2024.07.23.

Istennők áldása tavaszi éjszakákra: Az emberek hamarosan kiszabadulnak a mátrixból.

Olyan háború zajlik, amely az emberi létezés jövőjét fogja alakítani, és a világ, amelyet gyermekeinkre hagyunk, csendben optimistán áll a jövőt illetően, mert az emberiség a mátrix megtörésének jeleit mutatja.

Az emberi fajt évezredek óta rabszolgaságba redukálták, szellemi börtönben tartottak minket sötét elitek és titkos társaságok, akik mindent megtettek, hogy elnyomjanak minket és megakadályozzanak abban, hogy elérjük a lehetőségeinket.

A való világ mátrixa kezd megrepedezni.

Az emberiség a mátrix kibocsátásának jeleit mutatja. Izgalmas időket élünk.
Igen, persze sokan vannak, akiket csak a Kardashianok érdekelnek, de a lakosság nagy része felébresztett.
A legfontosabb, hogy most háború dúl a legfelsőbb uraink és azok között, akik meg akarnak szabadítani minket.

Mi az a mátrix?

a mátrix egy holografikus univerzum, amelyet azok vetítenek belénk, akik irányítani akarnak minket. Az emberiséget évezredek óta így nyomják el és irányítják. Szerintünk valóságos, de valójában csak egy film, ami a kollektív tudatban játszódik, amely “valóságként” mutatja be magát. Ez egy spirituális váltás, aminek meg kell történnie.

Az embereknek elegük lett a haszontalan háborúkból, a totalitárius vezetésből és az önkényuralmi rendszerből. Az emberek felébrednek arra, hogy mi az igazán fontos az életben. Itt az ideje, hogy visszanyerjük végtelen hatalmunkat és kinyissuk szellemi börtönünk kapuit. Nem könnyű dolog, de ideje a szabadság fényében járni. “

Keanu Reeves

Megerősítés: ÚJHOLD ENERGIÁJA

Minden Holdhónapban lehetőséget kapunk az újrakezdésre és a kiteljesedésre is, csak egy kicsit más környezetben.
Budapesti idő szerint a Vízöntő Újhold február 9-én 1 perccel éjfél előtt pontosodik be a jegy 20 fok 40. percén, ami exaktan a téridőpillanat IC-jén, karmikus gyökereken, a legmélyebb ponton van.

Olyan mintha valaminek az utolsó pillanatában vagyunk, s eljött az idő, hogy a Vízöntő energia szerint a jelenleg működő rendszerek vonatkozásában reform ideológiákat, teóriákat gyártsunk. A Vízöntő soha nem a normalitás talaján, a komfort zónán belül mozog, a saját életünk vonatkozásában meg kell találnunk, hogy hol merevedtünk bele valamibe, ami már nem jó, már nem élvezetes, de olyan régen így élünk, hogy nem is jut az eszünkbe, hogy változtatni kellene rajta.

A Bika Uránusz apex pontként egy T kvadrátot hoz létre az IC MC tengellyel, s ennek megfelelően az Újholddal is – ez egy kényszerítő lehetőség a karmikus mintából való szabadulásra.

Amik még 2 fokos orbiszon belül kapcsolódnak a Nap Hold együttálláshoz: a Bak Vénusz, a Szűz Júnó és az Ikrek Vesta – esély a nem működő kapcsolati mintáink elengedésére és az újak elindítására.
Lássuk meg, hogy hol vagyunk „örültek”, az átlagból kilógóak, s életünk mely területére kell érzelemmentesen rálátnunk.

Ami nem a Vízöntő Újholdről szól, de egyértelműen benne van a levegőben, az a közeledő Mars Plútó konjunkció. Jelenleg a Mars a Bak végén 3 fokra van a Vízöntő Plútótól. Érezhetünk feltartozhatatlan, megmagyarázhatatlan a mélyből feltörő dühöt, haragot, fizikai vágyat, viselkedhetünk agresszívan.

Figyeld meg, hogy miként változik ez, ahogy a Mars egyre közelebb ér a Plútóhoz, a pontos összeolvadás február 14-én hajnali 7 óra 3 perckor a Vízöntő 0 fok 46. percén jön létre.

Forrás szivárványasztrológia

error: Content is protected !!