2024.07.15.

Angyal útmutatás Húsvét vasárnapra: Arkangyali üdvözlet áldása kísérjen az úton.

Tudtad…?

A macska agyának ugyanaz a perspektívája mint az emberé. Ugyanazokat a színeinket látja, érzelmeinket érzi.

A macska, ellentétben a kutyával, ha megsérted….hátat fordít neked, mert bántottnak érzi magát. Kvarckristály van bennünk, sokkal több kvarckristály mint más élőlényben.

A macska a meditáció és a jóga segítségével láthatja az összes energiát.

Ő belülről néz rád! Nincs értelme megpróbálni aranyos arccal magadhoz èdesgetni őket, vagy simogatni…ha ép ideges vagy az energiád zavarhatja őket és akkor akár meg is támadhat vagy teljesen figyelmen kívül hagy.

Amikor a macska hosszú távon nem kedvel valakit, az azért van, mert az illetőnek zavartak az energiái.

Mikor a macska magától odamegy és hozzád dörgölődzik akkor érzi ,hogy jó energiákkal rendelkező ember vagy. De amikor nem akar a közeledben lenni….ilyenkor alacsonyabb fokozaton rezegsz…ideges…vagy feszült lehetsz.

A macska szereti a részegeket, a gyerekeket, az elmebetegeket és mindazokat, akik valamilyen módon túlmutatnak az áll “valóság” normáin.

Ahhoz, hogy egy macska kedveljen téged, nagyon rugalmasnak kell lenned és meg kell értened, hogy senki nem tartozik senkihez,
és a szeretet az egyetlen dolog, ami a macskát közel tartja hozzád.

A macska rendkívül intuitív, sőt felülmúlta az emberi lény megérzését. Az inkvizícióban megégették őket a boszorkányokkal eggyütt mert mindig közel álltak azokhoz, akik a természet, a gyógynövények erejével dolgoztak.

A macska rád néz, és természetes módon látja az energiákat, az entitásokat, mindent, amit érzel, mindent, amit szeretsz, ahogy vagy.

A macska egyedülálló ásványi anyagokkal rendelkezik a véráramban, amelyek természetes gyógyítóvá varázsolják őket. Bárhol is fekszik a házban …ott pozitív irányba átalakítja az adott hely energiáit

Uriel arkangyal üdvözlete.

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé.

Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Pszichológus angyalnak hívnak, mert megtisztítom az emberek gondolatait és érzéseit, és segítek kiűzni lelkükből a makacs dühöt és az engesztelhetetlenséget. Segítek Neked, hogy megszabadulj ezektől a lelkedet mérgező érzésektől. Támogatásomat élvezve másoknak is segíthetsz az érzelmi és lelki korlátjaik ledöntésében.

Gyengéden gyógyítok, és hozzád hasonlóan hiszem, hogy érdemes megvárni, míg mások közelednek és segítséget kérnek. Egyszerűen megkérem őket szeretettel, hogy valóban akarjanak megszabadulni a szívüket és lelküket mérgező gondolatoktól. És ha valóban szeretnék, akkor el tudják engedni a rossz érzéseket és gondolatokat. Így méltóságteljesen és szabad akaratukból, saját döntésük alapján szabadulhatnak meg az alacsonyabb szintű energiáktól.

Megerősítés: Rafael arkangyal áldása.

Segítek neked enyhíteni a magad és mások fizikai gondjait. Gyógyító vagy, akárcsak én.
Üzenetek
Veled vagyok, mert én vagyok a gyógyítás arkangyala. Segítek meggyógyítani a testedet, illetve mások testi problémáit. A betegséget smaragdzöld vényű gyógyító energiámmal veszem körül, és ez az energia ott szívódik fel, ahol szükség van rá.

A gyógyítókhoz gondolataikon és érzéseiken keresztül beszélek. Téged is ilyen módon vezetlek rá arra, hogy felismerd, ha a küldetésed a gyógyítás. Segítelek abban, hogy tisztán lásd, hogy melyik gyógymódot, gyógyítási területet tanulmányozd, utána padig egyengetem gyógyítói pályafutásodat.

Hívj bármikor, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, és tudd, hogy azonnal veled leszek.

error: Content is protected !!