2024.07.15.

Angyaltarot március végére: Húzz a lapok közül és kiderül mit hoznak el az égiek számodra!

 

Védelmező üzeneteket küldtek az égiek részedre, válassz egy lapot, megtudod milyen üzenetekkel akarnak védeni téged!

Első lap: Diadalszekér lapja.

Misztikus Macska tarot:

A macskák rendkívül szeretik erejüket és határaikat feltérképezni. Nemcsak a fizikai erejük megismeréséről van itt szó, hanem a velük született vonzásuk és mentális erejük demonstrálásáról is, amely az élet minden kihívásán átsegít minket. Ez a macska pusztán az akaraterejével irányítja a paripáit. Tudja, hová akar menni, és kétség nem fér ahhoz, hogy oda is fog érni. Ha egy macska teljes mértékben maga irányítja a sorsát, semmilyen akadály nem állhat az útjába.

A Macska tanácsa:

Te vagy a felelős az életedért. Ha hiszel a célodban, az univerzum együttműködik veled és hozzásegít az álmaidhoz.

A sikered ugyan biztosítva van, de az első lépéseket neked kell megtenni ahhoz, hogy a szerkezet beinduljon. Ne engedd, hogy más irányítsa a szekeredet; mások beavatkozása, vagy kéretlen segítsége csak akadályozhat a fejlődésben. Tisztázd magadban a szándékaidat, tervezz, gyűjtsd össze az erőidet, és lépj egyet előre.

A fejlődésed lelassult és megtorpant. Gondolkozz rajta, mi lehet ennek az oda, hiszen csak így lendülhet újra mozgásba a szekered. Nincs meg a kellő önbizalmad? Mások kétségbe vonják a képességeidet? Hiányzik a tervedből egy elengedhetetlen elem?

A versenynek még nincs vége – ez csak egy rövid megálló ahhoz, hogy összeszedd magad, és újult erővel vágj neki a következő szakasznak. Gyűjts erőt a folytatáshoz.

Második lap: Macskamágus lapja.

Misztikus Macska tarot:

A macskavarázs végtelenül egyszerű, mégis olyan mély jelentést hordoz! A macskarejtélyek közül ezt a legkönnyebb megérteni, ám ezt a legnehezebb alkalmazni. A macskavarázslat művészete abban áll, hogy magunkhoz vonzzuk mindazt a jót, ami a természet törvényeinek és a macskaistennő áldásainak köszönhetően elérhetőek bárki számára. A képen látható Macska varázsszertartást végez, összpontosítja akaratát egy meghatározott célra. A macskák veleszületett képességeit használja fel a varázslat létrehozására. A Föld, az Ég, a Tűz és a Tenger misztikus szimbólumai a Macska parancsára lebegnek a levegőben. A mágikus energia ezen építőköveit felhasználva a macska a saját akaratát érvényesíti a világban.

A Macska tanácsa:

Rendelkezel azzal az erővel, amely megteremti saját valóságodat, és ez az erő attól növekszik, hogy odafigyelsz rá. Koncentrálj a pozitíumokra, ne a negatívumokra. Hidd el, hogy bármit be tudsz vonzani, amit csak akarsz. A mágia eszközei másodlagosak; a macskavarázs igazi titka az önmagadba vetett hit, az önbizalom.

Talán úgy érzed, hogy nem te irányítod, mi történik veled, és bármennyire is próbálkozol, terveid meghiúsulnak. Vizsgáld meg hozzáállásodat arról, hogy mi lehetséges, és mi nem az. Gondold át szerepedet az életed kibontakozásában. Vajon megvan benned az akarat, hogy veleszületett képességeidet felhasználva teremtsd meg a világodat az elképzeléseid szerint?

Harmadik lap: Kegyelem lapja.

Misztikus Macska tarot.

A macskák olyan kecsesen és finoman mozognak, hogy a külső szemlélők számára úgy tűnik, ezek a mozdulatok nem igényelnek komoly erőfeszítést. Ám amikor néha elesünk vagy megbotlunk, sokat küzdünk azért, hogy megőrizzük stabilitásunkat.

Az önuralom és a szabadság kombinációjából merítünk erőt egyensúlyunk megtartásához. A méltóságunk a belső és külső varázsunkból fakad. Az igazi kecsesség azt jelenti, hogy tudsz alkalmazkodni a körülményekhez; engeded, hogy a hullámok megtörjenek körülötted, anélkül, hogy hatással lennének rád. Ha nem félsz attól, hogy sebezhető vagy, minden kihívásból bölcsességet meríthetsz. A macskák tökéletes nyugalommal mozognak a különböző világok között, mindig hagyják, hogy a kiegyensúlyozott elméjük vezesse őket.

A Macska tanácsa:

Találd meg a belső harmóniád azon részét, amely lehetővé teszi, hogy nyugodtan és kecsesen vegyél minden akadályt és kihívást. Ha úgy érzed, hogy kibillentél az egyensúlyból, gondolkodj el rajta, mire is van szükséged ahhoz, hogy ismét megnyugodj.

A folyamatosan változó körülményekhez való alkalmazkodás még a legviharosabb időszakban is támaszt nyújt neked. Mindig keresd a belső nyugalmad.

Lehet, hogy a mostani helyzet túlságosan megerőltető ahhoz, hogy könnyen megtaláld a belső egyensúlyt. Legyél tudatában a saját korlátjaidnak; néha a dolgok minden erőfeszítésünk ellenére kibillentenek a nyugalmunkból, és felzaklatnak. Fokozottan ügyelj most az egészségedre, és arra, hogyan vezeted le a stresszt. Helyezd előtérbe a testedet, az elmédet és a lelkedet ebben a kihívásokkal teli időszakban.

error: Content is protected !!