2024.07.15.

Április 30. kedd: Őszinte, nyílt kommunikáció, meghitt beszélgetések ideje.

 

Itt az idő, hogy utakat nyiss, találd meg a közös hangot embertársaiddal, legyen az munkahelyi, vagy baráti, esetleg szerelmi viszony…?

Sose becsüld alá magadat, így másik fél is nyitottá válik feléd.

Ez sok konfliktushelyzetet megelőzhet, és nyílttá, kedvessé és barátságosság válik! Ez minden nemű kapcsolatunkban elsődleges szempont és feltétel. Ezért légy kedves bárhol vagy, sosem tudhatod, kivel hoz össze az élet. Erre számtalan példát fel tudok hozni, amikor számodra még ismeretlen emberbe kapaszkodsz, de az új párkapcsolatodban visszatér, mint jótevő.

A mai nap kedvez minden olyan beszélgetés kezdeménynek, ahol a konfliktus, esetleges feszültséget meg lehet oldani.

Családi problémák gyógyítása.

Szerelmi életed szempontjából előnyös, ha megbocsátasz a szüleidnek.

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak.

A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését.

Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”

Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

Hagyd, hogy a barátaid segítsenek!

Kérd és fogadd el mások támogatását!

A szerelem angyalai más embereken keresztül segítenek neked, amennyire ezt megengeded. Ez a lap azt jelzi, hogy készségesebben kell útmutatást kérned, különösen a szerelmi életeddel összefüggésben. Például beszélj az érzéseidről, a reményeidről és az álmaidról, majd hagyd, hogy mások segítsenek. Talán támogatást ajánlanak, de az is lehet, hogy ismernek maguk körül valakit, aki ideális lehet számodra.

Ez a lap azt jelzi, hogy javadra válna, ha minőségi időt töltenél a barátaiddal. Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, megújítja az életerődet, ha rendszeresen kirándulsz jó barátaiddal. Amennyiben pedig egyedülálló vagy, akkor viszont kimozdít és friss energiával tölt föl, ha időt töltesz ezekkel a különleges emberekkel.

Az is lehetséges, hogy a barátaid bemutatnak egy csodálatos embernek.

error: Content is protected !!