2024.07.23.

Mihály arkangyal jóskártyája: Bőségtudat és pénzáradat feléd tart!

A bőség angyalainak jóskártyája.

Ha úgy gondolsz a bőségre, mint olyasvalamire, ami a jövőben vár rád, akkor mindig legalább egy napra lesz tőled.

Lásd a bőséget, érezd, gondolj rá, beszélj róla úgy, mintha már a jelen pillanatban is a tiéd lenne, és akkor meg fogod tapasztalni.
Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meghallgatták a bőséggel kapcsolatos imáidat. Most segítenek neked abban, hogy optimistán gondolkodj és erősen higgy a bőségben, ami hatékony módja a manifesztációnak.

Ez a lap azt is jelezheti, hgoy aggodalmaskodsz, pesszimistán gondolkodsz vagy ellenérzéseket táplálsz az anyagiakkal kapcsolatban. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy gyakran panaszkodsz a pénz miatt. E tudattalan szokásod blokkolja a bőség feléd áramlását.
A bőségtudat azt jelenti, hogy olyan szavakat választasz, amelyek megerősítik azt, amire vágysz, ahelyett hogy azt erősítenék meg, amire nem vágysz. Beszélj a bőségről, gondolj rá, érezd, mintha máris a tiéd lenne.

Ha a szavaiddal azt erősíted, hogy jelenleg bőségben élsz, a való világban is hamarosan megtapasztalod a bőséget. Vagyis a bőség először a gondolataidban jelenik meg, szavak és érzések formájában, aztán ez az energia manifesztálódik számodra felismerhető formában. Ez a lap tehát erőteljes emlékeztető, hogy csak pozitív szavakat használj a pénzzel és a támogatás vagy ellátás más forrásaival kapcsolatos beszélgetésekben.

Megerősítés: Akik szeretik egymást, azok mások előtt nem szégyellik kifejezni, megmutatni a szeretetüket.

A barát is megfogja a másik kezét, vagy átöleli, ezzel közli vele, hogy szeretlek. Azok, akik nem ölelik meg egymást az ölelés öröméért, azok sokat veszítenek az örömökből. A szeretett célja nem lehet az, hogy megkapjak valamit, amit kívánok, hanem az, hogy tegyek valamit azért az emberért, akit szeretek. Minden embernek saját magának kell eldöntenie, hogy szereti e a társát, barátját…

A szeretet, a szerelem legfontosabb eleme; a bizalom. A szeretet, a szerelem az független mindentől. Állandó jelenség; ha nem teljesítesz valamit, akkor, ha nem is közlik közvetlenül, de már nem szeretnek.

A szeretetet úgy is meglehet fogalmazni, hogy nem más, mint ami megnyilvánul valaki iránti ragaszkodásban, önzetlen jóakaratban, való érzelemben.

A szeretet még nem jelenti a békét, az akkor jön létre, ha az ok-okozat nélküli. Ha állandó a kritizálgatás, akkor eredménytelen lesz a szeretet utáni siránkozás is. Gyakori a hosszantartó párkapcsolatban, hogy a nő azt mondja; én szeretem a páromat, de nem vagyok szerelmes belé, de tőlem megkapja azt, ami akar. Lesz megszokás, jön az elfásulás korszaka. Ez a párkapcsolatnak egy szex irányú kötelesség változata, azaz szex receptre. Ekkor már nem sok értelme van valakivel együtt élni, hisz valószínű nem tesz bennünket boldoggá.

A boldoggá való tételhez fontos a szeretet fogalma, mert a szerelemhez ez is tartozik, amelynek végső fázisa az intimitás.

A szerelem az vágyódás is a teljes egybeolvadásra, az egyesülésre egyetlen másik személlyel. A szakemberek azt mondják, hogy a szexuális vonzódás nem azonos a szerelemmel, a pároknál az eltöltött évtizedek után is része a testi vonzódás.

A szerelem kialakulásában szerepet játszik a bensőség, a szenvedély és az elkötelezettség. Gondoljunk az udvarlás első időszakára, amikor a szenvedély a főszerep, aztán a kapcsolat folyamatában később megnő a bensőség, végül kialakul az elkötelezettség. Egy-két ember szerelmében vannak azért felismerhető jelek, amikor elkezdenek együtt mosolyogni, sóhajtozni, ez már jelentheti, hogy kitört a szerelem.

A szerelem az már a szeretet személy iránti vágyban, és odaadó megnyilatkozásban, nemi vonzalmon is alapuló érzelem. A partnerek elfelejtik, hogy a szex az nem teljesítmény!

A testiség az nem házastársi kötelesség, ha az, akkor az visszaélés az aktussal. Vannak elmosódott vagy rendellenes női nemiségek, amely mazochizmussá vagy birtoklási vággyá alakul át. Sokan azt hiszik, hogy a jó testi viszony a partnerek részéről egy természetes adottság, egy érzelmileg egészséges akarat eredménye. A fizikai kapcsolat, lehet öröm és kìn is egyben. Forrás Zsu.

error: Content is protected !!