2024.07.15.

Angyali útmutatás szombat hajnalra: Kapcsolatok megújítása, sorsfeladatok megélése.

Az Algol csillag és a Plejádok – A legyőzhetetlenné tévő erőtől az isteni teremtés erejéig.

Ezt az utat minden évben néhány nap leforgása alatt megtesszük, hiszen az Algol csillag (bika 26°30) és a Plejádok fényközpontjának (bika 29°44-ikrek 00°42) koordinátái nagyon közel esnek egymáshoz, ezáltal gyorsbolygóink által évente (Hold által havonta) lehetőséget kapunk a belső erőinket felismerni, megragadni és mint eszközt, mellyel a földi világot teremtjük, kezünkbe véve varázsolni.

Ez minden évben történik, akkor is ha nem vagyunk rá tudatosak.

Idén viszont valami nagyon megváltozik ennek a felismerésében és működtetésében, hiszen Jupiter és Uránusz is megérkeznek ide.
Az a két szellemiség bolygó, akik eleve egy, az elménél magasabb tudatossági szintet képviselnek. Uránusz azt a tudást, mellyel a földi világot építjük, Jupiter pedig azt, mellyel ezt a kozmikus tudást az anyagi világban működtetni tudjuk. Azáltal, hogy ők is átvonulnak az Algoltól a Plejádokig terjedő úton, ráadásul azután, hogy egymással való találkozójuk már megtörtént, és még hozzá egyidőben a gyorsbolygók elvonulásával, itt valami valóban nagyon változóban van a földi világ teremtése terén.

Jupiter kezdte a folyamatot azzal, hogy elsőként érkezett meg 2024. május 11-én az Algol csillaghoz, a „gyilkos fegyverhez”. Ezáltal tudatosította számunkra, hogy ez a fegyver úgy működik, amennyire tudatában vagyunk ezen belső erő erejének. Vagyis vagy elpusztítunk vele mindent magunk körül, vagy tudatosan működtetve magát a pusztító erőket pusztítjuk ki világunkból, amivel az egész emberiség számára legbecsesebb életet építhetjük fel magunknak. Tulajdonképpen azt tudatosítja, hogy kozmikus erővel rendelkezünk, amivel bármire képesek vagyunk.

Majd megérkezett az Algol csillaghoz a Nap is 2024. május 16-án, amikor megmutatta magát az, hogy valóban hogyan használod ezt az erőt. Ami történt veled ezen a napon, abban ott van a válasz, hogyan használod ezt az erőt, hiszen ezen a napon te magad voltál a Medusza, aki pillantásával pusztít. Vagyis ami körülötted alakult, ahogyan alakult, abban van a válaszod.

Ezután jön Nap-Jupiter együttállása 2024. május 18-án, amikor a fizikai én és az isteni tudatosság ereje összeadódik, vagyis Medusza tudatosodik önmagára, saját „pusztító” erejére. Ez az együttállás önmagában egy nagyon erős szellemi erő, két tüzes bolygó (tűz az isteni szellemiség ereje, gondolj Prométheusz által lehozott tűzre) kapcsolódása, melyben nagyon magas intelligencia bújik meg, a fizikai én isteni tudata. Ez már ugyan az Algol csillag hatáskörén túl, de még a Plejádok fényközpontjába lépés előtt áll fel, ahová majd a Nap 2024. május 20-án, Jupiter pedig 2024. május 25-én lép be, vagyis ez az együttállás már ide vezet be, kinyitja a kaput a Plejádok teremtő birodalmába, ahol az isteni teremtés erejével a földi világ építése zajlik.

A jupiteri hatások mellett ne feledjük Uránuszt se, akivel egyidőben szintén dolgozunk, vagyis saját fénytudatosságunk megszerzése mellett kozmikus tudásunkat is kézhez kapjuk. Mellette már elhaladt a Nap 2024. május 13-án, amikor az aznapi történésekben megélhettük ezen zseniális képességeinket, vagyis ez a nap a maga történéseivel megmutatta, mennyire vagyunk képesek pusztán az elképzelésinkből egy élhető világot építeni, vagyis mennyire vagyunk szabadok, saját utunkat járva, saját világunkat teremtve élni, vagy csak a mások által felépített világot éljük, vagyis megyünk a tömeg után, annak sodrásában és következményeivel. Ez a nap megmutatta azt, hogy mennyire tudsz és mersz önmagad lenni, saját utadat járni.

Ezt követi Vénusz-Uránusz együttállása szintén 2024. május 18-án (a Nap-Jupiter együttállásal egy napon), amikor a kozmikus energia, aki a földi világot építi (Uránusz) és a földi világot megszépítő, termékennyé tévő erő (Vénusz) egyesül. Az ő együttállásukban ott van egy földön túli, de földi világot építő erő, ráadásul nagyon erősen, hiszen Vénusz, mint Aphrodité Uranosz lánya, akiben atyja által eleve ott van a kozmikus erővel való teremtés képessége. Tehát az ő együttállásuk egy valami nagyon erős teremtő erő, mellyel a képzelet erejének abszolút megvalósítása lehetséges. Ez az együttállás még az Algol csillag elérése előtt áll fel, hiszen Vénusz 2024. május 21-én, Uránusz csak 2024. június 6-án éri el az Algolt. Ők előbb egyesítik erejüket, melyben teljességében átadják egymásnak saját tapasztalásaikat és úgy érkeznek majd meg az Algolhoz, amikor valóban megtapasztalhatod ennek a belső erőnek a teremtő erejét.

És akkor innen lépünk tovább, 2024. május 21-ére, amikor Vénusz az Algol csillagnál, Nap pedig a Plejádokban jár, ahol 2024. május 20-21-én tartózkodik. 2024. május 21-én tehát egy napra egyszerre él az Algol és a Plejádok ereje, a halhatatlanná tévő erő és az isteni teremtés ereje. Ez egy zseniális nap, főleg, hogy két, a fizikai világot teremtő erő által történik mindez. Itt valami nagy csoda várható, talán szavakon túli megélésekkel, történésekkel, mindezt úgy, hogy már mindketten megmerítkeztek Jupiter és Uránusz tudatosságában.

És Vénusz ezután találkozik majd csak Jupiterrel 2024. május 23-án a délelőtti órákban, majd néhány órával később, kora délután belép a Plejádok teremtő birodalmába, amivel beviszi magával Jupitert is. Igaz, szigorúan a koordinátákat nézve az ő együttállásuk még nem a Plejádokban van, de hatósugarában ez már a Plejádok, az együttállásuk tehát meghosszabbítja ottlétüket. Vénusz 2024. május 23-24., Jupiter 2024. május 25-29. között lesz koordinátailag a Plejádokban, amikor az igazi varázslat történik, hiszen ők azok, akik szépítenek, bővítenek, bőséget hoznak mind fizikai és szellemi életükben.

Mire végigmegyünk ezen a folyamaton, – és Merkúr, valamint Mars csak ezután jön –, megértjük mit is jelent isteninek lenni, isteni „mesevilágot” teremteni és élni emberként, emberi világban élve. Mert ez mind eredendően lehetséges, de innentől már képesek is leszünk elhinni. És az lesz az egészben a csoda, ha innentől már tudatosan így is élünk és teremtünk.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Magasabb igazságok megértései.

A Nap és a Jupiter szerelmeskedik az Istenek szerelmi fészkének égi hátterében.
A Plejádok csillaghalmaznál.

Megvilágítódik a magasabb igazság.
Az isteni nézőpont.
Könnyebben ráláthatunk a magasabb összefüggésekre, látókörünk kitágulhat, felismerhetjük a történeteinkbe rejtett tanításokat.

Tanításokat, amik most leginkább arról szólhatnak, hogy hogyan tudjuk a szeretet bölcsességének szemén át látni a világot.
Hogyan tudunk szerelemből teremteni.

Mi az, ami valóban az Életet szolgálja?
Mitől ragyog a szívünk?

Kell-e bármilyen indok arra, hogy szeressünk?
Hogy azt tegyük, amit szívből szeretnénk?
Hogy úgy éljünk, ahogy a szívünkben lévő igazság sugallja?

Melyik lehet magasabbrendűbb alkotás?
Amit a berögződéseink által diktálva, vagy
isteni inspiriációban, szerelem állapotban hozunk létre?

Melyek azok a pillanatok, amelyekre azt mondhatjuk: ezekért érdemes volt élni?
És melyek azok a pótcselekvések,
amelyekkel megfosztjuk magunkat a szerelemben való létezéstől?
Az emberi testben átélhető csodáktól?

A Vénusz is épp most egyesíti erejét az Uránusszal.
A kapcsolatok megújulása, felszabadulása is időszerű.
Megtisztíthatjuk a kapcsolódásainkat, kioldhatjuk a beszűkült tudatállapotból keletkező beakadásokat, feszültségeket, azáltal, hogy megengedjük, hogy számunkra eddig ismeretlen vagy idegen nézőpontok is megmutatkozhassanak.
Ha ki tudunk lépni a saját kivetítéseink fogságából, vagy azokból a szűk keretekből,
amelybe önmagunkat zártuk be megnyílik a Végtelen.
Újabb és újabb kapuk nyílnak.

Mindig egyre tágabb világot tárva elénk. Mindig egyre többet mutatva saját Végtelenségünkből.

Botos Orsolya

error: Content is protected !!