2024.07.23.

Felemelkedett Mesterek üzenet csütörtök éjszakára: Az élet kárpótol.

Ha el vagy keseredve vagy épp nem találod a szavakat, hidd el ha tisztán gondolkozol, nem más kárára teszel dolgokat, akkor az élet kárpótol.

Lehetséges, egy régen ejtett seb, lelki fájdalmakat okozott, ami a mai napig elkísér. Legyen az egy barátság, szerelem, vagy család, vagy akár egy szimpla ismeretség, de kísért a múlt.

A múltban szerzett bántások felduzzadnak és visszaköszönnek. Sosem sikkadnak és tűnnek el a mélybe, mindig felszínre tőrnek, akkor is ha épp nem foglalkozol vele. Sok minden előhozhatja – egy illat, egy dallam, egy zene, egy momentum, vagy épp egy olyan életérzés, ami most hiányzik. Figyelem, szeretet, szerelem, egy kommunikáció is lehet ami hiányzik, de senki nem érti meg a hiányát. Mert valójában ezek a Te érzéseid, és te gondolataid, senki másé, ezért legjobb Te értheted meg, a másik ezt csak érzékelni tudja de olyan mélyen minta hogyan Te sosem akarhat senki. Hiszen ez a te szemszögedből való rálátást jelenti, s nem feltétlenül a másik személyen át.

Ez az élet legszebb része, amikor elfogadod olyannak a helyzetet, a másikat mint amilyen.

Hatalmas, szeretetteljes és bölcs spirituális tanítók őrködnek feletted és irányítanak téged.

Ez a kártya azt jelzi, hogy szoros kapcsolatban állsz egy vagy több felemelkedett mesterrel, aki segít téged abban a helyzetben, amelyikről a kérdésed szólt. A felemelkedett mesterek hatalmas tanítók és gyógyítók, akik valaha a földön jártak. Sokan köthetők bizonyos vallásokhoz, mint például Jézus, Kuan-jin, a szentek, Mózes, a Szűzanya, Ganésa és így tovább. Nem kell azonban vallásosnak lenned ahhoz, hogy kiérdemeld egy felemelkedett mester figyelmét. Csupán őszinte és tiszta vágy szükséges az együttműködéshez, amellyel az emberiség és a bolygó jobbá tételén munkálkodhattok.

Megerősítő áldás: Ikerláng!

A kérdésedre adott válasz magában foglal egy spirituális alapú, romantikus kapcsolatot.

Azért húztad ezt a lapot, mert ikerlángod szövevényesen Összefonódott a kérdésedre adott válasszal. Az ikerláng egy romantikus társ, aki a te spirituális lélekcsoportodból származik – vagyis a lelkitárs-kapcsolatok szempontjából ő a “Nagy Ő”.

Az ikerlángok gyakran együtt testesülnek meg utolsó földi életükben, miután véget ért a reinkarnációs ciklus, és minden karma kiegyenlítődött. Eddig az életig azonban általában nem egyszerre testesülnek meg, hanem inkább felajánlják, hogy egymás szellemi vezetőiként tevékenykednek. Tehát lehetséges, hogy ikerlángod a túloldalról irányít téged, és minden életterületeden segít, beleértve egy lelki társsal való szerelmi kapcsolatot is.

error: Content is protected !!