2024.07.15.

Váratlanul, hirtelen bekövetkezett sorsesemények tükrében!

Váratlan élethelyzetek előtt találhatod magadat, amire lelkileg nem biztos, hogy fel vagy készülve.

Hirtelen bekövetkezett sorsváltozások idejét éljük, akár magánéleti, vagy munkaügyi szempontból is.

A nyolcas szám a végtelen száma, de mindig tartozik hozzá valami múltbéli karmikus teher, ez most felszínre kerülhet, rajtad áll megoldást nyer – e az életedben?
A másik fontos dolog a 8-as számmal, törvények, ítélet és hatalom száma, ezzel kapcsolatos összefüggések és történések várhatóak, lehet váratlanul, érdemes rá felkészülni, és mindent a lehető legtisztább módon intézni és végezni.

Tudatos vásárlás

Hatalmadban áll segíteni és gyógyítani a világot, ha úgy döntesz, hogy csak etikus és környezetbarát termékeket vásárolsz.

Tudatos vásárlóként válassz fair trade és organikus termékeket, élj egyszerűen, és csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van.

Ez a lap a pénzköltési szokásaid világot gyógyító erejét jelképezi. Jobb hellyé teheted a világot, ha tudatosan olyan termékeket vásárolsz, amelyek jót tesznek a Földnek. Ilyenek a fair trade termékek, amelyek előállítása során a dolgozókat rendesen megfizették, és biztonságos, rendes körülmények közt végezték a munkájukat. Az organikus, GMO- és vegyszermentes termékek támogatják a környezet egészségét, és minden olyan lényét, akik ezekkel dolgoznak vagy ilyeneket fogyasztanak.

A tudatos vásárlás azt is jelenti, hogy ha lehet, helyi gazdaságokban és üzletekben vásárolsz, hogy csökkentsd a szállításból adódó ökológiai lábnyomod méretét, és támogasd a közösségedben élő családokat. Ha olyan cégeknek adod a pénzed, amelyek a tieiddel azonos értékeket képviselnek, a bevásárlásaid kedvesebb, gyengédebb hellyé teszik a világot.

Ez a lap azt is jelezheti, hogy a kiadásaid csökkentését illetően szükség lesz a kreativitásodra. Kérdőjelezd meg, valóban szükséged van-e egy-egy termékre, vagy csak érzelmi felindulásból veszed meg, hogy megpróbáld betölteni a benned lévő űrt, ami valójában csak spirituális módon lehetséges.

Megbocsátás és tanulás!

Amint elengeded és meggyógyítod a múltat, több szeretetet élsz át a jelenben.

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.

Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak.

Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

 

error: Content is protected !!