2024.07.15.

Újhold a Kos jegyében (április 8.): Tartsd kézben a lelki erődet, és azzal sáfárkodj, amid van!

Április, 8-án, hétfőn este, budapesti idő szerint 20 óra 19 perckor Kos Újholdunk lesz, ahol a Nap és a Hold együttáll Chiron-nal, a sebzett gyógyítóval.

A Kos tüzes, kardinális jegyében a bátorságunkat gyógyítjuk, lehetőséget kapunk az önzőséget is gyakorolni.

Amúgy épp egy ilyen időszakban vagyunk, mert 2018. február 18-tól 2027. április 5-ig tartózkodik itt.
A gyógyulásunk új kezdeteire kaptunk időt.

Olyan életeink emlékét hozza felszínre, amikor bántottak, üldöztek minket, meg is öltek. Pl. lovagkori küzdelmekben vagy a boszorkányüldözés során. Az akaraterő sebzett, tehát mi is elnyomhattunk másokat, vagy bánthattunk…

Gyakran sérülhet az ego: jelen életünkben a szülők játszák el, akik nem hisznek bennünk vagy nem bátorítanak. Pedig nagyon szeretnénk, hogy felfigyeljenek ránk.

Ebben az életben meg kell tanulnod erőid kézben tartását. Csodás megélése ennek a minőségnek, ha sporttevékenységet végzünk. Így tudjuk levezetni a rengeteg energiát.
Az erőszaktól félsz, kerülsz minden konfliktust. A békés harcos útja a Tiéd – nem mások ellen, hanem másokat segítve.

A Bikában járó Jupiter a Kosban lévő Chironnal alkot szextilt, amely az ARANNYÁ VÁLTOZTATOTT KARMIKUS SEBEKRŐL SZÓL.

Chiron beavató tapasztalatait a Jupiter csiszolta magas szintűvé, ezért már túl vagyunk a nehezén. Azonnal észrevesszük, ha az életünkbe „alacsonyabb” rezgés szeretne megjelenni…fel tudjuk ismerni a megbetegítő helyzeteket.

A bölcs Jupiter a zseniális Uránuszhoz egyre közelebb kerül: karizmatikus felismeréseket jeleznek a hitünkkel kapcsolatban…Ideje másként ráérzékelni a bennünk lévő különleges teremtőerőre…

A Halakban járó Szaturnusz is együttáll a Marssal: ideje a hosszú távú céljaink megvalósításának, amely az Újhold erejében a megújuló kezdeteket is jelenti.

Forrás Felkai Tímea karmaasztrológus

Megerősítés újhold napjára:

Romantika.

Az angyalok serkentik és támogatják romantikus vonásaid. Szerelmi életedhez kérd az angyalok segítségét, és fogadd is el.

A kártya jelzi, hogy az angyalok megértették romantikáért sóvárgó kérésedet. Tudják, hogy szíved szerelemre szomjazik. Kérésedet meghallgatták és teljesítik.

Most vágsz bele – az angyalok segedelmével – az áhított romantika megvalósításába. Ennek érdekében különleges utakra is elvezetnek majd. Lehet, hogy egyszer csak arra érzel indíttatást, hogy elmenj egy bizonyos helyre, s megérkezve egy csodálatos társra bukkansz. Olyan útmutatást is kaphatsz, hogy iratkozz be egy táplálkozástani kurzusra vagy egy önismereti tanfolyamra.

Kövesd ezeket az útmutatásokat, és rátalálsz az áhított romantikára.

error: Content is protected !!