2024.07.15.

Heti Holdnaptár – április 1-7.: Bak holddal indul a hét, karrierépítésnek, jólétnek, bőségnek kedvez!

 

A bak hold mindig szilárdítja a dolgokat, főként ami a pénzügyi területet illeti – a munkahelyi és a jólét kérdéseit feszegeti, megoldást is keres majd talál rá.

Tehát a hét első három napja alkalmas arra, hogy megpecsételd a munkaügyi dolgaidat, a kollegális viszonyt szorosabbra kösd, és építsd a karriered, ami hosszú távon gyümölcsöző lehet.

Tanításokat és tanulási folyamatokat is hordozhat, anyagi szempontból, és munkahelyi kapcsolódások hoznak egyfajta karmikus leckét, majd megoldást is.

Most meg tudod ugrani a munkával, az anyagiakkal kapcsolatos céljaidat, ami alapján tudsz szárnyalni, fellegekbe járni ha úgy tetszik szabadon élni, létezni, alkotni, kreatív tevékenységeket folytatni. Elképzelhető, hogy olyan múltbéli sérelmek, visszatérő események következnek és várhatóak az életedbe, amelyek megoldást várnak, ez elsősorban: anyagi, bőség kérdését érintő dolgokban bővelkedhetnek, illetve munkával szorosan összefüggő helyzeteket teremtenek…!

Szerdától – péntekig már a szabadabb és sokkal felszabadultabb Vízöntőben jár a lélekjelölő, ami azt jelenti,  szellemi forrásból tudjuk leginkább megoldani elképzeléseinket.
A Vízöntő mindig magasabb szellemi síkből szemléli az eseményeket, tehát új szemléletmódot és rálátást nyerhetsz, kaphatsz az életed egy szegmenséből/szeletéből…. Lehet, felismeréseket és különféle rávilágításokat hozhat el a Vízöntő hold, érzelmileg kicsit más színben vetíti a dolgokat, nem feltétlenül lelki síkról, hanem tudati megközelítés alapján.

Ez azt jelenti, szellemi síkon tudjuk megoldani a problémáinkat, és szellemi oldal és megközelítésével rendezhetjük az anyagi jellegű hibáinkat, sebeink beforrnak, és gazdagabbá tesznek, testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt.

Egész hétvégén érzékenységben bővelkedő halak lesz az érzelmi jelölő, ami azt jelenti lelki dolgaink kerülnek előtérbe, és érzelmileg válunk sebezhetővé. Itt nem a régmúlt dolgok, hanem a meglévő érzelmi életünk kerül előtérbe. Mennyi érzelmet, lelkiséget viszünk bele kapcsolódásainkba? Legyen az munkahelyi, szerelmi, rokoni, baráti szál? Vagy éppen szimpla ismeretség, mennyire tudunk lelkileg feloldódni benne, vagy éppen mennyire nem és vagyunk elhatárolódóak lelkileg…?

A másik mennyire nyílik meg számunkra érzelmi szempontból, mi hogy állunk lelki kérdésekhez, nyitottan, vagy zárkózottan?
Extrovertáltak vagyunk éppen Introvertáltak? Ezen belül a lelkiség hol helyezkedik el a kapcsolati rendszerünkben, a kapcsolataink építése során? Előtérbe helyezzük, vagy éppen háttérbe szorítjuk, a tudati vagy a fizikai szükségletünket helyezzük inkább felé, előtérbe?
A legjobb az volna, ha testi-érzelmi-tudati szint egységben lenne, harmóniában. Ehhez kell megtenni a szükséges lépéseket, lelki békénket elérve jót és pozitív életszemléletet sugározzunk a családunk számára.

A hétvége utolsó napja már a Kos szeleit hordozza, viharos, szenvedélyes, kicsapongó energiák tombolnak, mivel a Kos jegyét a Mars bolygó uralja. Ez pedig nem más mint tüzes cselekedet, tenni akarás, megváltoztatás-átalakulás az élet sok területén, és izzíg-vérig való tettet takar.
A Kos mindig eléri amit akar, tűzön – vízen keresztül, a legnagyobb akadályokat sem kímélve hajt át a céljai elérése felé.
Szenvedélyt, és hatalmas tüzet szít minden nemű kapcsolódásunkba.
Ez lehet szerelmi szál, viszony, vagy éppen munkahelyi ismeretség, amit szorosabb összetartozást jelent, de nyilván a barátságokat is szorosabbra foghatja.

Összességében: anyagiakkal, munkával és bőséggel kapcsolatos hét indítóban lesz részünk, ami hétvégén már a lelkiséget helyezi előtérbe, sokunk számára érzékenységgel jár, és különféle lelki felismeréseket hozhat, főként párkapcsolati kérdésekben.
Majd szellemileg kapunk nagy löketet / töltetet, ami már megoldásokat és különféle tudati, -és teljesen más szemléletmódot hozhat el, egységességet teremtve az emberi kapcsolatainkban. Testi-lelki-szellemi harmónia megteremtése lenne a hét legfontosabb feladata, célja, akinek ez sikerül, boldoggá és kiegyensúlyozottá válik, az élet minden területén. Legyen az anyagi, érzelmi, vagy szellemi oldal. Tehát az egészségmegőrzése, megvédése is egyfajta célja a hétnek. Előtérbe is helyeződik sokunk számára, vagy gyógyulás képében, vagy gyógyítás, segítés formájában.

Megerősítő áldás: Gábriel arkangyal üzenete.

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van.

Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.
Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok!

Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

error: Content is protected !!