2024.07.15.

Arkangyali imádság vasárnap reggelre: Napi Tarot áldása: Bebörtönzött árva.

Szövetséges.

A Bebörtönzött árva az Ellentmondásos Szándékok Törvényére hívja fel a figyelmedet.

Önpusztító gondolataid és titkos meggyőződéseid valójában a boldogságod útjában állnak.

Te valószínűleg azt hiszed, hogy mindent megteszel saját érdekedben, ám valószínűleg túlságosan sokat gondolsz ilyeneket:

-Erre nem vagyok képes

-Értéktelen vagyok

-Úgysem sikerül, akkor minek megpróbálni

-Nem érdemlem meg a jót.

-Engem nem lehet szeretni.

Valójában börtönbe zártad saját magad. Ez azért jó hír, mert akkor a szabadulás kulcsa is a te kezedben van. Ez a lap arra szólít fel, hogy vizsgáld meg a haladásodat gátló negatív gondolatokat. Meg tudod változtatni őket, ha akarod. Ugye nem akarsz örökké börtönben kuksolni?

Vedd számba a gondolataidat, nyisd ki a börtönöd ajtaját, és légy hálás, hogy kint lehetsz. Itt az idő, hogy végre süssön rád a nap.

Kihívó.

Az aggódás, bizalmatlanság, cinizmus és félelem börtönében raboskodsz? Állandóan azt hajtogatod magadnak, hogy ez sem meg az sem lesz elég? Vagy esetleg mindenütt szegénységet és nélkülözést látsz, amerre nézel?

Ezek a negatív kilátások, káros gondolatok fogva tartanak téged. Úgy érzed, hogy nem lehetsz sikeres? A bebörtönzött árva azt próbálja tudatosítani veled, hogy a mostani sikertelenséget saját negatív, romboló gondolataid eredménye.

Ha nem tetszik, amit látsz, változtass a szemléleteden. Ha boldogtalan vagy, változtasd meg a gondolataidat: csak így változtathatsz az életeden. A nehézségek a tanulási folyamat részei. De ne feledd, hogy már nem sokáig kell börtönben maradnod.

Tanulj a hibáidból, és ezek a leckék később még nagy hasznodra lesznek.

Megerősítés: 10 tény az életről, amit sajnos már túl későn tanultam meg!

1. Életünk nagy részét a hamis célok követésére és a hamis eszmények imádatára fordítjuk. Azon a napon, amikor erre rájövünk, onnantól kezdődik a valódi életünk.
2. Nem tudsz mindenkinek és mindig a kedvében járni. Éppen ezért kezdd magaddal és a szeretteiddel, és tegye ezt mindenki más is így.

3. Az öregség elleni küzdelem olyan, mintha megpróbálnánk elkapni a szelet. Tanuld meg élvezni azt, ami van. A tested változik, így volt ez mindig is. Ne pazaroljuk hát az időnket arra, hogy próbáljuk megváltoztatni ezt a tényt, hanem inkább törekedjünk a hozzáállásunk megváltoztatására, és találjuk meg a szépséget minden életszakaszban.

4. Senki sem tökéletes, és senki sem igazán elégedett a sorsával. Ha erre rájössz, akkor felhagysz az összehasonlításokkal és az ítéletekkel. És ez igazán felszabadít.

5. Arra senki sem figyel, hogy mit csinálsz jól, de arra mindenki felkapja a fejét, ha valamit rosszul csinálsz. Ha ezt megérted, csak a saját motivációidat fogod követni, továbbá sokkal több élvezetben lesz részed az életed során.

6. Biztosan meg fogod bánni, hogy mennyi évet töltöttél el önkritikával, de minél előbb kiegyezel azzal, aki a lelkedben él, annál jobb. A tested csodálatos és fontos, de nem csak az határoz meg téged.

7. Az egészség fontos, de a stressz, a félelem és a szorongás sokkal rombolóbb hatású, mint bármely ízletes étel vagy ital, amelyet megtagadsz magadtól. A boldogság és a béke a legjobb gyógyszer.

8. Hogy ki emlékszik majd rád és miért, az fontos része az idősödés folyamatának.

A szereteted és a bölcsességed sokkal hosszabb ideig fog élni, mint bármilyen általad teremtett dolog. És még az ükunokáid is hallani fogják a történeteidet.
9. Létezésünk ezen a világon egyáltalán nem tart sokáig, de ha állandóan szélmalomharcot vívunk, akkor ez komoly próbatétel elé állít minket. Ne feledjük: az élet nem harc, hanem kaland.

10. Mindig, de mindig jó pezsgőt igyál, és használd fel azt, amit eltettél a „borongós napokra” Ki tudja, mit hoz a holnap, lesz-e egyáltalán.

A mai nap egy ajándék, ezért hívjuk valódinak. Egyél, igyál és légy boldog.
(Donna Ashworth, író)
Életfestők

error: Content is protected !!