2024.07.23.

Április 5. péntek: Múltbéli események és fájdalmak porrá lesznek!

 

Karmikus feladatok és leckék képében visszaköszön a múlt fájdalmas sebe, ami még lelki terheket jelent számodra.

Ezzel szembesülve ezek a sebek összeforrnak, gyógyulásnak indul az érzelmi életed, s, egyre könnyebb-könnyebb leszel energetikai szempontból.

Az ötödike szabadság száma, tehát ha jól dolgozol karmikus leckéiden, akkor felszabadulásban lesz részed, és nyíltan fel tudod vállalni az érzelmeidet.
A szabadság egyenlő a gazdagsággal és a boldogsággal is, így a jólét és a bőség is rád talál, egycsapásra mutatja az utat számodra, mi a helyes, és mi a nem!

Bőkezű természet varázsa a gyógyír a lelked számára.

A bőség angyalainak áldása.

A természetben töltött idő magasabb rezgésszintre juttat, és Isten végtelen bőségére emlékeztet.

Menj ki a szabadba, sétálj egy jót, túrázz a kutyáddal, meditálj egy fa alatt, kertészked, üldögélj a csillagos ég alatt, vagy végezz valami más olyan tevékenységet, amely révén kapcsolatba kerülhetsz a végtelenséggel.
Ez a lap azért talált meg téged, hogy emlékeztessen a természetben töltött idő fontosságára. Természeti lények vagyunk, s a környezetünkkel összhangban változunk, amely feltölti fizikai testünket, és segít összekapcsolódnunk minden más lénnyel, akivel soztozunk a bolygón.

A természettel való kapcsolat megnyugtatja zaklatott elménket, s így már erőteljesebbn fókuszálhatunk a bőségre.

Menj piknikezni egy verőfényes napon, és figyeld meg: attól az egyszerű cselekedettől, hogy a szabadban falatozol, a természet részének érzed magad.
A modern élet számottevő része monitorok és gépek köré rendeződik, olyannyira, hogy szinte elveszítjük a kapcsolatunkat az emberekkel és a természettel. Ha több időt töltünk a szabadban, kapcsolatot teremthetünk a szomszédainkkal, és figyelmesebbek leszünk a környezetünkben élőkkel.

Megerősítés: Adriana áldása.

Az imáidba foglalt vágyaid megvalósulásához vezetlek téged. Figyelj oda, és kövesd a megérzéseidet, gondolataidat és álmaidat, mert azok az én üzeneteim.

Meghallgattuk imáidat, és boldogok vagyunk, hogy a segítségünket kérted. Mint azt talán tudod, csak akkor tudunk neked segíteni, ha segítséget kérsz tőlünk. Angyali segítségünk abban áll, hogy olyan útmutatást adunk neked, amely a saját magasabb rendű éned akaratának irányába vezet téged.

Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, a látomásokra, álmokra vagy a körülötted levő hangokra. ezek az én szeretetteljes üzeneteim, amelyek változtatásra, cselekvésre ösztönöznek. Gondoskodom róla, hogy biztonságban érezd magad, miközben az isteni útmutatást követed.

Együtt valósítjuk meg a kívánságaidat, álmaidat.

error: Content is protected !!