2024.07.23.

Unikornis jóskártyája szombat hajnalra: Válassz egy mágikus lapot, és kiderül az igazság!

 

Elsősorban gondolj magadra, és arra ami foglalkoztat, húzz belátásod szerint!

 

Első lap: Figyelj oda a figyelmeztető jelekre!

A jelek óvatosságra intenek.

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek észrevenni kapcsolatod egészségtelen vagy zavaró részeit. Ha elsodort egy új szerelem, akkor ez a lap intő jelként szolgál. Figyelj az érzéseidre és a benyomásaidra új kedveseddel kapcsolatban! Ne engedd, hogy elvakítsanak az érzelmeid olyan tulajdonságokkal vagy szokásokkal szemben, amelyek nem működnek számodra egy kapcsolatban.

A figyelmeztető jelek arra utalnak, hogy valami nem működik. Ez magában foglalhatja a tisztességtelenség, a tiszteletlenség, a másokkal való kacérkodás, valamilyen tiltott szer használata vagy a becstelenség jelzését. Míg új szerelmed esetleg csodálatosan jól bánik veled a kapcsolatotok elején, létfontosságú, hogy megfigyeld, hogyan bánik másokkal. Egy ember alaptermészetéről az árulkodik, ahogyan az éttermi alkalmazottakkal, a takarító személyzettel és másokkal beszél, illetve viselkedik.
Ha már kapcsolatban élsz, ezek a figyelmeztető jelek arra utalhatnak, hogy kölcsönösen őszinte beszélgetésre vagy pártanácsadásra van szükségetek. Ez a lap nem feltétlenül vezet szakításhoz.

A jelzések lehetnek a gyógyulás útjának mérföldkövei is. A szerelem angyalai utat mutatnak majd, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek minden érintett számára egészségesek, tehát kövesd az intuíciódat.

Második lap: Talán ő az igazi?

Már találkoztál azzal a romantikus társsal, akit keresel.

Ez a lap azt jelzi, hogy már találkoztál azzal az emberrel, akit romantikus társként keresel. Talán már kapcsolatban vagy vele.

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, mert úgy tűnik, nem ismered fel, vagy nem élvezed teljességében a vele és a kapcsolattal összefüggő lehetőségeket.
Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről. Szánj rá egy pillanatot, és gondold át, ki lehet ez az ember. Valószínűleg az első ember lesz, aki eszedbe jut.
Ezután hívd be a szerelem angyalait az álmaidba, amint lefekszel.

Kérd őket, hogy adjanak nagyon világos információkat szerelmi partneredről (akár jelenlegi kapcsolatodban, akár egy jövőbeli kapcsolatban). Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra. Amikor felébredsz, talán nem emlékszel az álmaidra, de tisztábban érzed majd a szerelmet és a kapcsolatot. Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem áll kapcsolatban a szerelmi életeddel. Bízz benne, hogy az angyalok élvezetnek ahhoz a személyhez, akire vágysz.

Harmadik lap: Bizalom a kulcs.

Ez a helyzet hitet követel tőled

Kérdésedre reagálva a szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül!

Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.
Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz.

Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve). Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.

error: Content is protected !!