2024.07.15.

Heti Holdnaptár – április 15-21.: Családi összetartó energiákkal indul a hét.

 

Családé a főszerep, karmikus leckék jöhetnek vissza a múltból, tanítás jelleggel.

Itt leginkább megmérettetést a családi kapcsolatok kapnak, gyerek-szülő kapcsolat, házastársi, családi karmák kerülnek előtérbe, köszönnek vissza.

A múlt sebei most beforrnak, egycsapásra varázsütés szerűen meggyógyulnak. Azok a lélek részek kerülnek előtérbe, ahol sérültünk, és családi karmikus feladatok nem lettek megoldva. Most ezeket lehet pótolni, mint pl. pótvizsga feladatai elénk tárulnak, és ha megoldásra kerülnek, vagy felszínre kerül egy-egy probléma akkor már meg is oldottuk a lecke java részét.

Keddtől – csütörtökig a Napságunk, a személyisgünk kerül főszerepben, ami azt jelenti itt kapunk (személyiségjegyünkben, jellemükben) leginkább megmérettetést, karmikus feladatot… Ami megoldásra vár, de itt is az kell, hogy szembesüljünk a fájdalmas lélekrészünkkel, és érzelmeink megtisztuljanak….
Az Oroszlán hold itt megmutatja hol vagyunk hűségesek, mi az számunkra építő, pozitív semmiképp sem romboló hatású. Ugyanis csak a fényesség marad életben, nem a sötétség. Ha ez utóbbihoz ragaszkodsz, az azt jelenti, hogy dagonyázol a rosszban, nem tudsz kiemelkedni, előrépni, jellemed is sérül, érzelmeidet nem tudod embertársaid felé közvetíteni. Szorosodnak, erősödnek a barátságok. A bizalomra épülő kapcsolódásoknak lesz helye. Sosem a manipulatív, ködösített viszonyrendszernek. Ezek elhalnak és nem tudnak előrekapni, nem lesz létjogosultságuk.

Hétvége felé már a rendszerező Szűz hold kerül főszerepben, ami azt jelenti minden feladatot főként szellemileg tudunk most meglépni és megoldást találni rá.

Vasárnap már lazul a helyzet, a Mérleg egy könnyedséget kölcsönöz az érzelmeinknek, amelyek utat tőrnek a vágyainknak, az utazási kedvünknek, buliknak, szórakozásnak…!

Összességében, tüzes, szenvedélyes jegyek lesznek porondon, ahol helye lesz a családi erőknek, és a rendrakásnak is. Ez utóbbi szellemi erőknek is kedvez.

Megerősítés: Kívánj valamit!

Ez egy varázslatos pillanat.

Kívánj valamit és élvezd kívánságod beteljesülését.
Mondj el egy megerősítő imát, melyben tekints úgy vágyadra, mintha már megvalósult volna. Köszönd meg a mennynek valóságát, és érezd szívedben és gyomrodban, hogy álmod máris megvalósult. Például mondd azt:

“Köszönöm nektek, égiek, hogy megkaptam, amire vágytam. Hálás vagyok állandó segítségetekért.”

Ez egy varázslatos pillanat. Keress fel egy csöndes helyet – akár csak egy rövid időre is. Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy kívánságod valóra vált. Érezd át ezt egész testeddel, egész lényeddel. Majd mondj köszönetet az ajándékért és engedd el, mint egy léggömböt, amely egyenesen a mennybe száll. Ha szükség van rá, hogy továbbra is részt vegyél a kívánság megvalósulásában, erős és ismételt iránymutatást fogsz kapni érzések, gondolatok, belső szavak, jelek, álmok, látomások formájában.

Fontos, hogy kövesd az útmutatást, hogy vágyad megjelenhessen a fizikai síkon.

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!