2024.07.23.

Megnyílik a Mágikus kapu és a Bőség áradata tovább zúdul feléd!

Isteni útmutatás hozza el a szerencsédet.

Bízz a megérzésedben, és kövesd őket!

Isten és az angyalok szólnak általuk.

Ebben a pillanatban isteni vezetés alatt állsz. Jó érzéseid, felismeréseid, vízióid, belső hangod mind-mind mondani szeretnének valamit neked. Roppant fontos, hogy megbízz ezekben az útmutatásokban, és kövesd őket.
Ha több kártyát húzol, figyelj az Isteni útmutatás melletti lapokra is, mert fontos utasításokat tartalmaznak számodra. ezek a közeli kártyák az angyali üzenet fontos részeit hordozzák.

Égi jelek megoldásai.
Fókuszálj az égi jelekre, a mágikus üzenetek most elhozzák számodra a megváltást.

Figyelj erősen az angyalok üzeneteire. Jelet kértél, és megadták neked. Vedd észre a jeleket, és bízz bennük.
Gyógyító angyalok jóslata.

Segítséget kértél a mennytől. Most rajtad a sor, hogy észre vedd ezt a segítséget, hiszen oly nyilvánvaló.

A kártya azt mutatja, hogy az angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán megkérnek egy pillangót vagy egy madarat, hogy szálljon el melletted.

Vagy úgy alakítják, hogy sokszor hallj egy dalt. Talán egy tárgyat helyeznek az utadba, és csak észre kell venned. Ez a kártya maga is egy jel, amellyel azt próbálják mondani az angyalok: “Figyelj, légy szíves!” Kérhetsz jelet az angyalaidtól, ha kérdésed van, vagy ha egy döntés előtt állsz. Általában nem érdemes megmondani, milyen formában kéred a jelet.

Ezt hagyd inkább az angyalokra. Tudják ők a módját, hogy miként hozzanak valamit a tudomásodra.

Bizalom, a kulcs.

Bízz a szóban forgó helyzetben, mert stabil alapja megbízható kiindulási pontot nyújt. Lásd tisztán a motivációidat, hogy csak a szolgálat és a szeretet vezéreljen, így az energiaszinted egyre emelkedik, és egyre szebb tapasztalatokra teszel szert.

error: Content is protected !!