2024.07.23.

Atlantisz Angyalok üzenetei áprilisi éjszakákra: Fókuszban: a jólét és a párkapcsolat!

Április 5-én, pénteken a Vénusz a tüzes, szenvedélyes, lelkes és őszinte Kosba lép.

Rögtön szextilt alkot a Vízöntő fix, levegős jegyében haladó Plútóval, amely segíti a vénuszi területeink radikális átalakítását.

Mi az, ami hiányzik a boldogságunkhoz a párkapcsolatunkban, vagy a pénzügyi teremtő erőnkben? Eddig nem voltunk elég őszinték magunkhoz? Vagy nem mertünk igazán nagyot álmodni a pénzügyi lehetőségeinkkel kapcsolatban?

Most kapunk néhány hetet ahhoz, hogy ezt a kardinális erőt új energiákba emeljük. Amikor tiszta szándékkal és szeretettel teremtünk, akkor benne maradunk az Univerzum bőségáramlásában.

Igaz, ezt a tüzes jegy felhasználható önző módon, amikor csakis a saját érdekeinket nézve élünk bőségben.

De lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy a vágyaid őszintén felismered: mindannyian a legjobbat érdemeljük az élettől, a sorstól… az égiektől… Bátran felvállalhatjuk ezt a karizmatikus erőt, amit a Vénusz és Plútó jelez.

Ezeket a változásokat április 29-ig élhetjük át. Aznap lép át a Vénusz a saját jegyébe- a Bika fix, földies jegyében hosszú távon valósíthatjuk meg.

Amikor a Vénusz valamelyik tűz jegyben tartózkodik, akkor idealizmust és magas szintű elvárásokat jelenít meg az emberi kapcsolataiban. Lelkes, energikus, nagyon impulzív. Előfordulhat, hogy számára a tisztelet és az elismerés fontosabb egy kapcsolatban, mint a mély kommunikáció.

Nagyon impulzív, de nem túlságosan érzelmes. Akkor érez valakit közel magához, ha megoszthatja vele a lelkesedését.

A Kos jegyében arra érez késztetést, hogy folyamatosan hasson a környezetére-emiatt lehet türelmetlen, lelkes. Szinte falja az életet, a lehetőségeket, mert mindent szeretne kipróbálni. Bátor és kezdeményező, erőteljes vezetői képességekkel rendelkezik. Fontos, hogy azt érezze, ő a legjobb abban, amit éppen csinál.

Kapcsolataiban is a vezető szerepre pályázik, ez gyakran okoz konfliktusokat.
A másik probléma, amikor hasonló vérmérsékletű párt választ magának: ilyenkor impulzív és erőteljes energiák csaphatnak össze.

Eleinte kedves, humoros, élcelődős, ha valaki megtetszik neki, akkor kissé rámenős is lehet. Ha viszont kezd kiszeretni a másikból, akkor sértődékeny és nyers lesz.

Egész élete a verseny és a küzdelem körül forog. Azokat az embereket csodálja, akik keményen harcolnak egy ügyért vagy egy eredményért. Mindig, mindenhol első akar lenni, ezért utálja, ha várnia kell…

Fő hajtóereje az újdonság, ezért mindig valami új lehetőségért, feladatért, kapcsolatért lelkesedik. Pont ebben van a gyengesége is, mivel emberi kapcsolataiból gyakran hiányzik a stabilitás.
Nőként megélve a finomság, a lelki ráhangolódás hiányozhat a szerelmi kelléktárából.
Férfiként olyan nőt keres, aki független, erős egyéniség és nagy szexuális étvággyal rendelkezik.

Mindkét nemre jellemző a Kos Vénusszal rendelkezőknél, hogy ideálokat kergetnek. Szinte szuper erőt és képességeket keresnek a másikban, amikor azonban kiderül az igazság, akkor csalódnak a másikban. Mindig valami izgalmat keresnek az életükben.

Ezeket a heteket érdemes kihasználni arra, hogy sportosabb, energikusabb életet éljünk.

Áldott jegyváltást kívánok!

Forrás Felkai Tímea

A következő napokban, a Szerelem és az Anyagi kérdésekben várható emelkedés, energetikai szinten. Erre irányítsd a fókuszt!

Ami azt jelenti, hogy bőség és jólét rád talál, a párkapcsolati dolgaid szépen alakulnak, és körvonalazódni látszanak.

Fontos, hogy energiát és figyelmedet, kizárólag pozitív dolgok irányába helyezd.

Megerősítés: Válaszutak, új kapuk-új kulcsok, átértékelés.

Olyan masszívan átértékelő folyamatokban vagyunk, amikor sok minden megkérdőjeleződik a múltban. A felbukkanó árnyak átmosták, szürkére festették a fényesnek hitt hazug festett képeket. Emberekről, hitrendszerekről, vakon követett eszmékről, jónak hitt munkáról hullott le a lepel. Megviseli ez a folyamat azokat a tiszta lelkeket, akik nagyon mély belső meggyőződésből kívánják a jót, a becsületet, az őszinteséget, az értéket.

Mindig nehéz ez a földi valóság annak, aki eleve hozza magával a MÁS értékrendszert, a Csillaganyai forráskódot, aki érző lélekként viseltetik minden más létező irányába, akinek a tisztaság, a nemesség az alapműködése.

Nehéz, mert nemes, tiszta és fényes a lelke.

De a változások megmutatják az új utakat, az új kapukat is, a lehetőségekhez elveszettnek hitt kulcsok érkeznek, bármely váratlan formában.

Mert nem adjuk fel. Nem simulunk bele sosem az elvárásokba, a szürkeségbe, nem törnek meg hazug álszent emberek és helyzetek, hanem megyünk tovább. A próbatételek megerősítenek. Mindig.

Megyünk az új úton, visszük a fáklyát, mert sokan számítanak ránk, ez a küldetés, ezért vagyunk itt.
Jónak lenni, hinni és cselekedni a jót, példát mutatni. Új világot építeni.

Áldás az utakra!

 

error: Content is protected !!