2024.07.15.

Misztikus Tündérek üzenetei tavaszi estékre: Dimenziókapu nyílik egy magasabb tudatosság felé!

Tudunk a lelkünkből kifejeződni vágyó Szerelem okán szeretni, pusztán a szerelem kedvéért?

Vagy átadjuk az egónak, aki rögtön a saját hiányaiból fakadó tervei megvalósításának szolgálatába állítja?

Miért akarunk megtervezni egy olyan megfoghatatlan érzést, mint a Szerelem?
Miért akarjuk skatulyába zárni?

A legcsodálatosabb állapotból, abból az ajándékból, amit Szerelemnek nevezünk, könnyen szenvedést kreálunk, mert nem hajlandó úgy viselkedni, ahogyan elvárnánk tőle.
Hálásak lehetnénk puszta létezése miatt, minden gyönyörteli pillanatáért, de mi be akarjuk biztosítani magunkat általa. Tele akarjuk tömni vele mindkét zsebünket.

Nem elégszünk meg azzal, amit ad, hanem még többet akarunk. És azt képzeljük, hogy ha az általunk elképzelt következő lépés nem történik meg, akkor veszteség ért bennünket. Nem látjuk, hogy mi mindent adott… Azt látjuk, hogy mi mindent nem…

A Szerelem megfoghatatlan, szabad, zabolátlan Erő, melyet magunkban hordozunk. Minden sejtünk szerelmes. Ez az alap állapotunk.
Amikor nem állunk az útjába: felébred és elárasztja lényünk.

Mindaz, amiről elhittük, hogy szükségünk van hozzá csupán Tükör, amiben megláthatjuk szerelmes lényünk szabad áramlását.

Kívülről nem elvehető, csak önmagunkban tudunk gátat szabni neki.
Csak önmagunkban tudjuk éltetni.
Bennünk tud kivirágozni.

Botos Orsolya

Teljes belső bizonyosság

Az, amikor tudod. Amikor abszolút nincs kétséged, hogy mindaz, ami van, amit csinálsz, aki vagy, ami történik az úgy jó ahogy van. A teljes bizonyosság az, amikor minden rendben van, akkor is, ha úgy tűnik káosz van.

Az, amikor próbálkozik a rendszer, a környezeted, a külvilág, az egod, hogy megvezessen, kibillentsen, helyzetbe hozzon, de te mégsem dőlsz be neki, hanem megfigyeled ezeket az eseményeket, értelmezed, de nem veszel el bennünk, nem billensz meg, nem hátrálsz meg, nem bizonytalanodsz el, hanem megértvén miről szólt, megfelelőt lépve haladsz tovább.

A teljes bizonyosság az, amikor már nem akarsz más lenni, máshogy csinálni, megfelelni, mert már tudod, hogy haladsz az úton, fejlődsz, haladsz, máshogy csinálod, de a magad ritmusában, a saját utadon, saját idődben, saját akaratodból, mert tudod, hogy neked mi a jó és meg is tudod és mered lépni. Mert egyensúlyban vagy. Bizonyos vagy. Mert tudod, hogy az egész te vagy. Nem is csak egy lélek a testben, nem csak egy ember, hanem maga a létezés.

Ez tárul fel a következő napokban Szaturnusz által. Megérkezett ugyanis a belső beavató út utolsó állomásához, az Achernar csillaghoz. Ez a belső egyéni út vége. Több utat járunk egyszerre, az egyéni belső utat, az eridanusi utat, és a közösség közös útját, az ekliptikát. Most a belső út végére érkeztünk. A mester már ott van a kapuban, ami Mars által ki is nyílt már, de Szaturnusz majd csak 2024. április 20-án lép be, így egy hetet ad ahhoz, hogy megérkezz magadba. Ezzel több lehetőséget és időt kapsz arra, hogy megfigyeld, megértsd mindezt, meglásd mennyire van meg a két világ egyensúlya benned, annak a tudatossága, hogy te vagy az univerzum, a nagy létező, aki kicsiben, önmagában tapasztal ezáltal mennyire érted azt az alap bölcsességet, mely mindent meghatároz, hogy ami fent az lent, ami bent az kint. Ez nem csak egy kör az úton, ez a léted, a létezésed megértésének vizsgája.

Talán most jön el annak az ideje, hogy leginkább befelé figyeljünk. De megéri még ezt az időt a belsőre fordítani, mert nemcsak magadat érted meg vele, hanem mindazzal, amit ezen idő alatt megértesz, azzal megyünk bele a szellemi szintlépésbe a Nap-Alrischa csillag találkozásába (ápr 19), a Jupiter-Uránusz együttállásba (ápr. 21), ezzel indul Merkúr útjára (ápr. 25) és történik majd meg a szintlépés a Nap által hozott szellemi sík után a hétköznapokban is azáltal, hogy Mars is megérkezik végre a kos nullához (ápr 30) és kinyílunk. Még akkor sem hagyjuk el teljesen a halak birodalmát, mert Szaturnusz még mindig a halak jegyében van, de a hétköznapokban végre megnyílik valami és elindulhatunk.

Szóval figyeld magad, figyeld meg ezt a bizonyosságot mennyire van meg benned. De ez most tényleg belső munka. Máshogy nem történik meg csak a befelé figyeléssel, ebben kívülről senki nem tud neked segíteni, mert a beavatói út a belső út, az egyén útja, oda nem fér be senki csak te. Ennek a vizsgája is mindez, hogy mennyire tudod te magad megoldani a dolgaidat, vagy még mindig kifelé tekintgetsz. Mivel Szaturnusz még kétszer visszatér ide 2024. november és 2025. januárjában, ez valóban nagy vizsga lesz, melynek első állomása a mostani. Fontos napok ezek.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: A Jupiter megállíthatatlanul közeledik az Uránuszhoz, április 15-én 1 fokos orbiszon belülre kerülnek, ami megmarad egészen április 16-ig.

A Nap április 19-én belép a Bikába, hogy 2 napra rá, 2024. április 21-én, hajnali 3 óra 2 perckor sor kerüljön a nagy találkozásra a Bika 21 fok 49 percén a Kos konstellációnál.

A Jupiter, mint az expanzió, az optimizmus, a hit, az igazság, a bölcsesség, az égi áldás, a nagy szerencse bolygója találkozik az Uránusszal, mint a drasztikus változások, az újítások, a forradalom, a szabadság, a káosz, az anarchia, a villámszerű, kiszámíthatatlan történések, a zsenialítás transzcendens bolygójával.

Amikor ők ketten találkoznak, számíthatunk arra, hogy minden, ami eddig a háttérben szunnyadt, hirtelen a felszínre, a külvilágra tör, innovatív ötletek, intuitív megérzések hullámát fogjuk érezni, és arra vágyunk, hogy kiszabaduljunk a régiből és új valóságot teremtsünk magunknak.

Mivel az idei ritka Jupiter Uránusz együttállás a Bikában történik, a történések valamilyen módon kapcsolódni fognak a Vénuszhoz, a világgazdasághoz, a pénzügyekhez, bankrendszerhez, az értékrendhez, szerelemhez, mi az, ami által itt a Földön jól tudjuk érezni magunkat. A Jupiter felnagyítja az Uránusz önállóan sem gyenge energiáját, összeadódik a mindkettőben ott lévő szabadság iránti vágy.

A Jupiter Uránusz konjunkcióval együttáll a Pandora és Ramses is.

Pandorával kapcsolatosan az emberek általában a szelencéjére gondolnak, ahonnan kiszabadul az emberiség összes baja, s csak a remény marad benne. Ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy Pandora az első asszony, akit az Istenek azért teremtettek, hogy bosszút álljanak az embereken, Pandorát felruházták minden olyan külső és belső tulajdonsággal, hogy a férfiak ne tudjanak neki ellenállni.

Érezhetően nő a Schumann rezonancia, a Jupiter Uránusz konjukció egy kapu a fény, a magasabb tudatosság felé.

Hozzávetőlegesen 14 évente jön létre Jupiter Uránusz konjunkció, utoljára 2010-2011-ben volt a Kos 0 illetve a Halak 28. fokán, akkor 3 alkalommal jött létre a pontos együttállás.

A Bikában utoljára 1941. május 8-án volt Jupiter Uránusz együttállás, amikor is dúlt a II. világháború.

Az is érdekes, hogy a Bikában az elmúlt évezredben csupán ötször fordult elő a 2 bolygó konjunkciója (1015 – 1016, 1098 – 1099, 1181, 1858 és 1941), és a 2024-es állás után legközelebb csak 2107-ben fognak újra itt találkozni.

Nem lehet megmondani konkrétan mit hoz idén a 2 égitest konjunkciója a Bikában, de megnézhetjük, hogy milyen események voltak 1941-ben, amikor utoljára együttálltak ebben a jegyben.

A II világháború okozta globális konfliktusok azt eredményezték, hogy a nők olyan módon árasztották el a munkaerőt, ahogy korábban nem, átvették a katonák által megüresedett állásokat.
A nők munkában betöltött szerepének változásán túl hatalmas technológiai fejlődés is elindult. 1941-ben Konrad Zuse elkészítette a világ első számítógépét Németországban, amit Z3 néven a repülőgépek aerodinamikájának javítására hozták létre.

1941 márciusában, Jugoszláviában egy katonatiszti csoport megdöntötte a németbarát kormányt. Hitler Horthyt kérte, hogy avatkozzon be, s ezért a Délvidéket ígérte. Horthy hajlott az egyezségre, Teleki Pál miniszterelnök azonban ellenezte.

Április 3-án Teleki öngyilkos lett, Németország április 6-án megtámadta Jugoszláviát, majd április 11-én Magyarország megkezdte a Délvidék visszacsatolását.

Ugyanekkor Hitler helyettese, Rudolf Hess asztrológusa alapján időzítette partraszállását májusban az Egyesült Királyságban, hogy tárgyaljon Churchill-lel az esetleges szövetségi megállapodásról Németország és Nagy-Britannia között.

Az idei Jupiter Uránusz exakt együttállás budapesti képletének felkelő jegye a Vízöntő, uralkodó bolygója az Uránusz, ami megerősíti, hogy az ország hangulata forradalmi, középpontban a változás, a régi leváltása, az új elindítása.

Öveket becsatolni! Forrás Internet.

 

 

error: Content is protected !!