2024.07.15.

Mihály Arkangyal jóslata tavasz végére: Nap-Uránusz együttállás – 2024. május 13.: Teremtő erő!

 

Olyan erős korszak-meghatározó energiák között vagyunk, hogy szinte jól esik a Nap-Uránusz együttállás játékos ereje, mely kis frissességet, játékosságot hoz életünkbe.

Uránusz egy olyan szellemi teremtőerő, amely a képzelet erejéből merít, de kézzel foghatóvá képes azt tenni, ezáltal egy olyan szellemiség, mely minden addigit túlszárnyal.

Ez benne az a másság, az a különlegesség, az az egyediség, az a szabadság, az a zsenialitás, amit uránuszinak hívunk. Mikor a Nappal találkozik, az életet adó, de a fizikai világot megtestesítő energiával, (igaz, a Földön élünk, de ezt a Nap szimbólumával jelezzük), akin megvalósította mindezt a csodavilágot, vagyis ez minden évben egy olyan pillanat, amikor mindennapjainkba új varázslat érkezik, az eredendő teremtés újabb szellemi cseppje, mely a tengert, földeket, élőlényeket, életet megtölti játékos erejével. Vagyis ez egy olyan nap, amikor az élet élettel telik, örömteli, boldog, igazán felszabadító. Ilyenkor pezseg minden, hiszen a teremtéskor a szerelem ereje lebeg körbe mindent, amiben ott a bizsergés, a vágy.

Ehhez csatlakozik idén Jupiter, a minderre tudatos szellemiség, aki már érti, sőt éli is mindezt, ezáltal ez a megélés most más lesz, sokkal tudatosabb, mert már nem csak történik, hanem tudjuk is, hogy történik, ezáltal észrevesszük tetteinkben, ahogy elindítunk egy mozdulatot, egy cselekvést, ahogy viszonyulunk társainkhoz, környezetünkhöz, hogy mennyire más, ha az élettel az életet teremtem, azt a világot, melyet elképzelni már tudok, de még nem éltem meg, viszont annyira vágyom rá, illetve milyen az, ha nem is tudatosan, de teremtéseim mögött a pusztítás ereje húzódik meg.

És ezt most nagyon hangsúlyosan, mert a szellemi energiájuk maga az Algol csillag, a rettenthetetlen kézben tartott varázserő, akivel végérvényesen eldöntöd a helyzeteket és azt a világot teremted, aki te magad vagy ott belül. A pusztító szörny, vagy a gyönyörű lány. Ennek a felismerése a mai nap, közben mégis az őrültségeké, amikor egy valódi belső motivációt kapsz ahhoz, hogy meg merd tenni mindazt, amire máskor nemet mondtál, hogy áttörd azt a belső korlátot, mellyel magadat pusztítod. A mai és a következő napok egészen május 16-áig, míg a Nap eléri az Algol csillagot arra tökéletesek, hogy megéld magadban azt a „gyönyörű lányt” és megéld azt a világot, melyet a képzeletedben már láttál.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés – Nagy különbség van aközött, hogy valaki vágyik rád, vagy beilleszt az életébe.
Hogy szépen forgatja a szavakat, vagy aszerint is cselekszik.
Nem mindegy, hogy szeretnek, vagy nem bírnak élni nélküled.

Nagy a különbség aközött, hogy valaki szépnek lát, vagy szépnek érzi melletted az életet.
Hogy mindent megadna neked, vagy mindent megtesz azért, hogy megőrizzen téged.
Nem mindegy, hogy kitart az elképzelése mellett, vagy hűséges az érzéseihez.

Nagy a különbség aközött, hogy valaki veled akar lenni, vagy a sorsa társának szeretne.
Hogy megossza veled gondolatait, vagyonát, vagy megossza veled a lelkét.

Nem mindegy, hogy együtt a legjobbak vagytok mindenki számára, vagy igazán önmagatok vagytok egymás mellett. Forrás Internet

error: Content is protected !!