anyagi, fizikai világ köt, ott a pénz a mozgatórugója a kapcsolódásnak, nem biztos, elegendő igaz szívűeknek az ilyen kapcsolat. Sokkal inkább gazdagabb, igazabb egy olyan kötődés ami lelki szintű, érzelmek mozgatják.

A szívcsakra ilyenkor megnyílik és sokkal könnyebbé válik a beszélgetés, a kommunikáció két ember között. S, ez nagyban megkönnyíti a kapcsolódást két ember között. Akár üzletfelek között is ha nincs mismásolás, alakoskodás akkor is gördülékenyebben kerül megkötésre az üzlet, ha van benne hazugság és elhallgatás úgy, sokkal inkább hátráltató tényező lesz a kapcsolatuk.

A kapcsolat alapja a szeretetet, de ezt is az érzelmek működtetik, ez az fő mozgatórugója.

Megerősítés: Bőkezű természet!

A bőség angyalainak áldása.

A természetben töltött idő magasabb rezgésszintre juttat, és Isten végtelen bőségére emlékeztet. Menj ki a szabadba, sétálj egy jót, túrázz a kutyáddal, meditálj egy fa alatt, kertészkedj, üldögélj a csillagos ég alatt, vagy végezz valami más olyan tevékenységet, amely révén kapcsolatba kerülhetsz a végtelenséggel.

Ez a lap azért talált meg téged, hogy emlékeztessen a természetben töltött idő fontosságára. Természeti lények vagyunk, s a környezetünkkel összhangban változunk, amely feltölti fizikai testünket, és segít összekapcsolódnunk minden más lénnyel, akivel osztozunk a bolygón.

A természettel való kapcsolat megnyugtatja zaklatott elménket, s így már erőteljesebben fókuszálhatunk a bőségre.
Menj piknikezni egy verőfényes napon, és figyeld meg: attól az egyszerű cselekedettől, hogy a szabadban falatozol, a természet részének érzed magad.

A modern élet számottevő része monitorok és gépek köré rendeződik, olyannyira, hogy szinte elveszítjük a kapcsolatunkat az emberekkel és a természettel. Ha több időt töltünk a szabadban, kapcsolatot teremthetünk a szomszédjainkkal, és figyelmesebbek leszünk a környezetünkben élőkkel.

error: Content is protected !!