2024.07.23.

Hétvégi Arkangyali áldás: Gábriel Arkangyal védelmi imádsága és áldása kísér az utadon!

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak.

Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.
Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

Megerősítés: Sonya áldása.

Üzenetet hozok számodra egy elhunyt szeretett személytől: Boldogság és békesség vesz körül, és nagyon szeretlek téged. Kérlek, ne aggódj miattam.

A szívedet nehéz fájdalom nyomasztja, és azért vagyok itt, hogy megnyugtassalak és bátorítsalak. Az elhunyt szeretett személy védőangyala vagyok, és tudatni akarom veled, hogy nincs okod aggodalomra. Ő boldog, és nagyon jól alkalmazkodott az átmenethez. Sem haragot, sem aggodalmat nem érez, csak szeretet és megértés van a szívében irántad. Semmi rosszat nem tettél, ezért semmi módon ne hibáztasd magad. Te minden tőled telhetőt megtettél, és tudnod kell, hogy ő nagyon hálás ezért.

Ő és a te lelked még mindig nagy szeretettel kapcsolódnak egymáshoz. Ez a szeretet sosem múlik el! Noha hiányzik a fizikai jelenléte, lelkileg kapcsolódtok az álmaidon, érzéseiden keresztül, de érzékelheted a jelenlétét hangja vagy illata révén is. Ő ugyanolyan élő, mint te vagy, sok tekintetben még inkább az.

Megszabadulva a földi aggodalmaktól és testi fájdalmaktól, ő szabadabb és boldogabb, mint valaha. Amint beteljesíted életed célját, és elérkezik az időd, újra megölelhetitek egymást, és lelkeitek egyesülnek. Addig is tudnod kell, hogy ő gyakran van veled, és az angyalok szüntelenül vigyáznak rád.

 

error: Content is protected !!