2024.07.15.

2024-es év ereje, nyolcas szám mágiája: Karmikus feladatok megoldásai.

 

Az év a nyolcas jegyében telik, törvények, szabályok, határok megtartása, karmikus feladatok és leckék tükrében.

Kulcs mondatokban erről szól a 2024-es év.

A nyolcadik szimbólum mögött nagyrészt az üzlet, a siker és a gazdagság áll. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy nyolc a folytatást, ismétlést és ciklusokat jelenti. Ilyen elemek láthatók olyan arénákban, ahol a sikert pusztán a kitartó eltökéltség és ismétlés miatt érik el. Ezenkívül az üzleti és vagyoni kérdések nagymértékben függenek attól, hogy a ciklusok hogyan fejezik ki megnyilvánulásukat. Ez olyan, mint a hógolyó -analógia: Ahogy tovább gurul, mindig egyre nagyobb lesz.

A nyolc ilyen lendületet képvisel.

Őszinte beszélgetések ideje.

Őszintén beszéljétek meg egymással az érzéseiteket!

A szerelem angyalai szerint fontos, hogy a kommunikáció őszinte legyen a szerelmi életedben. Eddig olyan érzéseket tápláltál, amelyek elleplezték a szeretetet. Még mindig van idő a helyzet gyógyítására, ez azonban erőfeszítéseket igényel a részedről. Lehetséges, hogy elébe kell menned egy kellemetlen beszélgetésnek, és kockáztatnod kell, hogy felzaklatod a párodat. Végső soron azonban ez szükséges lépés kapcsolatotok egészségének biztosításához.

Szükség esetén kérj időpontot egy tanácsadótól, hogy megkönnyítse a beszélgetést. Az ilyen szakemberek a hibáztatástól a megoldás felé terelhetik a beszélgetést.

Akár egyedül kommunikálsz a társaddal, akár egy semleges harmadik fél segítségével, őszinte beszélgetéseitek végül személyes fejlődést eredményeznek. Tartsd észben, hogy nem tudod irányítani egy másik ember reakcióit. Csak annyit tehetsz, hogy őszinte vagy a te érzéseiddel kapcsolatban, és tudod, hogy mi az, amit te elfogadsz vagy nem fogadsz el egy kapcsolaton belül. Az érzéseid megosztásával sokkal több esélyed van arra, hogy elmagyarázd párodnak az igényeidet, mint a néma szenvedéssel.

Megerősítő áldás: Szabadítsd fel magad!

Itt az idő, hogy megint a saját kezedbe vedd életed irányítását.

Mint a képen látható unikornis, te is csapdában érezheted magad. Talán lemondtál az irányításról valaki más javára, vagy úgy érzed, hogy a munkád vagy a kapcsolatod fojtogat. Amint ráhangolódsz önmagadra, érezni fogod azokat a konkrét területeket, ahol érvényes rád ez az üzenet. Még a következő kérdést is felteheted magadnak: “Miben érzem magam korlátozva vagy elnyomva?”

Bízz meg a kapott válaszokban!

Ezt a lapot azért küldték a szerelem angyalai, mert meghallották, hogy nagyszerű szerelmet kértél.

A szenvedély megtapasztalásához azonban először meg kell engedned magadnak a mély érzelmek átélését. Eközben lehetséges, hogy beleütközöl valami olyan életterületbe, ahol elégedetlenség rejlik benned. Egyszerűen ezeknek a területeknek az elismerésével rávilágítasz a helyzetre, és teret engedsz az angyaloknak, hogy segíthessenek neked. Amint elkötelezed magad amellett, hogy ismét kezedbe veszed életed irányítását, érzéseid természetes módon megenyhülnek és felélednek.

Ez oda vezet, hogy jobban tudod szeretni önmagadat, társadat és az élményeidet.

 

error: Content is protected !!